Ne yapacağımı sastırm vallah, yakında düğünüm var ve koltuk altımdaki karartı cok rahatsız ediyor beni..
Uygulamalara da korkuyorum.. İnternetten alacagım ürünlere de pek güvenemiyorum..
Geçen gün eczaneye gittim "bepanten" almak için, eczanedeki bayan işe yaramayacağını kendisi de o sorunları yasadıgını söyledi.. Ne yapacağımı bilemedim..
Kullanan bilen varsa lütfen msj atsın, özel mesajda atabilirsiniz..
Expigment kullanmalı mıyım, Star white krem var almalımıyım bilemedim!
Rica ediyorum, yardımcı olun..
Ben yüzüme 3 gün exp. denedim, ilk 10 gün kıpkırmızı elmacık kemiklerim oldu. Sonra sertleşmiş deri ve yer yer daha önce olmayan lekeler varoldu. Herhalde 15-20 gün oldu ama eski ve yeni lekelerim duruyor. Bazı yerler soyulduğu için beyaz renk oldu lekelerin iç kısmında. Yani yüzüm 3 renge sahip, beyaz, kırmızı, kahverengi
Kullanan bayanlara bir sorum olacak:
Koltuk altı kararması için, %2 mi yoksa %4'ü mü önerirsiniz, ve ilave krem de kullanmak gerekiyor mu?
Herkese merhaba,
Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu, bereketli ve aşk dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle...
Bende 28/12/2011 tarihinde yüzümdeki dogum ve güneş lekeri içi dr. gittim. Bana Expigment %4 ve Tretin krem verdi. Lekere gelince, saç dibimden tutun da kulak sınırında çeneme kadar (maske misali) sarımsı kahverengi bir renkle kaplanmıs vaziyette yüzüm. 5-6 tane belirgin 3-5 mm ve 1 tane 2 cm e yakın koyu kahve rengi lekelerim var. Bunların derin lekeler oldugunu ve soyulması gerektigini soyleyip Tretin kremi verdi. Diger lekeler (yüzümü tamamen kaplayan) için Expigment %4 ü verdi. Sadece aksamları olmak üzere yüzüme uyguladım. Sabahları yuzumu yıkadıktan sonra bol nemlendirici (bepanthen) ardından güneş koruyucu 50 faktör sürüyorum.
Bugun 6. günüm ve yüzüm belirgin vaziyette kırmızı. Aksam sürmedim, Çene ve dudak cevresinde hafif yanmalarım var, çalışıyor olmam ve korkularım sebebiyle akşam sürmedim.
Bendeki son durum budur. Kullanıp da bu aşamaya gelenler gelişmeleri bana anlatabilir mi acaba ? Şimdi;
- soyulma olacak mı olmayacak mı?
- bu kızarıklık ne kadar devam edecek ?
- kimileri hiç kızarma olmadı diyor, ben tüm kremi yüzüme sürmekle hata mı ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?