EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam bayanlar nasılsınız bakalım :)

iyilik canim sen nasilsin yuvarlanip gidiyoz kimsecikler yok gine ya

her kes birbirini ariyo bulamiyo :mymeka: havalarda tam uyku havasiya herkes ler uyuyo uyanip yaziyolar ondan sonra piir ucuyolar :icecream:

yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

hexe,kelebek nasılsınız epeydir gelmiyorum buralara msn den fırsat kalmıyo,bide oğluşum geldi oda bil. kullanmama izin vermiyo..........:oklava::oklava:
saltanatım bitti anlayacağınız,şimdi fırsat buldum bi selam vereyim dedim,,
kendinize iyi bakın öpüldünüz.................................ŞenizŞenizŞenizŞeniz

hexe burdamısın canım niye artık sayfada kimler olduğu görünmüyo........
bende şimdi size mesaj atıyodum tesadüf yazını gördüm

sekerim artik gözükmüyo canimsen nerelerdesin yoksun neler yapiyosun
anlat bakalim bu kadar ara verme merak ederim ben Şeniz

Ben geldim......nasılsınız canım arkadaşlarım?Arasıra da girsem yanınıza geliyorum ama eskisi gibi kimse burda olmuyo?Hepinizi öpüyorum.Benden size çok çok öpücükler:1hug:a.s.a.s.

SLM ARKADASLAR BENDE BADEN WURTEMBERGDEYIM SCHWÄBISCH GMUNDDE OTURYOM BEN YENIYIM BURALARDA YA BIR YIL OLDU GELDIM YENI EVLENDIM AMA HIC SEVMIOM BURAYI YA SIZ NASIL ALISTINIZ CUNKU COK YANLIZIM BURALARDA:bbo::bbo::bbo::bbo:

bersu canim aman aman bersucum gelmis hos gelmis derslerini iyi calis

arada haber versenda olur canim görüsmek üzere kendine iyi bakŞeniz

SLM ARKADASLAR BENDE BADEN WURTEMBERGDEYIM SCHWÄBISCH GMUNDDE OTURYOM BEN YENIYIM BURALARDA YA BIR YIL OLDU GELDIM YENI EVLENDIM AMA HIC SEVMIOM BURAYI YA SIZ NASIL ALISTINIZ CUNKU COK YANLIZIM BURALARDA:bbo::bbo::bbo::bbo:

hos geldin canim yanliz degilsin artik biz variz zamanla seversin alisirsin

kendine bunu inandir hayatin cekilmez olur sonra zamanla arkadaslar edinirsin kendine coluk cocuk alisir gidersinnnnnn Şeniz

Tünaydin Bayanlar...
Uyanan Var ise Tabii,,, Kendimi Ödüllendiriyorum:hooray:
Yagmurlar Aldi Basini gidiyor,,,, Firtinaya teslim olacaktik aksamtatlicadiarzu
Evin Catisi gidecek Sandim:smiley-cool:
Dün günlerden Pazarmis benim niye Haberim yok:sm_confused:
Biri Bana Pazari Anlatsin yenilirmi icilirmi heeeeee
Minik Kus nerdesin Sesime gellülülülülülü
Hexem Yagmur Suyu doldurammi Sana Saclara iyi gelebilürtatlicadiarzu
Citirim Hanimis Huhuhhuhuhuh nerelere gittin :uhm:
Cocisko sanalülülülülül

Hepinizi Kucakliyorum:1hug:

/FONT]

Merhaba arkadaslar keyifler nasil herkez bayram hazirliklarina basladimi hepinize selamlarrrrrrrrrr

yok nerdeeeee kk dan basimizi nalsak yapcazda yapamiyozzzzzz

baslamak lazim artik börekler cörekler kurban kesecek arkadaslar beni unutmayin kurban eti cok severim:mymeka:

Sizleri Protesto Edecegim Artik,,,
Aaaaa Tükkani Benmi Acicam Hep yahu,,(Tükkanli olmamdanni kaynaklaniyorjeyyar) Citirim Nerelerdesin Sen Sabahlari Acilisi Yapardin
Ne oldu Sana Canimcimtatlicadiarzu
Kelebebek vardi Gok olmusnaniknanik
Minik Kus Pir pir ederkene Canlanmis :roflol:
Cocisko Nirde Aceba Magaza Acilisina Gitmistir Kesin
Bersucum Daima BizimleŞeniz
Hexe Immmmm Nerde Aceba??? Kurban Pazarina Cikmis olabilir:roflol::roflol:

İyi akşamlar kızlar.Nasılsınız???Neden kimseler yok böyle yaa?Bayram hazırlığına mı başladınız?Hepinize ziyarete gelicem madem şimdiden hazırlıklara başladınız :)Çılgınım,Hexecim,Huysuz çıtırım,Kelebekcim ve diğer arkadaşlar hepinize kucak dolusu Türkiye kokulu sevgilerimi ve öpücüklerimi gönderiyorum.Bi dahaki sefere ne olur da birinize rastlayım.

Tükkani Bersucum Kapatmis Ben Acayim Barime:1closedeyes:
Bayanlar Sahi nerdesiniz yaaaa??? Kurban Pazarinami gittinizde Benim Haberim yok??? Ask olsun Ama yani
Ben Kuzumu Hexe Sectirmem:roflol: Inceler Simdi Ne otu Yedi??
Nerden Su icti??? Cildi Pürüzlümü?? Eti Sertmi:roflol::roflol::roflol:
Hexem Insanin Adi Cikmaya görsün demi??? Ayyy cok Güldüm
Deprasyon Belirtisi olabilirtatlicadiarzu

Citirim Citirim Sesime Ses Ver Alüüüüüüüsırnaşık şey

Kazen Agbimin Yanina bi gidemde gelem yokum merak etmen:roflol::roflol:
(Benim cakil taslarim :roflol:)

kizlar ben geldim de siz gene yoksunuzzzzzzzz:icecream:

bersu canim burdamisin yesil yesil yaniyosun iyimisin nasil gidiyo derslerin

özledik vala seni bu form isiz ada gibi oldu

cilgin hanim ben göstercem sna kurbanlik nasil secilir gel sene sen bi bu yana:mymeka:

huysuzzzzzzzzzz nerelere gitin tatlicadiarzu

kizlar ben geldim de siz gene yoksunuzzzzzzzz:icecream:

bersu canim burdamisin yesil yesil yaniyosun iyimisin nasil gidiyo derslerin

özledik vala seni bu form isiz ada gibi oldu

cilgin hanim ben göstercem sna kurbanlik nasil secilir gel sene sen bi bu yana:mymeka:

huysuzzzzzzzzzz nerelere gitin tatlicadiarzu

Hexecim burdayım,çok şükür birini gördüm burdasüprizzzzzsüprizzzzzNerdeyse buranın nöbetini ben tutuyor gibiyim.:roflol:İnşallah çıkmamışsındır şimdi Hexem

kelebek araniyo gören bilen varmi polisimi arasak acabaaaaaaaa

aranacak listesi baya kalabalik ama felinur kiz gelsne kaynanan birakmiyomu yok sa hatize sen nere kayboldun artik bizi sevmiyonmu cocicko cani isterse geliyo iste minik kussssssss lülülülülülü nerdesiniz simdilik bu kayiplari bulayim öbürlerini de bulurummmmmmşakkıdı

burdayim canim neler yapiyosun anlat hele sagligin yerindemi annen nasil iyimi

Şeniz

burdayim canim neler yapiyosun anlat hele sagligin yerindemi annen nasil iyimi

Şeniz

Hexecim çok şükür sağlığım da,annem de çok iyi.Bilgisayar meşgul oluyo ya da evde olmuyorum o yüzden kısıtlı girebiliyorum ama nerdeyse tek girdiğim topik burası.Sen neler yapıyosun,Sen de iyisindir inşallah.Neden kimse gelmiyo artık buraya?Topiğin ismi değişti kimse gelmez oldu???:oklava::oklava:

Hexecim ben izninle çıkıyorum canım,yemek vakti geldi..Öpüyorum seni.Sana da evdeki işlerinde kolaylıklar diliyorum.Bi sevap işle de şu çılgına etli butlu bi kurbanlık seçiver.:roflol::roflol:Yoksa kandırmasınlar onu.

Back