Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
sağlık bakanlığı onayına sahip bir ürün olsa da, ben 3 gün bile kullanamadım. beyaz tenliyim çilim de var güneş lekem de. çillerimi seviyorum, güneş lekesi için kullanayım dedim. 3 gün dolmadan, kızarıklıklar yaptı. sürdüğüm bölgede kızarıklık yapacağını söylemişti eczacı ancak sürmediğim bölgelerde de kızarıklık ve yara karışımı şeyler çıkınca hemen bıraktım. aynı eczaneden, vichynin testerını almıştım, dudak üstünde uyguladım malum tester küçük oluyor. dudağımın üstü lekeden siyahımsı bıyığım var gibi görünüyordu. vichynin testerı halletti sorunu, geri de gelmedi. ancak bana sanki, testerları daha etkili yapıp, esas ürünü o kadar etkili yapmıyorlar gibime geliyor. ben de işe yaradığı için, arkadaşım testera gerek görmeden ürünün kendisini aldı ve benim kadar olumlu sonuç almadı.

merhaba bende uzun süre çok az olan çillerim için expigment kremini kullandım 4 dü sanırım. kullandıktan bir süre sonra lekeler gitmeye başladı ciddi oranda.tabi aynı zamandan güneş kremide kullandım dıarı çıkarken fakat 1-2 gün güneş kremi kullanmadan çıktım ve expigment kreminide çok fazla kullanmamaya başlamıştım geçti diye cillerim olduğundan fazla cıkmaya başladı kimileride kremi kullandıktan 2 saat sonra ıslak pamuk ile silinmesi gerektiğini yazmış yanlışmı kullandım bilmiyorum

kızlar size önerim bu tedavilerin yanında cildinizi günlük temizleme sırasına yüz fırçası ile yıkayın hem kan akışını hızlandırıyor ve daha temiz oluyor fırça diyince aklınız sert bişe gelmesin yumuşak ve kullanışlı hemde ölü derilerin atılmasında daha yardımcı olur. ben yüz fırçasını keşfedeli bir yıl falan oldu oldukçada ucuz 3,5 tl falandı sanırım.

Son düzenleme:
Kızlaar ben de bu dertten muzdaribim çenem de siyahlık var acaba bu kremden alsam geçer mi çok kararsız kaldım

Son düzenleme:

Ben de kullanmaya başladım 2. günü bitirdim ama bana doktor 3 lü bi karışım yaptı ve yüzümde hiç bi değişiklik yok sizce daha sonraki günlerde mi olur ?

Arkadaşlar biri bana yardımcı olsun lütfen.Esmer tenliyim ama çene ve dudak kenarlarım daha koyu özellikle güldüğümde dudak kenarımda oluşan çukurluklar siyah gibi koyu bi renk expigment kullansam yüzüme ama leke için değil yüz rengini açmak için bir zararı olur mu ?

expigment soyucu bir kremdir yani pling etkisi var ve tüm yüze uygulanması sakıncalı.Cildiniz de lekeler varsa kullanabilirsiniz.Ancak doktora sormadan da uygulanacak bişey değil. Çok fark varsa fondtnle falan kapatmayı denebilirsinz ciddi yan etkilere neden olabilir.Yüzünüz de kalıcı hasarlar oluşturabilir..

ben güneş lekerim ve göz altı morluğum için kullanmaya başladım 2 günüm ilk gün sabah akşam sürdüm yüzüm şişti kızardı dokunduğumda yanıyodu kullanmamaya karar verdim akşam nemlendiricimi sürüyodum cildim soyulmaya başladı bende dayanamadım dün akşam yine sürdüm bu gün o kadar şişlik yok ama kızarık duruyo gün içinde aynaya baktığımda soyulma var birde benim cildim atopik yapıda aşırı hassas herhalde bu yüzden şişti

bana dr expigment ve acnelyse verdi, cildimin çok hassas oldugunu söyledi,bi gün birini bi gün birini sürmemi söyledi..bugün 6.günüm ve yüzüm pancar gibi,nemlendirici bile süremiyorum daha çok kızartıyor ve inanılmaz yakıyor,sadece suyla ferahlatabiliyorum,ve inatla da devam ediyorum ilaçlara, çünkü kurtulmak istiyorum artık..şu kızarıklık bi geçse ya, dışarı çıkamıyorum kapandım eve

selam bende acnelyse aldım ıkı gündür kullanıyorum ne soyulma var en kuruma acaba expiğmentmı alsam yada ıkısndemı kullansamkı bıktım bu çillerden

ya bende bu kremden yani expigmentten kullanmak istiyorum ancak şu sıralar hem hamilelik düşünüyorum hemde sabahları öğlene kadar dışarda işim var. dolayısıyla güneşe maruz kalıyorum bu nedenle kullanmaya çekiniyorum birde benim göz çevvremde çiller genelde. göz çevresine bu krem sürülebilir mi

Ben de kullanmaya başladım 2. günü bitirdim ama bana doktor 3 lü bi karışım yaptı ve yüzümde hiç bi değişiklik yok sizce daha sonraki günlerde mi olur ?

ilk bikaçgün bişey olmuyor kullanmaya devam ettikçe etkisi ortaya çıkıyor ben yeniden kullanmaya başladım yüzüm yine kızardı kurudu deriler döküldü lekelerimde belirgin bişekilde azaldı pudra sürmeden çıkabiliyorum

selam bende acnelyse aldım ıkı gündür kullanıyorum ne soyulma var en kuruma acaba expiğmentmı alsam yada ıkısndemı kullansamkı bıktım bu çillerden

bazı kişilerde soyulma olmayabiliyormuş, bence 1 ay kadar devam et, ya da exp. alıp, benim uyguladıgım şekliyle de kullanabilirsin mesela...

dışarda işin oldugu zaman güneş kremi kullanırsın sorun olmaz..göz çevresi tenimizden 7 kat daha ince diye biliyorum ben, çok hassas, sürme bence..hamilelik konusunda reçete yazanı alıntılıyorum,kararı sen ver "topikal hidrokinonun doğurganlığı önleyip önlemediği, fetüse zararlı olup olmadığı tespit edilmemiştir veya hamilelerde kullanımının sakıncalı olup olmadığı bilinmemektedir"

sağol canım cevabın gayet bilgilendirici oldu benim için

göz çevresinde ince çizgilere neden oluyo. kullanırken cildi çok iyi nemlendirmek gerekiyo. ancak cidden rengi açıyo.

ben malesefki deneyim sahibi oldum%4lük oalnını denedim göğsümün arasında sivilce lekesi var die o bölgeye sürdüm sadece 2 günde cildim alev aldı pancar gibi ağrısından duramadım doktor dedi cildin 3.derece yanmış buzlar falan tutduk ya rezil oldum kabuk bağladı iltihaplandı en son ki hali bildiğin kahverengiiii boydan boya sürdüğüm yer kaldı öle leke aman diim ben yandım siz yanmayın(

canımmm ebnde aynı dertten muzdaribim göğzümüma rasında ufak bi leke vardı eczaneye gittim bu kremi verdi hayatım kaydı sadece2 gün kullandım yandım kavruldum iltihap attı kabuk bağladı şimdi bilidğin baya baya kahvrengi leke kaldı o bölge iyişelme yönteminide bilmiyorum mahvolduk((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…