EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende iyiyimcanim ne yapalim yuvarlanip gdiyoz bizim geyik sayfamiz var ya genelde orda yaziyoz ondan kimse olmuyooo burda genelde gec saatlerede giriyoz yurt disi geyik orayada gel bekleriz canimm
Şeniz

cilginda buralardaydi gelir belki birazdannnn

Ben Geldiiiiiiiim,,,,:dance::dance:
Hexe Hanim Ne yapcen bana gelmem ben yanina:roflol::roflol:
Bersucum Canim Benim Vefalisin Sen baska birsey diyemiycemŞeniz
Citir gok MinikKus gok Felinur gok Kelebebek gok Cocis gok
Burasi Gokda gok olmus polis ne etcek:sm_confused:
Issiz Adaya cevirdik iyimi:roflol: Hexe ve Cilgin ikilisi El atmaya görsün
Sizlere Güzel Aksamlar diliyorum Ben Yemek Yapmak üzere Mutfagi devr aliyorum Ardimdan Coook Caliskandi Zavallim demeyi Unutmayin,,,
Birdaha Dünyaya gelirsem:emir_bebek: Kuskus Fabrikasinin Sahibinin Kizi olayim
Öpüldünüz Sekerler Sizi ve Kendimi Seviyorum:asigim:
Birde Burnumda Tüten VATANIMI

Hadiyin kizlar yine iyisiniz, lotto bana vurdu, hazirlanin hepinizi gezmeye götürcemtatlicadiarzu
Hexecim sende artik yemek ve evin temizlik derdinden kurtaricam anajum.
Esine bi güzel bakici tutalim, yeterki sen yorulma janum :roflol:

sevvgi sagol canim ya sende olmasan ne ederdimki ben :mymeka:

ne düsüncelisin tatlim lülülülülülü

noldu hexe hani sen tutturmustun lottoyu :sm_cool::roflol:

Selam Lottocu Zengin Bayanlar,,,
Sipali Kokusu Alir gibi oldum falan Yaniiiiiiiiiiitatlicadiarzu

Hexem Sana Tuttuysa Gel Karli yatirim yap Sekerim,,,,
Bildircin fabrikasini ne etcen Sen:roflol::roflol:
Senin Acindan degilde Yumurtlamak zorunda olan Bildircinlara üzülüyorum:roflol::roflol:

Öpüldünüz KizlarŞeniz

Merhaba gurbet canlarim nasilsiniz ben iyi olmaya calisiyorum hanimaga ,kelebebek, cacisko sizler hic görünmüyorsunuz neler yapiyorsunuz,:kahve:

Bersuuuuuuuuuuu ben yine seni kacirdim kizimmmm iyi haberlerini okuyunca sevindim ,bayrama beklerim buyur canimŞeniz

Tükkani Acayim Dedim,,, :1closedeyes:
Sanirim Burasi Terkedilmis gibi gibi,,,:kızgın:
Elbet Birgün Karsilasiriz Sizlerle Intikamim feciii OlacakKötü Kazen

Merhaba gurbet canlarim nasilsiniz ben iyi olmaya calisiyorum hanimaga ,kelebebek, cacisko sizler hic görünmüyorsunuz neler yapiyorsunuz,:kahve:

Bersuuuuuuuuuuu ben yine seni kacirdim kizimmmm iyi haberlerini okuyunca sevindim ,bayrama beklerim buyur canimŞeniz

Çıtırımmmmmmm,bak geldim.Çok şükür iyiyim,sizler de iyi olun inşallah hep.Hepiniz iyisinizdir umarım.Ben her gün yokluyorum burayı.

Tükkani Acayim Dedim,,, :1closedeyes:
Sanirim Burasi Terkedilmis gibi gibi,,,:kızgın:
Elbet Birgün Karsilasiriz Sizlerle Intikamim feciii OlacakKötü Kazen

Kizzzz cilgin ne intikami ben nereyi idare edeyim sasirdim senin sayfanda yanliz burada :oklava: her ikiyede ayarliyom bide azar isetiyomsenağlama ben sizleri cok seviyommŞeniz hexeee gel yaz sayfanaaaaa

Çıtırımmmmmmm,bak geldim.Çok şükür iyiyim,sizler de iyi olun inşallah hep.Hepiniz iyisinizdir umarım.Ben her gün yokluyorum burayı.

Ahhh canim birde karsilassakta bir kac satir yazisa bilsek ,ben bayramdan sonra pek giremiycem herhalde, ayin 20 sinde kayinvaldem ,görümcem ve iki kizi bize geliyorlar tr den tabiki seviniyorum ama galba yetistiremiycem diyede kaygilaniyorum hayirlisi ocak 2 sinde gidicekler eh ozaman dalicam kkya sag olursama.s:roflol::roflol:

seni seviyom canim saglikli kalŞeniz

Merhaba arkadaslarr;

Umarim herkesss iyidir ben de cok sukur iyi olmaya basladim. Bizim kizin disleri cikmaya basladi bir alttan bir de üstten ikisi ayni anda ates yapti kizimda.3-4 gun atesten cocuk ne yedi ne icti. Simdi cok sukur canavar gibi!! Bir de yurumeye basladi aman aman ev alt üst oluyor topluyorum gene oluyor!!Ben de koyverdim gitti!!
Biz de yeni ev ariyoruz bilenler vardir belki Wiernsheim tarafina tasinacagiz kocam orda calisiyor!! Hem benim icin de iyi olacak kaynanamlardan biraz uzak iyi olur. Oyle iste benden bu kadar siz ne eetiniz fistiklarr!!!! Bayram da geliyor!! Huysuzum okudum misafirlerin geliyormuss!! Sana kolay gelsin kalabalik ne guzel!! Ben bayiliyorum kalabalik evlere!!! Neyse heppppiiiniiizi muck muck muck optum fistiklar!! Zaman buldukca girecem buraya!!

felinur iyi olduguna sevindim canim bebisine iyi bak :emir_bebek:

sevindim senin icin ev konusunda daha rahat olursun canim insallah en kisa zamanda bulursun evini bizi habersiz birakma olurmu nerdese aramaya cikcaktik

f.gif
e.gif
l.gif
i.gif
n.gif
u.gif
r.gif

huysuzzzzzz nerdesin canim hu hu yesil yesil yaniyon bakiyomda neler yaptin

gel hele bir konusalim

h.gif
u.gif
y.gif
s.gif
u.gif
z.gif
z.gif

Günaydin Bayanlar Nasilsiniz diye Sorayim,,,
Cevabimi Alirim Insallah En kisa Zamanda:1closedeyes:
Felinnurcum iyi olduguna Sevindim Halinden Haberdar et Canim BenimŞeniz

Hexe Hanim Özgür Gördüm Sizi:roflol::roflol::roflol::roflol:

Günaydın Çılgınım sen açmışsın bugün burayı..Nasılsın güzel kalpli arkadaşım?Diğer kızlar nerde nasıllar acaba?Öpüyorum sizleri.

Canim Benim Konuyu Hexe Haaanim Acti,,
Ama Maalesef Kendilerini Cok ilgisiz Gördüm,,,:1closedeyes:
Bildircin Firmasi Satin Almis Duyumlarima Görelülülülülülü
Citirdan Haber yok,,, Pasda vermiyo Zati bilemiycem Artikin yane:1closedeyes:
Bizler Bildigin gibi Bersucum Yagmurlar Kesilmiyor,,, Hava Sogukmu Soguk,,
Hexe Haanimin Nazari degmis olacakki Birde Hastayim Sorma senağlama
Sanki Dövülmüs gibiyim,,, Grib Beni Yakaliyacak tatlicadiarzu
Teslim olmayacagim Kararliyim,,,
Sana Hasretle Kocaman Sariliyor,,, Özlemle Öpüyorum Canim BenimŞeniz
Bizimlesin Unutma!!!! Bizlerdeki Bu yürek Seni Unutmaz,,,
Deli Doluyuzdur Ama Vefaliyizdir :asigim::asigim:

bercu canim bizim kizlardan haber falan yok arada girip ceeeeeeeeee diyolar gidiyolarrrrr cilginla ben variz seker kiz kendi vardi bilirmisin o cizgi filmi seni ona benzetiyom kendine iyi bak canim sekerkiz kendicim Şeniz

cilgin canim amanda aman hastami olmus sana corba yapsam yermisin

ama hangi corbadan yapayimmmmŞeniz

EEEEEEHHHHHHH yani atilan su taslar agzi olsada konussa ne derlerdi acep , birker ben hep bu sayfaya giriyorum sizler yoksunuz bekleyin ayani bekleseniz ne olurkii
cevap:siklarimizi noktalayinn
A-Agac B- kuru Kuyu C-ne isterseniz

Basarilar tüm yarisan arkadaslara.....

Bikerem cilgin hanim geyik sayfamiza hic ugramaz oldugunuz gibi hexeme tas atmayiniz efendim culgin sayfasi aglar olduuuuuuuuuuu Kaya geldimiiiiiiiiiiiii

Hastalik durumundan kapattuk diyosaniz efem acil sifalar diler en kisa zamanda geyuklerinizi yönlendirmenizi istiriham ederiz sifa icin okkaliŞenizŞeniz

Yani hexe sende tam ucurdun herhalde gecmis sayfalari okuma aliskanligin yok bak fena bozulurum huysuzlasirim yani,heee anladim gözleriniz yorulmasin yönünden ,tamamdir anladim eh yani sizde okutun ve anlattirin yaniii...
yada sihirlerini kullan hexecimmmmm:asigim:

Tatli bersucum inan her girdigimde yazini görünce ah yine olmadi diye ic cekiyorum ,saglik olsun önemli olan senin iyi olup bizlere yazman canim tesekkürlera.s.a.s.

Hasta Halimle Beni yoruyorsunuz,,,:1closedeyes:
Yine Tükkani Acmak Banami Düstü,,, Neden Tükkanlari Hep Ben Aciyorum,,:1closedeyes:
Hofffffffffffff Citircim Iyi olmak Icin Caba Sarfediyorumtatlicadiarzu
Nazarlara geldim Ben Kesin:1closedeyes:

Acilisi Ben yaptim Devamini Siz getirin,,,
Hexecim Corbani Icmis kadar oldum,,, Iiiiii Sey Hosafi Iyi gelir diyorlar Ama Sende varmi Bilmemkinelülülülülülü

Sizleri Seviyorum:asigim:

Back