Sevgili farazote,
Bilgilendirme için cok teşekkür ederim.
Evet Dr. bana bunları sürdükten sonra bepanten, veya nemlendirici sür demedi. (işte hata 1. netteki yorumlar)
Mantıksal olarak evet haklısın, tam kepeklenme, soyulma aşamasında iken cildi problemli deri ile birlikte yarı soygun yarı soyulmamıs halde nemlendirerek beslemek hatalı. Soyulan ve yarı soyulmamış lekeri bu sefer daha cok sabitlemiş oluyoruz cildimize.
Bugun 3 gün oldu sürmeyeli. 14-15 ve 21-22 Ocak tarihlerinde İzmir de seyahatte olacağım. Hem görsel hemde ruhsal olarak kaldıramam tedaviyi. Geçici olarak ara vermek istiyorum. Ondan sonra tekrar başlayacagım.
Her sabah ve aksam yuzumu yıkadıgımıda elime minicik dokuntuler geliyor. Tahriş etmeden elimi yuzumde gezdirdikçe soyulma gerçeklesiyor. Peki bugün 3. günüm. İlaçları kullanmıyorum. Artık bepanten kullanabilirmiyim. ?
Ayrica tedaviye 3 hafta sonra tekrar başladıktan sonra nemlendirici sürmeyecegim kesin. Sadece güneş koruyucusunu mu sürecegim. Ustelik oda birşekilde nemlendirici görevi görmeyecek mi ?
kızlar bütün yorumlar için çok teşekkürler hepsini ince ince okudum ama çok sıkıntılıyım yardım edin nolur.. çillerim var koyu renkte yanak bölgemde daha yoğun.. expigment %4 kremi doktora muayene olup aldım. gece yatmadan kulak çöpüyle çillerin tam üzerine nokta nokta sürüyorum az miktarda. 4 gece oldu kullanalı ama sanki bu çillerin rengi karardı ve yüzüm kızamık olmuş gibi kırmızıdışarı çıkmadan her sabah temizliyorum ve 50 faktör güneş kremimi sürüyorum ama napcağımı şaşırdım.. ve çok ama çok az bi soyulma oldu burnumda soyulan yer pembe. ya tek istediğim beyaz bebiş poposu gibi yanaklar. cildi güzel olanlara çok özeniyorum.. yardım edin bana şimdiden teşekkürler..
benımde gunes lekelerım var koyu renkte:)
sürdugun yerlerdekı lekelı bölgeler dahada belırgın gıbı duruyor degılmı sankı
dahada koyulastı nokta nokta sürme bence o bölgeye komple sür yanı yaygın sür
netıcede her 21 gunde soyma olması cok ıyı ölu derı bakılınca mat durur o sebeble herkes 21 gunde bır ölu derıyı atmalıkı taze derı cıksın
senın olayında ıse
suan renk degısıklıgı cok normal 3 senelık deneyımle yazıyorum ılk öncelerı sankı daha belırgın gıbı oluyor ama aylar sonra rengıne dönuyor
korkma bu sekılde kalmıycak artı pembe ve gergın olması attakı taze derının olusmasıyla alakalı 3 gun sonra normal renge dönucek
merak etme tek ıstedıgın o bebıs poposu ımkansız moralını bozmak ıstemem ama sımdı sen bırak popo tonunu :)lekeler azalsın yeter degılmı
21 gunde bır cıldı soyacaksın ve o leklerın tam anlamıyla kaybolucak sekılde olabılmesı ıcın aylar hatta yıllar gerekebılır lekenın derınlıgı vs baglı
olarak eger derınse seneyıde gecer bu leke cıkarma ısı sabır ıstıyor canım leke 4 dak olusur ama onu cıkarmak bazen yıllarca malesef
sabırla sureklı soyacaksın bıraz uzun bır zaman alabılır cıl olurmus yada lekelı yuzler sureklı olusuma hazırdır o sebeble gunes kremı asla ıhmal etmemelı
sende zaten uyguluyormussun :)
cıldı sureklı soyacaksın ama ne sekılde olucagına sen karar verıceksın
benimde yüzümde çil ve sirden kalma lekeler var yazdan kalma ama sivilce gibi hala bazısı..... sir lekelerini geçirirmi ? şimdi kış oldugundan dolayı lekelerin görünümü hafifledi. ben 2 hafta sonra ara tatilde kullanmayı düşünüyorum %2 mi almalıyım %4 mü. %4 lük olan da soyulma daha çabukmu oluyor ? birde bepanten kullanmasak sorun olurmu.. bepantenin tüyleri kalınlaştırıcı etkisi varmış sanırım. Bende zaten tüylü birim iyice belirginleşmesinden korkuyorum. eger kullanmak gekiyorsa baska hangi kremi önerirsiniz ve bunu expigmenti kullandıktan hemen sonramı sürücez ? kremler birbirine karışmazmı ozaman.... çok soru sordum ama cevaplarsanız sevinirm :)
benımde gunes lekelerım var koyu renkte:)
sürdugun yerlerdekı lekelı bölgeler dahada belırgın gıbı duruyor degılmı sankı
dahada koyulastı nokta nokta sürme bence o bölgeye komple sür yanı yaygın sür
netıcede her 21 gunde soyma olması cok ıyı ölu derı bakılınca mat durur o sebeble herkes 21 gunde bır ölu derıyı atmalıkı taze derı cıksın
senın olayında ıse
suan renk degısıklıgı cok normal 3 senelık deneyımle yazıyorum ılk öncelerı sankı daha belırgın gıbı oluyor ama aylar sonra rengıne dönuyor
korkma bu sekılde kalmıycak artı pembe ve gergın olması attakı taze derının olusmasıyla alakalı 3 gun sonra normal renge dönucek
merak etme tek ıstedıgın o bebıs poposu ımkansız moralını bozmak ıstemem ama sımdı sen bırak popo tonunu :)lekeler azalsın yeter degılmı
21 gunde bır cıldı soyacaksın ve o leklerın tam anlamıyla kaybolucak sekılde olabılmesı ıcın aylar hatta yıllar gerekebılır lekenın derınlıgı vs baglı
olarak eger derınse seneyıde gecer bu leke cıkarma ısı sabır ıstıyor canım leke 4 dak olusur ama onu cıkarmak bazen yıllarca malesef
sabırla sureklı soyacaksın bıraz uzun bır zaman alabılır cıl olurmus yada lekelı yuzler sureklı olusuma hazırdır o sebeble gunes kremı asla ıhmal etmemelı
sende zaten uyguluyormussun :)
cıldı sureklı soyacaksın ama ne sekılde olucagına sen karar verıceksın
Sevgili farazota,
Denizcan19 a vermiş oldugun yanıtta, şu 21 günde bir cildin soyulma işini acıklayabilirmisin ?
Yani ben kremi hergün düzenli olarak kullanacagım ve cilt kendini 21 gunde 1 mi soyacak ?
Teşekkürler
Kizlar bu expigment benim ozguvenimi tavan yapti... hemde bacaklarimdaki lekelerde hemde genital bolgemde kullaniyorum... Yaklasik 2 ay oldu ve kar gibi oldum tabiri caizsesiddetle tavsiye ediyorum fakat hassas olan bolgelerde ozellikle yuz bolgesinde %2lik kullanin...
cnm expigment %2 mi %4 mü kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?