bence kullanmayı bırakmalısın, çünkü expigment renk açıcı bir krem sivilceler içinse doktora danışmadan kullanmak zararlı olabilir.Bende kullandım lekelerimi açmak için ancak kızarıklık olmadı hiç ve benim cildim çok hassastır. Sivilceler için tarçın ve limon öneririm o da kızartıyor ama iyi geliyor bence ama sadece sivilce olan yere sürülecek
Eki Görüntüle 376688
Burda Expigment ile ilgili yorumları okuyup gidip %4lük olandan aldım. Sivilcelerime , çene ve bıyık bölgeme bolca sürüp yattım. Sabah uyandığımda yüzüm kıpkırmızıydı işin kötü yanı dışarıya çıkmak zoundaydım. Herkes bana bakıyordu çünkü bir çeşit sakalım var gibi görünüyordum. Perşembeden bu yana kullanıyorum ama yüzümün bu hali beni çok korkutuyor. Üstelik hiç bir yere çıkmıyorum. Moralim fena bozuk. Canımda acıyor. Ne kadar daha sürecek bu halim? artık kullanmıycam ama canımın acısını dindirecek bir tavsiyesi olan var mı?
bende göz kenarıma sürdüm leke üzerine senınkı gibi bu şekılde kızardı. aca böyle kalırmı kızarık şekılde bende korkuyorum dahada koyulaşmasın lekelerımız
kızlar tretın topiğinde bı arkadaş bu karışımla leklerden kurtuldugunu söylemış dedikleriniz bu krem içerisindede mevcut eczanede karıştırılarak yapılıyomuş bu krem hidrokinon araştırdım expigmentın ham maddesıymış tretınde soyucu zaten
TRETİN 30 GR
HİPOKORT 30 GR
HİDROKİNON 5 GR
KOLT KREM 35 GR
yüzümde büyük boyutta belirgin lekeler çıkmaya başladı bende cildiye doktoruna gittim o da bana expigment verdi kullanmaya başladım bu gün 2. gün ama yüzümde öyle kızarıklar oldu ki sanki yüzüm ateşte yanmış gibi ve sürdüğüm yerler hala yanıyor canım acıyor yüzümü gören ne oldu sana diyip sanki korkuyorlar ne yapmalıyım bırakmalıyım yoksa devammı etmeliyim çok kötü durumdayım valla moralim sıfır
slm arkadaşlar ben 12 gündür dr tavsiyesiyle kullanıyorum.. dr um bana özellikle lekelerin (sivilce lekeleri benimki) üstüne sür demediği için ben tüm cildime kullanıyorum geceleri.. cildimin ve lekelrin renginde farkedilir açılma var.. tabi gündüzleri de 50 faktör güneş kremi sürüyorum... bu arada benim cildim de soyulma olmadı ve nemlendi de... çevremden pozitif yorumlar alıyorum cildim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?