EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cilgin hanim ne hosafi anliyamadimm dalülülülülülü

huysuz ne deistin canim anliyamadim kafam cok fenakafamçokkarıştı

hasta oldum bu cilgindan bana gecsi sanirsam sayfaya grip bulastirdi bende actinca ben de hasta oldum yaasenağlamasenağlama

hastayim bennnnsenağlama ama simdi benim hexe iksirlerinden yaparim yarin turp gibi olurum hepinizi öptümmmmmmnaniknanik

cilgin hanim ne hosafi anliyamadimm dalülülülülülü

huysuz ne deistin canim anliyamadim kafam cok fenakafamçokkarıştı

hasta oldum bu cilgindan bana gecsi sanirsam sayfaya grip bulastirdi bende actinca ben de hasta oldum yaasenağlamasenağlama

hastayim bennnnsenağlama ama simdi benim hexe iksirlerinden yaparim yarin turp gibi olurum hepinizi öptümmmmmmnaniknanik

Sana Yorum Yapmiyorum,,,,
Bildircin Kafa Seni,,,, Sen Boyuma Posuma Masallah demedin,,
Böyle oldum Iste,,,, Benim Mikyoplarda Sana Gectitatlicadiarzu
Yoksam Biz ikizmiyiz,,, Ayni Acilari Paylasiyoruz:roflol::roflol:

biz acilar kadiniyiz senağlama bergenin sarkisi vardi be acilar kadiniyim bu sarkiyi sana aemagan ediyom cilginnnnnnn:mymeka:

yorum yapmamisin iyiki lülülülülülü

Hexem, çılgınım çevrimiçisiniz şükür.:sm_cool:Dükkanı siz açmışsınız.Hayırdır Çılgınım hastalıktan bahsetmişsin Çok çok geçmiş olsun.senağlamaSen bize lazımsın.a.s.a.s.a.s.
Hexem sen de iyisindir umarım yazdıklarınızı elimden geldiğince okuyorum.Eğer sitede çevrimiçiysem bilinki buraya yazıyorum,başka yerde değilim.Artık gurbetçi oldum ben de sizinle :roflol::roflol:
Çıtır da iyidir inşallah.Çıtırcım senin de yazdıklarını okudum.Çooook mutlu oldum .:dance::1hug:Öpüyorum hepinizi:asigim:

Hexecim sen de hastaymışsın.:çok üzgünüm:Üstteki msjlardan anladım.Geçmiş olsun canım.Kısa sürede iyileşirsin sen de umarım..a.s.a.s.a.s.

Hexem, çılgınım çevrimiçisiniz şükür.:sm_cool:Dükkanı siz açmışsınız.Hayırdır Çılgınım hastalıktan bahsetmişsin Çok çok geçmiş olsun.senağlamaSen bize lazımsın.a.s.a.s.a.s.
Hexem sen de iyisindir umarım yazdıklarınızı elimden geldiğince okuyorum.Eğer sitede çevrimiçiysem bilinki buraya yazıyorum,başka yerde değilim.Artık gurbetçi oldum ben de sizinle :roflol:
Çıtır da iyidir inşallah.Çıtırcım senin de yazdıklarını okudum.Çooook mutlu oldum .:dance::1hug:Öpüyorum hepinizi

Sana Yetisemedik
Tükkani Biz Actik Devamini Sen getirdin Canim,,,
Iyi Dileklerin Icin Tesekkür Ederiz,,, Etrafta Salgin var Canim,,,
Atlatiriz Insallah,,, Gönüllerimiz Seninle Canim Benim,,
Kendine Coook Iyi bak,,, Öpüyorum Hasretle Kocaman Seni,,,
Seninleyiz Canim Unutma Olurmu,,, Yüregimizde Vatandan Bir Gurbetci
Oradan Asla Cikmiyacaksin Canima.s.

Tükkani Acayim Barime:1closedeyes::1closedeyes:

Günaydin Vefasiz Tembel Uykucu Bayanlar!!!!!!!!!

senağlamasenağlamasenağlama

Üzgünümmm yahu yine yetisemedim dükkan acilmissssssss
g.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
i.gif
n.gif

Üzülme Sen Citirim Kiyamam Ben Sana!!!! Sana Tükkan Acilislari Feda olsun... Acarim Kapali Tükkanlari Senin Icin Ben... Heyyy yavrum Heyyyyy :1closedeyes:
(kapali Tükkanlar:roflol::roflol: Hexe Hanim Yanlis yorum yapma)

Citirim Kendine Iyi Bak,,,, Yanindayiz Unutma:1hug:

Merhabalar kizlar umarim herkes iyidir hexecim ve cilgincim gecmis olsun sizlere umrim sabaha kadar iyilesirsiniz!!! Baska kisilere de bulastirmayin da virusu!:PP

Nyse bir sorum var hamarat ve marifetli arkadaslar!!! Tam anlamiyla lahmacun yapmasini bilen var mi yaww!!?? Canim cekti yapicam!! Ben biliyorum ve yapiyorum ama o restaurantlardaki gibi olmuyor hamuru!! Katlayip yemek isteyince kit diye hamuru kiriliyor!! Ayrica piserken de o kiymasi ortasina toplaniyor ayy kizlar ne olur ecele cevap istiyyruumm!!!! Muchhaaa hepinizi optumm!!

felinurcum bildihimiz mayali hamuru yap.kiymasinada domates,yesilbiber,sarimsak,maydonoz,kirmizi biber bol salca,antepolursa daha iyi olur bunlarin hepsini makinadan cek siviyag.tuz,karabiber,kiymada yali olacak hepsini karistir hamura sür.afiyet olsun yap yemeye gelirima.s

felinurcum bildihimiz mayali hamuru yap.kiymasinada domates,yesilbiber,sarimsak,maydonoz,kirmizi biber bol salca,antepolursa daha iyi olur bunlarin hepsini makinadan cek siviyag.tuz,karabiber,kiymada yali olacak hepsini karistir hamura sür.afiyet olsun yap yemeye gelirima.s

amanda aman kim gelmis benim cociskom gelmis bacim sen nerdeydin hosgeldin sefa getirdin
p.gif
l.gif
d.gif
n.gif
z.gif

hexecim,cilginim gecmis olsun sizlere neler oldu böyle eeeeee cilginim bana küsermisin iste böyle olursun laelaelaelaelae

Günaydin Temmmtembel Bayanlarjeyyar
Aciciniz geldi Cekilin Bakem Acayim Tükkani:roflol::roflol::roflol:
Hoffffffffff Yarin Hanginiz Aciyorsaniz Acin Artikin Ben yokum:1closedeyes:
Olmazki Canim Bu kadar Citirim Hexem Siz nerelere gittiniz heeeee
Kesin Bensiz Yollardasiniz demi:1closedeyes:

Cocisko Sen hic biryere gidemen Bari Söz verme:mymeka:
Ayrica Sana Temaken Küstüm:dilcikar:

Minik Kus Sesime Ses ver!!!!!!

Hepinize Kolay gelsin:kahve:

cilginim bitanem,nar tanem jeyyar tükkanin gulü a.s. dahada ne diyem ben sensiz sen bensiz :1hug:katiyen olmaz sen bana küsemezsin :oklava:beni cildirtmaaaaaaa

Cok sagol cociskocum antepin salcasi aci olur kiz!! Ben normal salca ile deneyecegim!! Ben aci yiyemiyorum!! Bakalim yarin guzel bir alisveris yapayim ve deneyeyim nasil olacak!!! Yemeye de gel canim benim gelmezsen zaten o zaman darilirim!!! Ama guzel olmazsa cagirmam :PP Bunu bilmis ol!!:)) Tekrar cok sagol canimcimm!!

kizlarlar yardima gelin ya hasayim ben hemide cok fena senağlamasenağlama

o kadar iksir yaptim gecmedi bayram tatlisi kim yapcak bana evide bir zamet gelinde bayram temizligi yapiverin ne olur elinize yapismazya senağlama

felinur yaptinmi kiz lahmacunu bize hani :mymeka:

cocisko minik kus huysuz cilgin bersu hatize mavi kim var baska hadi gelin bekliyom bak :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cilginim bitanem,nar tanem jeyyar tükkanin gulü a.s. dahada ne diyem ben sensiz sen bensiz :1hug:katiyen olmaz sen bana küsemezsin :oklava:beni cildirtmaaaaaaa

:mymeka: Tükkanin Gülüymüs,,, Ne Gülü yahu yapraklarim neyim töküldü,,,, Katiyyen Konusmam Artikin,,,:dilcikar:
Coook Kirildim Cooooook:1closedeyes:
Cildir Iste Konusmuyorum Benim Hexem var hemi:icecream:

amanda aman hexem gelmis iyilesmis yaptinmi bayram tatlini bak gelcem elini öpmeye ona göre hazirligini yap
b.gif
a.gif
y.gif
r.gif
a.gif
m.gif
a.gif

Back