- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
bende de aynı sorun oldu ben ısrarla devam ettim kızarıklıklar geçti yüzüm kurudu sonra pul pul dökülmeye başladı sanki yanmış gibi kremi sürdüğüm yerlerin derisi soyuldu bıraktım şimdi kullanmıyorum lekelerimde aynı duruyor
Arkadaşlar biri bana yardımcı olsun lütfen.Esmer tenliyim ama çene ve dudak kenarlarım daha koyu özellikle güldüğümde dudak kenarımda oluşan çukurluklar siyah gibi koyu bi renk expigment kullansam yüzüme ama leke için değil yüz rengini açmak için bir zararı olur mu ?
Ben de kullanmaya başladım 2. günü bitirdim ama bana doktor 3 lü bi karışım yaptı ve yüzümde hiç bi değişiklik yok sizce daha sonraki günlerde mi olur ?
selam bende acnelyse aldım ıkı gündür kullanıyorum ne soyulma var en kuruma acaba expiğmentmı alsam yada ıkısndemı kullansamkı bıktım bu çillerden
ya bende bu kremden yani expigmentten kullanmak istiyorum ancak şu sıralar hem hamilelik düşünüyorum hemde sabahları öğlene kadar dışarda işim var. dolayısıyla güneşe maruz kalıyorum bu nedenle kullanmaya çekiniyorum birde benim göz çevvremde çiller genelde. göz çevresine bu krem sürülebilir mi
dışarda işin oldugu zaman güneş kremi kullanırsın sorun olmaz..göz çevresi tenimizden 7 kat daha ince diye biliyorum ben, çok hassas, sürme bence..hamilelik konusunda reçete yazanı alıntılıyorum,kararı sen ver "topikal hidrokinonun doğurganlığı önleyip önlemediği, fetüse zararlı olup olmadığı tespit edilmemiştir veya hamilelerde kullanımının sakıncalı olup olmadığı bilinmemektedir"
Merhaba arkadaslar cıl ve gunes lekelerı ıcın su meshur expigment kremını kullananların nasıl kullandıklarını ve sonuclarını merak edıyorum.
Dr Ablamada verdı ama cesaret edıp baslamadı kullanmaya.Cunku bıraz yakıp soyulma oluyormus derıde.Ama nasıl bır soyulma bu anlamadım kabuk kabuk ıgrenc bı sekıldemı yoksa toz gıbı hafıf hafıf mı oluyor soyulma.Ve tek basına expıment yeterlımı assagıda bu sekılde kullanan arkadasların yazısınıda ekledım. Kremı kullanmaya basladıklan ne kadar sonra etkısı nı gorcezBu tur konularda kullanıp bılgılerını paylasan olursa cok sevınırım.Tesekkurler herkesea.s.a.s
expigment % 4 sabah aksam 08
locoid sabah 10
acnelyse aksam 10 (locoid yerine elecon pomadda olur)
Eki Görüntüle 376688
Burda Expigment ile ilgili yorumları okuyup gidip %4lük olandan aldım. Sivilcelerime , çene ve bıyık bölgeme bolca sürüp yattım. Sabah uyandığımda yüzüm kıpkırmızıydı işin kötü yanı dışarıya çıkmak zoundaydım. Herkes bana bakıyordu çünkü bir çeşit sakalım var gibi görünüyordum. Perşembeden bu yana kullanıyorum ama yüzümün bu hali beni çok korkutuyor. Üstelik hiç bir yere çıkmıyorum. Moralim fena bozuk. Canımda acıyor. Ne kadar daha sürecek bu halim? artık kullanmıycam ama canımın acısını dindirecek bir tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?