Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

2013de yazmışsın noldu düzelebilidnmi düzeldiysen nolurrr banada yardımcı olunnnn((

arkadaşlar ben expigmenti genital bölge ve kolaltındaki kararmaları açmak için kullanıyorum bir haftadır gece gündüz sürüyorum hiç bir etkisi olmadı ne soyulma ne açma bilakis daha çok karardı ve hatta kızardı bu kremi o bölgeler için kullanan var mı bilgi verirseniz sevinirim

expigmenti geçen yıl kullandım benim cildim çok hassas değil akşamları sürdüm çok kızarırsa birgün ara verip hametan veya bepanten sürdüm fakat gün içinde birkaç kez, sonra ertesi akşam tekrar expigment. sabah akşam kullanmak doğru değil cildi çok tahriş ediyor hemen ara vermelisin cildin düzelinceye kadar bepanten veya hametan kullanıp sonra yalnızca akşamları kullanmalısın . ilk günler tahriş olmasın diye
birgün arayla kullanabilirsin

Son düzenleme:

ben expigment %4 olanını kullandım cildimde öyle denildiği gibi kızarıklık veya soyulma olmadı ama şunu söyleyebilirim ki kızlar cildimdeki büyük lekelerimin % 99 oranında açılmasını sağladı yaklaşık bir haftada da etkisini gösterdi.gece yatmadan önce sürüyorum ve her akşam tabi.kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim kızlar,insan içine çıkamıyordum bu lekeler yüzünden.

tek başına kullanmak çok sakıncalı, yoğun kimyasal bir krem ...
karışım yapın kızlar;

Herhangi bir krem
Medicasol Merhem 1 tüp
Differin Jel 1 tüp (piyasa ismi değişmiş şu an)
Expigment 4 yarım tüp
Kerasal Forte yarım tüp
10 damla buğday yağı
bemiks ampul
evigen ampul

hepsini karıştırıp uyguluyorum yaklaşık 1 yıldır... forumda da batıklar için verilmişti bu tarif... ben kararmalar için ve batıklar için kullanıyorum... kararmalar neredeyse yok denecek kadar azaldı... yüzüme de uyguluyorum ama sadece akşamları ve oldukça az...

son olarak; gebelik düşünen ya da gebe olan arkadaşlar expigment i kullanmayın... ben bittikçe doktor arkadaşıma yazdırıyorum bu merhemleri, geçen ay yazarken söyledi gebelik öncesi zararlıymış ve gebelik esnasında düşüğe sebep olabiliyormuş içindeki maddeler...

bu krem hiçbir işe yaramıyo kullanmayın benim yüzümü mahvetmişti dışarıya çıkamamıştım

Merhaba öncelikle. Bende dün cilt doktoruna gittim . Omuz kısmımda daha önceden zona ( gece yanığı) çıkmıştı . Onun izi kalmıştı tesadüfen onuda gösterdim doktora . Ve bu kremi verdi geceleri yatmadan önce sür dedi sabahleyın yıka dedı bende dun omzuma sürdüm ve şöyle birşey varki omzumdaki fazla büyük değildi ama siyahımsı kahverengiydi . Ve 1 kere sürdüm sabah uyandıgımda ızın rengının açıldığını gördüm gercekten çok sevındım . Birde yüzümdeki bir kaç yerde leke vardı onlarada sürdüm çok hafaf kızarıklık oldu ama yıkadıktan sonra kızarıklık geçti ve lekelerimin rengi gercekten belırgın sekılde acıldı . Sadace 1 gece kullandıgım halde açıldı Bakalım hergun kullanıcam . Şuan çok memmunum gercekten ılk gun olmasına ragmen harıka bence.

Merhaba arkadaşlar ben 3 yıl önce bacaklarımı yaktım.açıkçası yanıklarımın çok şiddetli olduğunu tahmin edemedim o yüzden doktorada geç gittim( 1 yıl kadar sonra).meğer benm yanıklarım 2. ve 3. dereceden yanıklarmış.bacaklarımı yaktıktan sonra hangi akla hizmetse bi bacağımdaki kabukları soydum diğerini ise soymadım.her iki bacağımada yumurta sarısından yapılan yağı ve silverdin sürdüm.soyduğum bacakta iz kaldı soymadığımda ise hiçbir iz yok su an.neyse doktora gittim bunlar nasıl geçer die.doktor kimyasal peeling,lazer ve mezo terapi uyguladı. açıkçası doktora gittiğimde doktor bi iki lazer yapar en sonundada peeling yapar geçer sandım.ama sadece mezo terapi biraz açtı rengini.devamlı istanbulda olmadığım için bana expigment %4 kremi verdi.bu kremi en aşağı 1 yıl kullanmamı ve taşırmamamı söyledi.bende kremin tam olarak ne işe yaradığını sordum yani nasıl etki ettiğini doktorumda dediki bu krem koyu renkli hücrelere artık size ihtiyaç yok komutu yolluyor ve bu şekilde derinin rengini açıyor.ayrıca kızarma yapıcagınıda söylemişti ( zaten renk açıcı bütün kremler kızarma yapar örneğin ddf te yapar ama belki çok işe yaramadığından olsa gerek vichy renk açıcı krem kızarma yapmaz )ve evet kızarma yapıyo eğer taşırırsanız normal olan ten renginide koyu olan bölge ile aynı seviyede kızartıyo ve neresi lekeli bölge anlamıyorsunuz.tabi üst üste olmamak şartıyla bir iki kere taşırmak bişey yapmaz.her neyse ben bu kremi yine hangi akla hizmetse lekeli bölgenin yarısında kullandım.yaklaşık 2 ay sonra bölgenin rengini tamamen açtı.şimdi ise diğer yarısına sürüyorum.doktorum bana sabah akşam sürmemi söylemişti.yani gerçekten işe yarıyor ama mutlaka bi doktora danışıp kullanılması lazım.

Selam arkadaşlar, sırf bu konuya cevap yazmak adına üye oldum.
Expigment %4 kremini eczaneden aldım, ve başladım bacaklarımdaki sivrisinek yaralarının kabuklarının kaldırılmasıyla oluşan lekelere sürmeye... Sonuçta ne oldu ? hepsi sulu birer lezyon oldu, iltihaplandı , ve daha kötüsü dermatolog hanım benı azarladı.. Lezyonlar feci derecede , bacaklarımdaki lekelerin hepsi koyulaştı.İyileştirmek için kurşun suyu kullandırttı ve antibiyotıkli krem. Expigment, SADECE ÇİLLERE VE GÜNEŞ LEKELERİNE KULLANILIR. Şu anda yaz boyunca bana deniz, havuz, güneş yasak. Bu sıcakta kot pantolonla dolaşıyorum, mahvettı benı o krem .. Doktora danışmadan sakın ha derim .

Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam expigment kortizonlu, yüzde tüylenme yapabilir, bi araştırın isterseniz.

Kesinlikle doğru.. Çok dikkatli olmak gerekir kullanırken. Güneşe çıkılmamasının istenmesi de o yuzden. Ben yasadım o sorunu ne yazıkki. BEn cok acık tenliyim. Yuzumde hiç tuy sorunum yoktu. Kaşlarımı bıyıklarımı daha hiç almadım. Bu ürünü okula gitmeden önce 1 hafta kullandıktan yuzumde yanaklarımda tuylenme basladı. GEce kullanmaya basladım. O tuyler artmadıda azalmadıda oylece kaldı...:)

Arkadaşlar bu kremi ben de kullanıyorum ama içinde kansere sebep olabilecek bazı maddeler olduğu söyleniyor bilginiz var mı bu konuda? Ayrıca bende hiç kızarma ve sotulma olmadı beşinci günümdeyim akşamları uyumadan sürüp sabah yıkıyorum. zaten yüzümde çok minik iki üç sivilce lekesi vardı başka kimse göremiyor ama beni rahatsız ediyordu işte. daha şimdiden ciddi açılma gördüm lekelerde. faydalı bir krem olduğu kesin ama uzun vadede zararı var mıdır?

Bi tabir vardır vur deyince öldürmek....
Bazı arkadaşlar var ki hemen geçsin izler diye bilinçsizce kullanıyor ve sonra daha kötü oldu fayda etmedi berbat durumdayım diyor...
Bu ilacı gece leke üzerine sürerseniz az bi şekilde gündüzde güneş koruyucu ile cildinizi korursanız hiç zararı yok.
Bende kullandım ve gayet memnun kaldım şimdi sivilce çıkıp iz bıraktığında başvurduğum tek şey :)

öncelikle bişey sormak istiyorum benim tüm yüzümde çiller var sadece leke olan yerlere sürün tüm yüze surmeyın felan demişler ama benim tüm yüzüme surmem gerekiyor napmalıyım?ayrıca bu krem beyazlatıyormuş zaten beyazım suratım iyice beyazlarsa hiç güzel olacagını sanmıyorum yani vucud farklı yuz bembeyaz olmazkii biri yardım eetsinn :18:

Ben bu kremı gecen gun aıle hekımıne kararma ıcın ıstıyorum dıye soyledım oda istemeyerekte olsa ısrarımla yazdı.
Ben de aksam yatmadan once surdum sabah kalktım kii koltuk altım yanmış gb, sankı hanı boyle kan akar da kan derıde kurur ya aynen öyleydi ödüm patladı cok uzuldum de recetesını okudum bununla alakalı bısey yazmıyor ıkı gundur kullanmıyorum krem oylecede duruyor

Aman dıyım arkadaşlar ben hata yaptım ama sız yapmayın, gidin bir uzman cilt dr. o sıze en doğru tedavıyı verıcektır zaten.

ben uzun süredir kullanıyorum daha öncede yazdım kızarıklık oluyo sonra geçiyor bana cilt dr. yazdı expigment ve hipokort,expigmenti geceleri kullanıyorum çünkü expigment sürdükten sonra güneşe çıkmamak lazım hipokortuda gündüzleri kullanıyorum

İşte ben cilt.dr almadım ..
Sanırım benım cıldım cok hassas o yuzden korktum

mrb arkadaşlar bende bu kremi kullanıp faydasını görenlerdenim ...
şimdi size sorum şu şuan 7.5 aylık hamileyim hamile kalınca bıraktım bu arada güneşe çıktıkça çiller geri geldi hamileyken kullanan varmı bu kremi dogumdan sonrasını bekleyim diyom ama bir yandanda iyice çogaldı rahatsız oluyorum yada ne bilim hadi 1, 5 ay daha uükullanmadım diyelim emzirme döneminde kullanılıyormu acaba bilğisi olana varmı

haftaya başlamayı düşünüyorum umarım cildimi çok beyazlatmaz.zaten beyazım ruh gibi olmayayım birde ben tum yuzume surecegım çunku ciller tum suratımda var bi zararı olurmu?artık gercekten makyajla kapatmaya calısmaktan bıktım ıse yarasa cıdden cok mutlu oluruum

lekelerden muzdarip biri de benim..
gitmediğim doktor kalmıştır elbet ama gittiklerimden hiç bişi olmadı yıldım diyebilirim...
güneş ve ağda lekesi var yüzümde.. makyajla zor da olsa kapatıyorumki yinede dikkatli bakınca belli oluyor...

gittiğim adımları size anlatayım ve sonuçsuz sonucumda belki cevap bulanlar olurda yardımım dokunur :)
Tritone SPF 30 önerildi ilk doktorumda bana.. ozamanlar 69 lira civarındaydı..
bi umutla aldım..gerçekten düzenli olarak uzun süre kullandım ama sanki ben bi krem kullanmıyormuşumcasına her şey aynı duruyordu.. yani ne yararı ne de zararı olmadı..
daha sonra NeoStrata kremi önerisi aldım başka bi doktordan..
bu da 70-80 lira civarındaydı...
cilt sanki emmiyormuş gibi hafif bi kalıp şeklinde kalıyordu yüzümde baya geç emiliyordu..
ama inanın yine ne zarar ne yarar olmadı..
hem de HİÇ!
daha sonra başka doktor expigment %4 önerdi..
umudum yoktu ama sırf ucuz diye aldım..
sadece lekeli bölegelere sürmem gerekiyormuş...
ve yazın kullanmayı tavsiye etmiyorlar..
kışın kullansanız dahi üstüne güneş koruyucuyu muhakkak sürmek gerekmiş...
bunu da uyguladım..
doktor reçeteye yazarsa 3, yazmazsa ortalama 5-6 liraya alınan bu krem hafifletti lekeyi..
diğer kremlerde reçeteye yazılmıyordu üstelik..
hafifletti ama asla geçirmedi...
kullanmayı bıraktığımdada eski haline geri döndü...

ve şunu anladımki... bu kremle olacak iş deil...
hiç kimse umut bağlamasın derim.. lakin ille de alacaksanız bi krem,bağlayacaksanız umut..
bu asla pahalı kremler olmasın
eminim benimki gibi sonuçsuz sonuca varacaksınız ama en azından az ödeyerek gerçekle yüzleşin

yüzündeki lekelerle psikolojisi hafifte olsa bozulan tüm kızlara selam olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…