- 2 Mayıs 2013
- 96
- 20
- 48
canımmm ebnde aynı dertten muzdaribim göğzümüma rasında ufak bi leke vardı eczaneye gittim bu kremi verdi hayatım kaydı sadece2 gün kullandım yandım kavruldum iltihap attı kabuk bağladı şimdi bilidğin baya baya kahvrengi leke kaldı o bölge iyişelme yönteminide bilmiyorum mahvolduk((
arkadaşlar ben expigmenti genital bölge ve kolaltındaki kararmaları açmak için kullanıyorum bir haftadır gece gündüz sürüyorum hiç bir etkisi olmadı ne soyulma ne açma bilakis daha çok karardı ve hatta kızardı bu kremi o bölgeler için kullanan var mı bilgi verirseniz sevinirim
[/Q önceeee kızarıyoooo sonra kahverengi kalıyo zaten o benimde öle oldu şu anda 1 ayı geçti dahada karardı boydan boya göğsümün arası lekeli düzelmiyoda delircem
Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam expigment kortizonlu, yüzde tüylenme yapabilir, bi araştırın isterseniz.
Ben bu kremı gecen gun aıle hekımıne kararma ıcın ıstıyorum dıye soyledım oda istemeyerekte olsa ısrarımla yazdı.
Ben de aksam yatmadan once surdum sabah kalktım kii koltuk altım yanmış gb, sankı hanı boyle kan akar da kan derıde kurur ya aynen öyleydi ödüm patladı cok uzuldum de recetesını okudum bununla alakalı bısey yazmıyor ıkı gundur kullanmıyorum krem oylecede duruyor
Aman dıyım arkadaşlar ben hata yaptım ama sız yapmayın, gidin bir uzman cilt dr. o sıze en doğru tedavıyı verıcektır zaten.
ben uzun süredir kullanıyorum daha öncede yazdım kızarıklık oluyo sonra geçiyor bana cilt dr. yazdı expigment ve hipokort,expigmenti geceleri kullanıyorum çünkü expigment sürdükten sonra güneşe çıkmamak lazım hipokortuda gündüzleri kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?