Arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var.ben lazer epilasyondan uzun sure sonuc almayinca igneli epilasyona basvurdum bir cok bolgemde problemsiz sonuc aldim yuzume ve kaslarimada problemsiz bir sekilde yapildi ve sonuc aldim.bir ay once biyik bolgeme yaptirdim.Ama resmen yandi ve simsiyah iz kaldi bayagi yogundu ilk once 3 lu tedavi e medicasol kullandim cok tahris etti 20 gun ara verdim bepanthen ile biraz azalttim ilk zamana gore rengi bayagi acildi ama hala bariz belli ve yogun simdi doktor bana expigment % 2 verdi gece onu suruyorum sabah fito suruyorum ve gunde 4-5 kere gunes koruyucu suruyorum iki uc gun oldu baslayali ama problem su 26 mayista dugunum var dugune kadar gecer mi lutfen yardim edin kas yapiyom derken goz cikardim cok kotu hissediyorum dugunumu bu iz ile hatirlamak istemiyorum izin er yada gec gececegini biliyorum gittigim butun doktorlat ve epilasyoncum gececegine dair garanti veriyor ama benim icin onemli olan 3 ay iccinde gecmis olmasi.lutfen yardim edin.biraz daha alisinca %4 lugune gecsemmi?dugune kadar gecer mi?acil cevap yazarsaniz sevinirim.bunalima girdim gozumu acar acmaz yatana kadar agliyorum resmen butun gun.
şimdi öncelikle kendi fikrimi beyan edeceğimi belirteyim. ben bir uzman değilim, sadece expigment ve cilt hakkında genel bilgi sahibi bir insanım.
birkaç ay önce sir ağda ile yüzümü yaktım, bayaa bariz bir iz kaldı. 15 gün geçti 'ben bu iz ile yaşamaya alışıcam herhalde, bu iz geçmez.' dedim. 1 ay geçti, rengi kendiliğinden hafifledi. 2. ayın sonunda sadece çok çok dikkatli bakarsam görebilir hale geldim. uzun lafın kısası: 1-2 ayda geçmedi diye cilt lekelerinizin kalıcı olacağını düşünmeyin. cildinize zaman verin. o kendi kendini sizin uygulayacağınız kürlerden daha iyi iyileştirir.
ikincisi, %2 lik kullanıyorsunuz ve kullandığınız bölge de dudak üstü gibi hassas bir yer. eğer %4'lüğe geçerseniz büyük bir ihtimalle cildiniz tahriş olup soyulacak. bu soyulma esnasında peeling'e falan kalkışırsanız, güneş koruyucusu sürerken bile acıdan ağlayacak hale gelirsiniz. 26 mayısa 3 ay var, bu da ilaçtan maksimum verimi almak için yeterli bir süre. o zamana kadar en kötü ihtimalle lekeleriniz silikleşir ve siz de geri kalan kısmı fondöten ve pudra ile kamufle edersiniz. tavsiyem %2'lik ile 3 ay devam etmenizdir. hatta bana kalsa hiç dokunmayın, cilt kendi işini kendi halletsin diyeceğim. C ve E vitamini bol gıdalar ile kırmızı eti daha bolca tüketirseniz, cildiniz kendini çok daha çabuk toparlayacaktır.
Son düzenleme: