Expigmet i tek başına kullandım yaklaşık 20 gün. Soyulma vs. yapmadı. Özellikle ağız çevremde siyah siyah yanık lekesi gibi lekeler oluştu. Kullanmayı bıraktıktan sonra mevcut leke ve sivilce yerleri kıpkırmızı kaldı. Eskisinden daha kötü oldu. Bence doktor izni olmadan kesinlikle kullanılmamalı. Aksi halde sonuçlar daha üzücü olabiliyor.
bende expigmentli bi karışıma(doktor reçetesi ile 3lü karışım) yeni başladım ve lekelerde bi iki ton açılma var gibi,işe yarar umarım.gün içerisinde 3-4 saat arayla 50faktör koruyucu sürüyorum.doktor 6 ay tedaviye devam etmemi söyledi.her gece kullanılmalı ama ben unutuyorum.düzenli kullanmak lazım.
Bende çok düzenli kullanmıyorum umarım işe yarar yinede. 3 lü karışım dediğiniz 3 kremin karışımındanmı oluşuyor?Ne kadar süredir kulnıyorsunuz?Güneş koruyucusu olarak ne kullanıyorsunuz?
Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim.
Herkesin teni,cilt yapısı , kremlere verdiği reaksiyonlar başkadır.
benim kiviye alerjim var,, bi başkasının yoktur,
benim ağrımı majezik keser,, bi başkasınınkini vermidon,,
benim saçlarım 2 günde yağlanır ,, bi başkasınınki 4,, vs vs ...
herkeste tepkiler farklı olduğu gibi ciltte de tepkiler farklıdır..
expigment soyulma yapar derler ... ben de yapmadı ..
kullanmayın ,felaket bişey ,, daha beter yaptı derler... benim lekelerimi soymadan geçirdi...
krem bana yarayabilir,, bi başkasına yaramayabilir,, bi başkasına yarayan da bana yaramayabilir..
Bu mantıkla olaya bakarsanız kimseyi yanlış yönlendirmezseniz ,, insanların çare arayan karışmış kafalarını bir de başkaları karıştırmazsa bence alınan sonuçlar çok daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?