EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kelebek hos geldin canim neredesin gene kiz sen :mymeka:

senin ilgi alanin ne canim sen nerlerdesin gene karabatak gibi kayboluyon

:roflol::roflol:

napim canim arada batiyom bazen cikmam da cok zorlaniyom bugün gene battim ben:a015:

ama dur bakalim gün dogmadan neler dogar herseyin hayirlisi aminnnnnnnnnnnnnnn:sm_confused:

kelebeek ne oldu canim yaaaa anlat ablana hadi bekliyom Şeniz

sibel tabi ugra canim ya surda iki laf ediyoz burda zati kac kisiyizki

sevincini üzüntüsünü sanal da olsa her kes paylasiyo birbirimize desdek olmaya calisiyozz elimizden geldigi kadar bor daha gelmesen küserim bakŞeniz:mymeka:

hosgeldin kelebebekcim a.s. Gel katil sende muhabbete , bi zahmet tanitirsan kendini kisaca sevinirim, ben biraz cahilimde bu konuda, herkesi daha yeni yeni taniyorum jeyyar :roflol: bu arada yarismaci arkadaslarada basarilar dileyebilirsin sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey Evet can kulagiyla dinliyorum seni : :kahve:

Kelebek hosgeldin canim...a.s

ben de sibell...a.s.

ben de ara da ugruyorum...:

ama hexe korkusun dan artik hergün ugruycam...:

gerci hep ugruyorum da yazmiyordum...:

canim ben 32 yasindayim evliyim bir oglum var coook tembel,kocami coook seviyorum , winnendende oturuyorum suan calismiyorum.
ilgi alanim??? suan hatirlayamiyorum saat gec oldu ondanmi yoksa batakdayim diyemi bilmem neyse aslinda neseliyimdirrrrrrr ama iste hayat:mymeka:

Haklisin canim, paylasmak cok güzel bisi , insani cok rahatlatiyor, yaww ben duisburgluyum, yani NRW`denim ama gelmisim baden-württemberg bölümünde yazisiyorum, NRW bölümüne ayip olmasin :roflol::roflol::roflol::roflol:

Arada sizde NRW bölümüne gelin, oradada yazisalim, tebdil-i mekanda ferahlik vardir sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

keleek ne oldu canim yaaaa anlat ablana hadi bekliyom Şeniz

sibel tabi ugra canim ya surda iki laf ediyoz burda zati kac kisiyizki

sevincini üzüntüsünü sanal da olsa her kes paylasiyo birbirimize desdek olmaya calisiyozz elimizden geldigi kadar bor daha gelmesen küserim bakŞeniz:mymeka:

hani nerde bekliyon tik tik yaptim cevap vermedinki:a015:
hexeeeee döv beniiiiiiiiiiii:mymeka::a015::a015:

Haklisin hexe cima.s

kizlar benim fena uykum geldi

yatagimi hayal ediom su annn...

hepinizzze iyi gecelerr...tatli rüyalar...

cok cok öpüyorum sizleriiŞeniz:1hug:a.s.

iyi geceler sibelcim, tanistigima cok ama cok memnun oldum canim, bu muhabbet burada kalmasin yaaa, yazisalim böyle arada yerimseniben kendine iyi bak canim, bende bi yarim saate kadar cikicam, sabah doktorda terminim varrr :çok üzgünüm:

sibel iyi geceler canim gene bekleriz unutma tamami tatli uykularrrrr

ŞenizŞenizŞeniz

Baby ayyyyy güldürdün gece gece beni jaaa:roflol::roflol:

Karadenizli olmanin avantajimi desem dezavantajimi desem, saat 12yi gecince bende bisiler oluyo, bööle komik seyler kaciyo agzimdan :roflol::roflol::roflol:

Iyi oldu ama:roflol:

ayy gidemiyom bi türlü jaaa

atin beni siteden jaaakafamçokkarıştı

sabah kalkamiycam benlaelaelaelaelae

Mümkünse beni de atin arkadaslar, sabah uykusuz uykusuz doktora gidecem, karga kahvaltisini etmeden yollara düsecem, kan verecem, bide gidecegim doktor kadin doktoru, sabah sabah kontrol olacam malum yerden :roflol::roflol::roflol: Allah yardimcimiz olsun sibelcimmm jeyyar

ben pc yi acip kapamaktantatlicadiarzu böyle olcam simdi yaaaaa bi sorun var ama ne anlayamadim öffff kizlar hepiniz cok tatlisiniz ya

aman su üc günlük dünya iste kaynatiyoz surda kimseye zararimiz yok

sibel kal canim kahve iceriz kahveler nasil olsun :kahve::sm_cool::sm_cool:

Kizlar cok üzgünüm ama cikmak zorundayim, kocisim gidelim diye bakiniyo, kiyamamkine ben ona, bide uykum yetmicek zatii :çok üzgünüm: Cok sevdim hepinizi kizlar, muhabbet icin cok saolun, sizi arkadas listeme eklesem ayip etmis olurmuyum, sorayim ona göre hareket ediim demiii sengözlerimebaksanab Cevabinizi aliim cikicam kisslar a.s.

tabi olur canim neden olmasin ekle tabiki yat canim sen rahatsisin yarin görüsürüz iyi uykular tatli rüyalarr size ikinizde yataga bakayim biriniz ise biriniz doktora kendinize iyi bakin öpüyorum siziiŞenizŞenizŞeniz

saol canim benim, ekliim simdi, sibelide eklicem ama ondan izin gelmedi daha :sm_confused: görüsmek üzere kendinize iyi bakin, iyi geceler a.s. a.s. a.s.

Merhabaaaaaaaaaaaa sabah 5 te kapitilan dükkan ancak simdi acar dimi ama
yeni gelen arkadaslar hos geldiniz, minik kusum yine karsilasamadik, yA KELEBEK DIPLERDE HAVASIZ KALIRSIN CANIM BIR TEKME VUR ALTA CIK ÜZDÜZEYE BEKLIYORUM :::::
Hexsecim valla sen yine ancak aksama gelirsin bi söyle tatli uzun sohbet edemiyoz bende mesai saatlerimi deyistirsem ne :roflol:
cilginim bak ya kapatmadan bekleselermis dimi yani bize is cikartiyorlar aman silip süpürelim hexe patron yine kizmasin :tomato:

Bersucum coktandir arar oldum seni cok sessiz gördüm sen yaz adini tahtaya öperim seni anindaaaaaaaŞenizŞeniz
Ay cok siirsel buldum kendimi bugün yahuuuuuuuuuu:sm_cool::sm_cool:
Hepinizi cok ŞenizŞenizŞenizseviyommmm

tencerem var tavam var izmirliyim havam varrrrr:1closedeyes::1closedeyes:

huysuz uyandimmaleseff ama yaticam birazdan uykumu alamadim

sen bir zamet ortaligi topla canim aksam gec oldu yapamadim:roflol::roflol::roflol:

nasilsin iyimisin:sm_cool::sm_cool:

kim var bügün gece vardiyesinde gelin bakalim
kizlarrrrrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Back