Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Küçük bir yanlış anlaşılma oldu anlaşılan. Sivilce lekelerim yanaklarımdaydı onlar bu kadar kotu değiller. Çene bölgeme lekelerden dolayı uyguladım. Şimdi de derim kırış kırış oldu. Soyulmak istiyorlarda bir şey tutuyor gibi. O yüzden devam edip etmeme arasında kararsızım aslında.

bence o kızarıklıgın ardından soyulma olacaktır bende soyucu bir kr em kullanmştım aynı senin durumun gbi oldu çenem amadevam ettim bir iki güne kaladı kurudu pul pul oldu ve soyulma başladı

bende göz kenarıma sürdüm leke üzerine senınkı gibi bu şekılde kızardı. aca böyle kalırmı kızarık şekılde bende korkuyorum dahada koyulaşmasın lekelerımız

bende göz kenarıma sürdüm leke üzerine senınkı gibi bu şekılde kızardı. aca böyle kalırmı kızarık şekılde bende korkuyorum dahada koyulaşmasın lekelerımız

Benim bu fotoğrafı koyduktan sonra yoğun bir şekilde soyulma oldu. Şimdi soyulma bitti denecek kadar az ama bıraktım ben kullanmayı. Şimdi sürdüğüm bölge daha koyulaştı ama tam olarak kararma denilemez kızarıklıkla beraber. Geçeceğini umuyorum. Ama o sinir bozucu hali kalmıyor kesinlikle.

bu acaba kligmans formula mı ?

yanagmda sir lekesi kaldı çok koyu renkli değil ama rahatsız edici. sadece o bölgeye çok az miktarda uygulasam faydası olurmu... dier bölgere tretiin sürüyorum. ama sabır gerekiyor. bu ilaç tretine göre dahamı etkili.. ?

Bence deneme ben yüzüme kullandım iki hafta önce leke bıraktı. Yada kullanmadan önce küçük bir bölümde dene.

arkadaslar merhaba,,ben sarısın ve mavi gözlü bir bayanım ve haliyle oldukca cilliyim,yazın okadar cok çilim oluyorki yinede hiç rahatsız olmadım.
ama ne zamanki dogum kontrol hapı kullanmaya basladım işte o vakit bıyık bölgemde kararma basladı.2 yıldır bu sorunla ugrasıyorum ve resmen aynaya bakamaz oldum
yaklasık 2 aydır bio taches diye bir maske kullanıyorum cok hafif bir açılma var ama sonucta gene bıyıklıyım expigmenti kullansammı bilemiyorum kiminiz memnun kiminiz daha betyer oldu diyosunuz bilemedim,, eczane bana nuxe diye bir set önerdi onumu alsam bilemiyorum,,soyma işlemi biraz tehlikeli gibi geliyor bana,,vücudun baska bir yeri olsa denenebilir fakat bu yüz sonucta ve calısan bir bayanım evden cıkmama gibi bir durumumda olamazki,,yani sonuc sıfır :) acıbademde calısan biyolog arkadasıma bu ilacın içerigini sordum ve acıkcası kesinlikle kullanma dedi

arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce güneşten mi yoksa ağdadan mı kaynaklandığını bilmediğim bıyık lekem oluştu çok büyük olmasa bile beni çok rahatsız ediyordu 2 hafta önce expigment %2 başladım ne kızarma ne de soyulma oldu ama lekeler gözle görülür derecede azaldı neredeyse hiç kalmadı diye bilirim. artık güneş koruyucu kullanıyorum yine yaz geldi acaba lekelerinden kurtulup yeniden güneşlenen var mı? aynı lekeler güneşte yeniden oluşur mu çok merak ediyorum :18:

yüzümde büyük boyutta belirgin lekeler çıkmaya başladı bende cildiye doktoruna gittim o da bana expigment verdi kullanmaya başladım bu gün 2. gün ama yüzümde öyle kızarıklar oldu ki sanki yüzüm ateşte yanmış gibi ve sürdüğüm yerler hala yanıyor canım acıyor yüzümü gören ne oldu sana diyip sanki korkuyorlar ne yapmalıyım bırakmalıyım yoksa devammı etmeliyim çok kötü durumdayım valla moralim sıfır

kimse cevap vermemişti ama ben sonucu yazayım güneş lekem olduğu gibi geri geldi üstelik çok korumama rağmen 50 faktörlük koruyucu bile koruyamadı bilginize

kimse cevap vermemişti ama ben sonucu yazayım güneş lekem olduğu gibi geri geldi üstelik çok korumama rağmen 50 faktörlük koruyucu bile koruyamadı bilginize

%2lik kullanmaya başlamak istiyorum ama lekelerin üstüne sürün taşırmayın demişsiniz. Benim lekelerim elmacık kemiklerimin ve burnumun üstünde küçük küçük. Sadece o bölgelere sürsem sorun olmaz değil mi?

bende de aynı sorun oldu ben ısrarla devam ettim kızarıklıklar geçti yüzüm kurudu sonra pul pul dökülmeye başladı sanki yanmış gibi kremi sürdüğüm yerlerin derisi soyuldu bıraktım şimdi kullanmıyorum lekelerimde aynı duruyor

ben de expigmenti güneş lekeleri için kullandım 20 güne yaklaştı ve izlerim belirgin şekilde azaldı. ilk birkaç gün sürdüğüm bölgede hafif kızarıklıklar oldu ama rahatsız edici bir durum yaşamadım. soyulma vs. de yaşamadım. yan etkiler kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor demek ki doktor kontrolünde olduğu sürece sorun oluşacağını sanmıyorum.

acaba ilk başlarda kızarma oldu ve daha sonra gecti mi?

Merhaba

Ben expigmenti 2004 senesinde kullanmıştım ancak yanlış hatırlamıyorsam sabahları sürüyordum dışarı çıkmadan yarım saat ya da 1 saat kadar önce. Ve sonuç epey iyiydi. Çillerim ve cildimin rengi epey açıldı ve pürüzsüz bir görünüm aldı. Bu sene cildiyeden tekrar yazdırmıştım ama doktorum akşam sürmem gerektiğini söyleyince şaşırdım. Önceki kullanışımın tam tersiydi çünkü. Şu an beni rahatsız edecek kadar çilim yok ama yine de kullanmak istiyorum. Kesin karar verir ve başlarsam sonucu size yine yazarım ancak bir önceki kullanışımda neredeyse 1 ayda istediğim sonucu almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…