• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
tavisye ediyrm ama sadece leke olan bölgeye günde 2 kere soyulana kadar sürülmeli sonra temiz bir çilt oluşuyr. hemen sonuçta beklenmemeli 1 2 haftabeklenmeli.

ben kullandım arkadaşlar hergün düzenli olarak sadece lekelerin üzerine sürdüm ve bir süre sonra lekelerin daha da belirginleştiğini gördüm. ondan sonra bepanthen krem sürdüm hergün şuan çok daha iyi...

bende forumda okuyup bu uclu kombını lekem ıcın uyguladım .herkeze aynı tepkıyı verırmıbılmıyorum ama ben soyucu kremlerı tavsıye etmıyorum ,en azından doktorunuza danısın ,cıldınız bu kremlere musaıtmı degılmı dıe .ben exp. acnelyse ve locaid magduru oldum resmen :43: koltuk altımda ole cok abartlı bır leke yoktu .yıne de o leke acılsn dıe bu uclu kombını uyguladım hergun duzenlı bı sekılde .ınnaılmaz bır sekılde soyulma basladı agrıdan uyuyamıyordm kolum tutmuyordu .ben normal olarak algıladm ztn soyucu kremın amacı soymakdı buna hazrdım .o yuzden telaslanmadm .soyulma arttıkca kremlerı bıraktım .ama soyulmam devam ettı .acısı dınsın dıe bebanthe krem surmeye basladım ama acı devam edıyordu .doktora gıttım en sonunda artık korkmaya basladım cunku .doktordan ıyı bı azar ısıtıım bu derıyı sen bu hale getmreyı nasl becerdın dernın kac tabanına ınmssn nsl dayandın bu acıya dedı :43:kremlerden bahsettım eet soyucu acıcı ozellıklerı vardr ama doktora dansmadan bunlar kullanılmaz ,senın cıldın hassas busoyucu kremlerın sana zararından baska hıc bırseyı olmaz kı olmamsda dedı :( neyse kremler verdı sızlama dındı ama sımdı soyulan yerlerde kahverengı leke kaldı .o sıkayet ettıgım ufacık lekem ,bana koskacamn kaverengı bı lekeye sahıp olmama neden oldu.arkadslar boyle seylerı doktora dansmadan uygulamyın.

bende forumda okuyup bu uclu kombını lekem ıcın uyguladım .herkeze aynı tepkıyı verırmıbılmıyorum ama ben soyucu kremlerı tavsıye etmıyorum ,en azından doktorunuza danısın ,cıldınız bu kremlere musaıtmı degılmı dıe .ben exp. acnelyse ve locaid magduru oldum resmen :43: koltuk altımda ole cok abartlı bır leke yoktu .yıne de o leke acılsn dıe bu uclu kombını uyguladım hergun duzenlı bı sekılde .ınnaılmaz bır sekılde soyulma basladı agrıdan uyuyamıyordm kolum tutmuyordu .ben normal olarak algıladm ztn soyucu kremın amacı soymakdı buna hazrdım .o yuzden telaslanmadm .soyulma arttıkca kremlerı bıraktım .ama soyulmam devam ettı .acısı dınsın dıe bebanthe krem surmeye basladım ama acı devam edıyordu .doktora gıttım en sonunda artık korkmaya basladım cunku .doktordan ıyı bı azar ısıtıım bu derıyı sen bu hale getmreyı nasl becerdın dernın kac tabanına ınmssn nsl dayandın bu acıya dedı :43:kremlerden bahsettım eet soyucu acıcı ozellıklerı vardr ama doktora dansmadan bunlar kullanılmaz ,senın cıldın hassas busoyucu kremlerın sana zararından baska hıc bırseyı olmaz kı olmamsda dedı :( neyse kremler verdı sızlama dındı ama sımdı soyulan yerlerde kahverengı leke kaldı .o sıkayet ettıgım ufacık lekem ,bana koskacamn kaverengı bı lekeye sahıp olmama neden oldu.arkadslar boyle seylerı doktora dansmadan uygulamyın.

3 tane soyucu etkili krem kullanırsan tabiki böyle olur:53:

3 tane soyucu etkili krem kullanırsan tabiki böyle olur:53:

oylede konunun en basından okmaya baslarsan ztn gorursn ,bu uc kombınle beraber kullanıldıgını.ayrıca locaıd soyucu degıldr onarıcıdr .bunun ucu besı yok .bır tane bıle kullansanda soyucu kremlerı kullanmadan once temkınlı davranıp bı doktora danısmak en saglıklısı.gerekırse o ztn tavsıye eder.

kızlarr bende esmerim beyazlamak istiyorum ama doğal yollardan aslında bu kremide almayı çok isterim ama renk pigmentleriyle oynamak çok zararlı değil mi ?
ya ilerde cilt kanseri felan olursak bu sevda yüzünden
krem kesin garantili mi zarar vermediğine dair eğer öylseyse almak isterim ama çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum

bende agustosta aldim bu kremi bana eczaci geceleri kullananmami söyledi yanma oluyormus ciltte günes görünce bende geceleri kullaniyorum..bende sadece yazin cikan ciller vardi gecti günes koruyucuda kullandim belki onunda etkisi var..ben bu sekilde kullandim baska kullananlar varsa yazarsa bizde ögreniriz

ne kadar süre kullandınız acaba? 1-2 yıl gibi düzenli kullanımsonucu netice alınacağını söylemişti doktor!

selamlar,

benim yüzümde, özellikle ağız çevremde zamanla oluşan koyuluklar vardı. yanaklarımda da lekelenmeler başlamıştı.
sanırım ya güneş lekesiydi ya da one benzer bi kararmaydı. lancome ve benzeri birkaç cilt yenileyici krem denedim ama hiçbir işe yaramadılar.

sonra expigmenti yüzüme sabah ve akşam sürdüm. makyajsız işe gidemeyen birisiyim. o nedenle makyaj altı nemlendirici olarak bu kremi kullandım. geceleri de yüzümü temizledikten sonra bir daha sürdüm. zaten hergün yaptığım bir şey olduğu için rahatsızlık hissetmedim.
kullandığım süre zarfında da yüzümde sorun yaratmadı, makyajı gayet iyi tutan bir krem. bu cilt tedavilerinde benim en zorlandığım konu bu oluyor. üstüne makyaj yapılamadığı için kullanamıyorum genelde.

4-5 gün sonunda bu yoğun sürdüğüm ağız çevresi ve çene bölümü tamamen soyuldu. bu soyulma sırasında kremi bıraktım. zaten süratli bir soyulmaydı, hızlandırmak istemedim. yüzü bol nemlendirmek lazım bu dönemde yoksa pul pul dökülüyor. birkaç gün yüzümü daha yoğun yıkadım. ve koyuluklar geçti.

en hoşuma giden kısmı da şu oldu. elimde artan kremi daima sağ elimin üstüne sürerim ben alışkanlık olarak. şimdi baktımda sağ elim sol elimden daha lekesiz.

yani kısacası çok kısa sürede işe yarıyor.

oylede konunun en basından okmaya baslarsan ztn gorursn ,bu uc kombınle beraber kullanıldıgını.ayrıca locaıd soyucu degıldr onarıcıdr .bunun ucu besı yok .bır tane bıle kullansanda soyucu kremlerı kullanmadan once temkınlı davranıp bı doktora danısmak en saglıklısı.gerekırse o ztn tavsıye eder.

demekki kullanılmaması gerekiyor... doktorlar 2kremi aynı anda yazıyorlar 3-5 tane değil .. teki soyucu teki onarıcı. ve zaten bu kremin uyarılarında başka pomadlarla karıştırılmaması gerektigi yazıyor.

Son düzenleme:
merhaba bende olan dogum lekesi için cilt doktoru verdı yanlız tüm yüze gece sür hergün dedi
dün basladım korkum kızarıklık olmasıydı fakat şükür olmadı bu arda doktor 1 ay kullan gel bakalım dedi en fazla 2 ay kullanılmalıymış yanında tritone 50 foktor güneş kremiyle verdi umarım cildim eski haline geelir gelişmeleri yazarım sevgiler

eğer işe yaramıyorsa 2 aydan fazla kullanmamak gerekiyor

internetten fiyatına baktımda bu ilacın 2 çeşidi var sanırım

EXPIGMENT %2 30 GR KREM Fiyatı : 6,68TL.
EXPIGMENT %4 30 GR KREM Fiyatı : 6,81TL.

ne anlama geldiğini bilen varmı acaba :44:

internetten fiyatına baktımda bu ilacın 2 çeşidi var sanırım

EXPIGMENT %2 30 GR KREM Fiyatı : 6,68TL.
EXPIGMENT %4 30 GR KREM Fiyatı : 6,81TL.

ne anlama geldiğini bilen varmı acaba :44:

evet kremin iki çeşiti var %2 liği daha hafif lekeler için %4lüğü daha önemli lekeler için kullanılıyor bildiğim kadarıyla

Arkadaşlar bende bu kremi kullandım , yüzümdeki güneş lekerine tek tek sürdüm sabah kalktığımda cildim kızamık çıkarmış gibiydii...Neyse razı oldum buna 3-4 gün böyle gezdim :( Cildim kırış kırış oldu bu süre içinde ,daha sonra soyuldum ve lekeler yok oldu...Fakat bir süre sonra lekeler yine çıktı ortaya ...Benim işime pek yaramadı yanii...

Arkadaşlar bende bu kremi kullandım , yüzümdeki güneş lekerine tek tek sürdüm sabah kalktığımda cildim kızamık çıkarmış gibiydii...Neyse razı oldum buna 3-4 gün böyle gezdim :( Cildim kırış kırış oldu bu süre içinde ,daha sonra soyuldum ve lekeler yok oldu...Fakat bir süre sonra lekeler yine çıktı ortaya ...Benim işime pek yaramadı yanii...

bu krem etkili bir ürün çeşitli zararları var ama yoğun lekelerde tercih edilir.kullanırken dikkat edilecek nokta kesinlikle yazın kullanılmamalı..eylül ekim başlamak için idealdir.ama yine de bunu kullanırkan güneş koruyucu bolca kullanmazsanız ve gün içinde en az 3 4 saatte bir tekrarlamazsanız o lekeler 10 katına çıkar..nedeni ise krem o bölgeyi açar inceltir güneşi daha çok çeker bölge ve pigmentleşme artar bu sebeple yaz kış güneş koruyucu diyorum been :16:

Ne yapacağımı sastırm vallah, yakında düğünüm var ve koltuk altımdaki karartı cok rahatsız ediyor beni..
Uygulamalara da korkuyorum.. İnternetten alacagım ürünlere de pek güvenemiyorum..
Geçen gün eczaneye gittim "bepanten" almak için, eczanedeki bayan işe yaramayacağını kendisi de o sorunları yasadıgını söyledi.. Ne yapacağımı bilemedim..

Kullanan bilen varsa lütfen msj atsın, özel mesajda atabilirsiniz..

Expigment kullanmalı mıyım, Star white krem var almalımıyım bilemedim!

Rica ediyorum, yardımcı olun..

Back