EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

kebelek ne diyon sen annem senin uykun gelmis hadi git yat sen sabah salim kafayla yaz ne yemegi kim anasini kime göndermiyo burnin niye kücülsunlülülülülülü

tatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzu

bende yatiyom vala hepinize tatli uykular

huysuz sevgi kelebek güzel rüyalar uykunuzda zayiflayinnn:1hug:

kiz hexe bizim dert kösesi yokmu ??:mymeka:kaynata si gelinini anasina yoolamiiiiyasakkelime:mymeka::mymeka:

burnum büyümüs nan aynada gördüm..yoksam uykudanmi büyük göründü bilmemde...acep dedim burundami zayiflar delüfisfisfis

niye anlamiyonki yoksa uykunmu varlülülülülülü

yemek tarifi yokmu kk da onlari diyom yapcam diyom sonrada resimlerini cekcem diyom burayada koycam diyom

of kisadan anlatim dedim anlamadin :Roflol:zorla detaylara soktun beni
leb leb leb leb leb leb leblebiiiiiiiiii

citirim sen ne diyon bu duruma simdi sendemi anlamadin ondan mi yazmiyon on saatşutarafagitti

anladim da seni zora sokayim dedim kizim ben hexeyim :Roflol::Roflol::Roflol:

ben lep demeden leplebiyi anlarim :mymeka: iyi geceler yeniden bu son mesaj

iyi geceler tatli rüyalar ozaman hepimize,rüyamizda piknigimizi görelim ins.ŞenizŞenizŞeniz:içelim:

Günaydin Sekerler,,,,
Öglene Dogru Ancak Döktürürüm merak etmeyin Beni:1closedeyes:

[/FONT][/B]

Kelebebek kalktinmi günaydin hadi gel beraber yapalim (laf aramizda sonra yeriz tatlilari)

cilginim bugün neler var tatlilardan bi kosu dalayim dükkanina cok kilo gitti baksana:Roflol:

Citirim Forma Gördüm Seni Masallah Masallah!!!!!
Pastalardan Bugün Yok yok,,,, Pastacimiz Kacmis Firar eddi Adamcagiz
Sanirsam Galiba Ben Sebeb Oldum zuhahahahahh

ay cok tatlisiniz sabah sabah
citirim ne tatli o kari öyle ,yapalim valla cok güzel yapiyo
ama önce bi kahvaltimi edim avrupa yakasina bakim youtubeden

cilginim günaydin hala kendine gelememissin demekki ,öyleni beklim bende,naptin pastacinin üzerinemi atlatin pasta isteremmmmm diye:mymeka::Roflol:

öptüm ikinizideŞenizŞeniz

bu arada ise girdim mc donald a gitmisdim arkadaslarlan isci ariyorlarmis bir sansimi deneyim dedim belki olur veeeeeeeee oldu yari ilk deneme günüm olcak hayirllisi olsun artik calisan kadin olcam olleyyyyyyyyyyyyy

Dudman Beni Gülmek isdiyom
:Roflol::Roflol::Roflol:

bu arada ise girdim mc donald a gitmisdim arkadaslarlan isci ariyorlarmis bir sansimi deneyim dedim belki olur veeeeeeeee oldu yari ilk deneme günüm olcak hayirllisi olsun artik calisan kadin olcam olleyyyyyyyyyyyyy

Maviss hayirli olsun canim ama dikkat et canin fazla cekmesin hamburgerleri falan:icecream:

hexxeee ni bakin tembel tembel yaz kiz biseylerrrr :mymeka:

yok yok kizma sihirli sopanida cepte birak bak :1hug:

:1no2::1no2:
kelebebek,hexe merhabalar unuttunuz beni kaç gündür gelemiyorum nasılsınız.....a.s.a.s.
özledim valla..........

ehad merhaba sadece ikimiz varız birde misafirlerimiz..........
nasılsın......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…