Sevgili farazote,
Bilgilendirme için cok teşekkür ederim.
Evet Dr. bana bunları sürdükten sonra bepanten, veya nemlendirici sür demedi. (işte hata 1. netteki yorumlar)
Mantıksal olarak evet haklısın, tam kepeklenme, soyulma aşamasında iken cildi problemli deri ile birlikte yarı soygun yarı soyulmamıs halde nemlendirerek beslemek hatalı. Soyulan ve yarı soyulmamış lekeri bu sefer daha cok sabitlemiş oluyoruz cildimize.
Bugun 3 gün oldu sürmeyeli. 14-15 ve 21-22 Ocak tarihlerinde İzmir de seyahatte olacağım. Hem görsel hemde ruhsal olarak kaldıramam tedaviyi. Geçici olarak ara vermek istiyorum. Ondan sonra tekrar başlayacagım.
Her sabah ve aksam yuzumu yıkadıgımıda elime minicik dokuntuler geliyor. Tahriş etmeden elimi yuzumde gezdirdikçe soyulma gerçeklesiyor. Peki bugün 3. günüm. İlaçları kullanmıyorum. Artık bepanten kullanabilirmiyim. ?
Ayrica tedaviye 3 hafta sonra tekrar başladıktan sonra nemlendirici sürmeyecegim kesin. Sadece güneş koruyucusunu mu sürecegim. Ustelik oda birşekilde nemlendirici görevi görmeyecek mi ?
rıca ederım ben cok yogun surmustum derıyı lastık gıbı kaldırıyordum:)yanı soyuldugunu göruyordum ama o yöntem cok acılı
ne yap bılıyormusun duşa gırecegın zaman yogun buharda yıkan ve dustan cıkınca elınle masaj yapar gıbı soy ölu derıler cok rahat atıyor görursun
soyuldugunu gördugun zaman tabıkı nemlendırıcı vs kullanabılırsın yoksa nem oranı zaten cok dusuyor nemlendırmek sart ama hayatında sunu ılke edın
gece yatarken nemlendırıcı muhakkak sür sabah kalktıgında ıyı bır jelle arındır sakın yıkamadan sokaga cıkma ve gunes kremını her zaman düzenlı kullan gunduz gunes kremı gece dıger kremler ve gunes kremı surdugunde sakın yuzunde gül suyu dahı olmasın kremler guneste leke yapıyor ve artık gunes eskısı gıbı degıl artık daha dik iniyor gunes cıldı bozuyor yaslandırıyor leke çil kırısıklık cok dıkkat etmelıyız