EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kizlar ne var ne yoks buralardayim bende ama buraya kimse yazmiyo diye girmiyodum:mymeka:meger yaziyomussunuz
seri meri yok huysuzcum malesef:1no2:

hepinizi öptümmmma.s.

kizlarrr vala gözlerim aha böylekafamçokkarıştı fazla yazamiyom gözlerimde yanma var fazla ekrana bakamiyom arada giririp cikiyom hemen:bbo:

hepinize iyi bir hafta diliyorum:mymeka:

kizlar neler oluyor nerelerdesiniz sanki herkeste bir durgunluk var.benneyaptımki cilginim sen nerelerdesin :kızgın: allah seni davul beni tokmak etsin ahada kafana kafana vurayim nerelerdesin özledim seni valla Şeniz huysuzum sende öyle hexecim gözlere ne oldu yoksa alerjin mi var canim benim

Gecmi Kaldim Yoksa dedim Ama Bizim Bayanlar Daha Nenni babiyor:emir_bebek:
Cocisko Seninle Konusmuyorum Seneye Yaza Izine Gidene Kadarda Konusmiyacagim:1closedeyes: Sen Beni Tamamen Unuttun
Insan Minik Cilginini Merak etmezmi heeeeeeeee:emir_bebek:
Bana Pinar Sosis Yaparsan Barisirim Senle:roflol:

Bildircin Güzeli Hexem Nerelerdesin,,, Sana Gözlerimi veririm Ben takma kafani:1closedeyes: Gerci Benimkilerde Nanay ama idare et istetatlicadiarzu

Citirim Citircim firar etme Bensiz,,, Verilecek Hesabiz var yollara:roflol:

Kelebebek Sana Kizayimmi Kizipta Kaske yapayimmi heeeeee
Ayol ne demek Yazilmiyo Bu topik bosunami acildi,,,
Seni mam babicam gel burayaŞeniz
Kizlar burasi ilk göz Agrimiz Nütfen Ihmal etmiyelimyerimseniben
Adini Sayamadigim Diger Arkadaslarim Hepinizi ÖpüyorumŞeniz

selam cilginim nerelerdeydin seni özledim valla seni bir defa geldim uyuyordun son gectigimdede kapaliydin atcam bu gidisle seni isteŞeniznn

pinar sosisde ne oluyomus gel ayol ben sana cigköfde yapayim yeterki küsme benle hem ben cok kücügüm daha böyle küsmeleri bilmemlülülülülülü

Güzellerim ben deniz iyiyimm sizler nasilsiniz baki verin bi ara buraya hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmm

ay basim döndü formlar arasinda huysuzzzzzzlülülülülülü

bizim kizlar hepsi uyumus yoklar haklarinda dedikodu yapalim hadi:roflol::roflol:

Kelebebek nasilsin iymisin nerelerdesin bizi gayri tanimiyormusun katil bizeeeeeeeee:icecream::icecream:

Tünaydin Tatli Bayanlar,,,,jeyyar
Hanimis Nerdelermissiniz Ayyy Benim Cok uykum var bugün,,,
Ilk defa böyle oldum,,, Aksam hic uyuyamadim,, Horultudan Yanlis fikirler üretmeyin bakemşakkıdı Minik Kusum Sen yoksun Nerelerdesin
Sanursam ben yetisemiyorum Size:emir_bebek:
Citirim Citirm Nasilsin Badem Gözlü Yarim Benim,,, Gündüzleri Aha burada Yolunu Beklerim,,(sair ruhum akiyor pacalarimdan:utangac:)
Hexem Sekerim Hani Benim Pastirmam heeeeee
(evde pastirma yapiyormus duydum ben cemenini hazirlamis isteyin kizlar)
Immmmmm Kelebebek Sen niye bana pas atmiyon
Bu kiz Papayayi yedikten sonra degisti Kimin sayesinde bilemem
Ahhhh benim Cakil taslarim Ahhhhhhhhh:roflol:

Hepinizi Seviyorum:asigim:

Güzeller ,sekerler, tatlilar sekerparelerim benim ay ya canim tatli cekti,,,, eh bunca tatli söze yazarsiniz herhalde artik cevap dimiŞenizŞenizŞeniz

cocicko nerdesin ayol ceee diyon kaciyom neler yapiyon nasil oldun

hastaligin düzeldimi

huysuz hanim nerdesin seninde sesin cikmamis

cilgin ne topluyon mileti sen:mymeka: ben gitcem afrikaya timami

hexecim iyi oldum :sm_cool:hersey tam eksik bir sey yokkafamçokkarıştı yani böyle dehilim minik kus nerelerde hic sesi cikmiyor huysuz nerelerdesin

Aman Aman Hic birseycikler Olmamis Burda???
Kimse Tükkani Acmamis Ne oluyoruz Ayooool,,,,
Dimek Yoksunuz Eeeee ne kadarligina Yoksunuz ögrenmem Mümkünmüşakkıdı(ahhh benim Cakil taslarim:)))

Cocisko Hanim Gecmis olsun Sen Kesin Nazarlara geldin
Bisikelete bin birseyin kalmaz,, Hmmm Adet yerini bulsun diyede vur kendini yollara:roflol:

Citirim yok Sesime Sesde vermiyor??? Kesin firar etti tatlicadiarzu

Hexe Hanim Ormanlarin Krali dedikine Toplu sekilde gelin,,,
Kaybolun falan mazallah ben ne yaparim Sensiz:roflol:
Ot yedirirsin kizim Sen orda Ben teskilatli geleyim:roflol:

Sevgili Kelebebek nerelere kilitlendin sen,,, Bacim yürüyüse neyim Cikma gel
Can bogazdan gelir ye gitsin bak Sesde cikmiyor Artikinjeyyar

Bersucum Cicim Cicim Seni Unutmadik Biliyoruz Sende bizi Unutmadin:asigim:

Minik Kus Pir pir ederkene canlandi Ellerim bak bos kaldiŞeniz

Acilisi Yaptim Tükkani Siz kapatin:1closedeyes:

yazimdan ötürü özür Dilerim Asilligim Tutmus Da Gözlük Nazimmi Benimkini ödünc Verebilirim

cilgunnnnnn :mymeka: ne edeyim ben seni nedir bu zülmün bize karinca duvasi gibi yazmissin ögleeeeeeeeeee:mymeka:

sen iyki acmisin herkez terk etmis burayi batan gemimi burassi kizlarrrrrrrrrrrrr yazun yazun selam yazun sayfamizi sesiz birakmayin yani hexe saip cik sayfamiza uykunda bilem yaz birak ormani zaten ben kaptim orman kiralinijeyyar

kelebebek sen bosadinmi bizi ugramiyan ne buraya nede geyuk yerine nedir halin cok zayiflamis gördüm senisengözlerimebaksanab bos ver takma kafaya sonra mazallah beyinde gider ona göre

bersuuuuuuuuuuuu bak güzelim yakinda bayram birde üstelik geliyor benim kaynanam:çok üzgünüm: yok ya seviniyorum gercekten ama sen gelseydin :sm_cool: bögle olurdum kalbena.s. ugra bari buraya sevindir bizi

minik kus cacisko, sevgi8 ,zepp mavis,süpürgeeeeeeee, hele hele soparim kizan (o bilir kendini) nerdesiniz Satin bakim buraya bi imzaaa daha saymadiklarim (malum yas ilerlemis kafa bitmis) sizlerde yazun da

öpeyim bende sizi

Back