EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
malesef canim ben dogma büyüme körfezliyim edremitin bir köyündenim akcayda evim var heryaz oradayim belki görüsürüz tatillerde

evet minik kus öyledir bir dahaki bulusmaya gidebilirsek sana getiririm bir kavanoz afiyetle yersin

tesekürler hatize bidahki bulusmaya bende gelirsem sanna söz antep icliköftesini yapip getirecem:icecream::icecream::asigim:

naber kizlar ne var ne yokssengözlerimebaksanabsüprizzzzz:kahve:

selam kelebebek nasilsin bacim yoktun biriki günden beri özlettin kendini:dance:

evet citirim- minikusum yoktum

iyiyim allaha sükür artik

ama sormayin neler oldu yada siz sormadan anlatiim:sm_cool:

bir dizi kesfettim ismi lost kac gündür deliler gibi ona baktim kac bölüm baktim hatirlamiyorum...ama tam 3 sezona araliksiz baktim ...yani 24 saat desem yeridir-gines rekorlari kitabina giricektim nerdeyse:mymeka:
cok heycanli ve sürükleyici,cogu zaman kafam allak bullak oldu ...cözemedigim yerler oldu ...simdi bitti 3ay sonra 4 sezon baslicak..konu bir adaya düsen ucak ve hayat mücadelesi veren insanlar

artik burdayim geldim..gercek sanal hayata döndüm:roflol:

hepinizi öpüp kucakliyorum:1hug:

selam canim kelebebek nerde bu dizi yani hangi kanalda inan o kadar dizi var ki hangisine bakcami sasiriyorum bazende insani cok etkiliyorlar:çok üzgünüm:

kizlar nerelerdesiniz az önce dr geldim ictihim haplar hic ise yaramamis ben bu sinüzütle ne yapicam senağlama sizler iyimisiniz kimse yok mu

gecmis olsun cocisko islak sacla cikma disari o da bas agrisi yapar en azindan ben öyle biliyorum

kizlar nerelerdesiniz az önce dr geldim ictihim haplar hic ise yaramamis ben bu sinüzütle ne yapicam senağlama sizler iyimisiniz kimse yok mu

Gecmis olsun güzelim valla en iyisi her gün kirmizi isin günde 2 defa 5 dakka ve sonra sicakta kal 3o dakka ben ögle bas ediyorum ve burun damlasi aksin diye tuzlu suda iyi geliyor yine gecmis olsun canim:1hug::1hug:

slm schwäbisch gmünd de oturuyorum bende.buralarda oturan varmi

slm schwäbisch gmünd de oturuyorum bende.buralarda oturan varmi

hos geldin canim ama bildigim kadariyla bu sayfaya yazan kimsa yok senin ordan olsun biz variz her zaman beklerizzzzz:sm_cool::sm_cool:

saholun kizlar dediklerinizi yapicam.ehad sende hosgeldin canim hexenin dedihi gibi buraya yaz sende yazisir dururuz:1hug:

Back