• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Expigmet i tek başına kullandım yaklaşık 20 gün. Soyulma vs. yapmadı. Özellikle ağız çevremde siyah siyah yanık lekesi gibi lekeler oluştu. Kullanmayı bıraktıktan sonra mevcut leke ve sivilce yerleri kıpkırmızı kaldı. Eskisinden daha kötü oldu. Bence doktor izni olmadan kesinlikle kullanılmamalı. Aksi halde sonuçlar daha üzücü olabiliyor.:34:

Expigmet i tek başına kullandım yaklaşık 20 gün. Soyulma vs. yapmadı. Özellikle ağız çevremde siyah siyah yanık lekesi gibi lekeler oluştu. Kullanmayı bıraktıktan sonra mevcut leke ve sivilce yerleri kıpkırmızı kaldı. Eskisinden daha kötü oldu. Bence doktor izni olmadan kesinlikle kullanılmamalı. Aksi halde sonuçlar daha üzücü olabiliyor.:34:

expigment cildi hassaslaştırdığı için güneşten korunman lazım kullandıgın zaman yoksa gerçekten dediğin gibi kötü sonuçlar doğar. geçmş olsun canım :130:

Merhaba kızlar, yaklaşık 20 gün oldu başlayalı ilk hafta çok kızarma oldu - pul pul döküldü, şimdiyse çok hafifledi ilk hafta her akşam kullandım, 1 hafta geçtikten sonra 2 gecede bir kullanmaya başladım, tabi gündüzleri de düzenli koruyucu kullanıyorum, faydası var :64: kullanmaya devam edeceğim... :21:

bende bir süredir kullanıyorum dekoltemde güneş lekeleri var koyu çilçil büyük çiller.Evet renkte açılma olmaya başladı fakat bir yandanda evham yapıyorum etken maddesşnden dolayı yurt dışında yasaklanmış falan dşye duydum bir yandanda burda dr tavsiyelerinide okuyorum ama ne kadar güveniliyor ki doktorlarada kullanıyorum ama yinede

mrb arkadaslar ben expigmenti hem bikini bolgemde hemde koltuk altlarimdaki kararmalar icin kullandim.ama cok duzenli ve uzun sure kullanim. bikini bolgesini acti istedigim sonucu verdi. yalniz bu surecte bahsettiginiz kizarmalar oldu bendede ama bu iyilesme sureci sonra geciyor eger ciltte hassayiyet baslarsa ara vermek gerekiyor. Tek sikintim koltuk alti kisimlarinin ortasi acildi kenarlari hale seklinde kaldi :( yurt disinda oldugum icin de vm edemiyorum burda ayni kremden yok.. simdi yogurt suyu pirinc unu ve limonu karistirip surmeye basladim umarim faydasi olur..

bende kullandım hemde çok düzenli günde iki kez soyulma filan olmadı hiç bi yararınıda görmedim hiç bi halta yaramadı anlayacağınız:50:

merhaba,expigment kremi kullandım evet yüzdeki güneş lekelerini yok ettim ve hatta kalmadı diyebilirim, birde yüzdeki çillerin renklerini açıyor ve sanki çil yokmuş gibi oluyor fakat bu kremi kullanırken dışarıya çıkarken güneş kreminizi mutlaka sürün ve bu krem sadece gece yatarken kullanın gündüz asla kullanmayınız.

Doktor banada verdi hafif hamilelik lekeleri var.Kızarma yapınca bıraktım hatta güneş kremi sürerken pütür pütür olunca kremi bozuk sanmıştım :9: Buradan okudukça anladımki soyulma yapmış.Bende kızardım krem bozuk diye bırakmıştım tekrar başlayayım öyleyse.Fakat doktorum sonbahar döneminde başlarsak tedaviye daha çabuk yanıt alırız demişti.Şimdi yaz aylarının geçmesinimi bekleyeyim yoksa elimdeki kremi bitirene kadar kullanayımmı bilemedim doğrusu?Yazın ister istemez güneşe maruz kalıyoruz her ne kadar güneş koruyucu sürsekte.Üstelik akşam güneşi bile cildi resmen koyulaştırıyor.

bende expigmentli bi karışıma(doktor reçetesi ile 3lü karışım) yeni başladım ve lekelerde bi iki ton açılma var gibi,işe yarar umarım.gün içerisinde 3-4 saat arayla 50faktör koruyucu sürüyorum.doktor 6 ay tedaviye devam etmemi söyledi.her gece kullanılmalı ama ben unutuyorum.düzenli kullanmak lazım.

bende expigmentli bi karışıma(doktor reçetesi ile 3lü karışım) yeni başladım ve lekelerde bi iki ton açılma var gibi,işe yarar umarım.gün içerisinde 3-4 saat arayla 50faktör koruyucu sürüyorum.doktor 6 ay tedaviye devam etmemi söyledi.her gece kullanılmalı ama ben unutuyorum.düzenli kullanmak lazım.

Bende çok düzenli kullanmıyorum umarım işe yarar yinede. 3 lü karışım dediğiniz 3 kremin karışımındanmı oluşuyor?Ne kadar süredir kulnıyorsunuz?Güneş koruyucusu olarak ne kullanıyorsunuz?

Bende çok düzenli kullanmıyorum umarım işe yarar yinede. 3 lü karışım dediğiniz 3 kremin karışımındanmı oluşuyor?Ne kadar süredir kulnıyorsunuz?Güneş koruyucusu olarak ne kullanıyorsunuz?

yakklaşık 1 aydır kullanıyroum,ama düzenli kullanamadım.reçeteyi eczanede hazırladılar... 1.expigment+2.dermotop+3.retinoik asit(reçetede 3.okuyamamıştım bunun gibi birşey yazıyordu,emin değilim ama)....güneş koruyucu olarak Avene Emulsion SPF50+ Güneş Koruyucu kullanıyorum.

arkadaşlar lütfen lütfen kullanmayn expigmenti üç defa kullandım ilkinde ve ikincisinde düzensiz kullandım ve soyulmak üzere olan yerleri kendim soydum ama üçüncü defasında dedim heralde kendim uğraştığım düzenli kullanmadığım için olmadı dedim.oysa hiç de öyle değilmiş, çok düzenli kullandım çok da kendi haline bıraktım,güneşe çıkmadım iyi temizledim ama sonuç yine aynı.eski lekemden de berbat bi leke.sakın derişm sakın.fersah fersah kaçın.

Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim.
Herkesin teni,cilt yapısı , kremlere verdiği reaksiyonlar başkadır.
benim kiviye alerjim var,, bi başkasının yoktur,
benim ağrımı majezik keser,, bi başkasınınkini vermidon,,
benim saçlarım 2 günde yağlanır ,, bi başkasınınki 4,, vs vs ...
herkeste tepkiler farklı olduğu gibi ciltte de tepkiler farklıdır..
expigment soyulma yapar derler ... ben de yapmadı ..
kullanmayın ,felaket bişey ,, daha beter yaptı derler... benim lekelerimi soymadan geçirdi...
krem bana yarayabilir,, bi başkasına yaramayabilir,, bi başkasına yarayan da bana yaramayabilir..
Bu mantıkla olaya bakarsanız kimseyi yanlış yönlendirmezseniz ,, insanların çare arayan karışmış kafalarını bir de başkaları karıştırmazsa bence alınan sonuçlar çok daha iyi olur.

Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim.
Herkesin teni,cilt yapısı , kremlere verdiği reaksiyonlar başkadır.
benim kiviye alerjim var,, bi başkasının yoktur,
benim ağrımı majezik keser,, bi başkasınınkini vermidon,,
benim saçlarım 2 günde yağlanır ,, bi başkasınınki 4,, vs vs ...
herkeste tepkiler farklı olduğu gibi ciltte de tepkiler farklıdır..
expigment soyulma yapar derler ... ben de yapmadı ..
kullanmayın ,felaket bişey ,, daha beter yaptı derler... benim lekelerimi soymadan geçirdi...
krem bana yarayabilir,, bi başkasına yaramayabilir,, bi başkasına yarayan da bana yaramayabilir..
Bu mantıkla olaya bakarsanız kimseyi yanlış yönlendirmezseniz ,, insanların çare arayan karışmış kafalarını bir de başkaları karıştırmazsa bence alınan sonuçlar çok daha iyi olur.

insanlar arasındaki farkları bende biliyorum hanımefendicim,ve fekat avrupa da yasaklanmış bu kremceğiz. yanlış yönlendirme değil sadece tavsiye.hala da tekrarlıyorum yüzünü seven kullanmasın hidrokinon tehlikeli madde.bitti.

ben size cevap niteliğinde değil, genel olarak yazdım.yanlış anlamayın. bahsettiğim tarz yanıtlar çok olduğu için yazdım.
kullandığımız hiç bir ilaç tertemiz değil.bi taraftan iyileşirken diğer taraftan sağlam organlarımızı hasarlıyoruz.hidrokinon sağlık için yararlı bir şey değil tabiki..
ama işe yaramaz demek yanlış,benim konum bu . herkeste aynı tepkiyi vermez çünkü.
insanlar sigara içiyor... fastfood yiyor ... saatlerce cep telefonuyla konuşuyor...
sonra başka şeyler için "zararlı" kelimesini kullanıyor.
Tekrar söylüyorum,size cevap niteliğinde değil bu dediklerim.
Uyarılar mutlaka yapılacak , sizin cildinize faydası olmamışsa bunu zaten bu forumda paylaşmalısınız ki ilacı kullananlar ne gibi sonuçlarla karşılaşabileceklerini bilsin . bu iyi bişey . benim üzüldüğüm sadece yanlış yönlendirmiş olunması.. siz durumu açıklarsınız, tercih yapacak olanındır..
Ben yandım kimse yanmasın diyorsunuzdur iyi niyetinizden.ama siz fayda alsaydınız bu kremden şuan eminim benim gibi düşünüyor olurdunuz.
Neyse zaten bu bi tartışma değil.
inşallah cildinize uygun, fayda görebilceğiniz bi krem-ilaç vs. bulabilirsiniz.

bazı ciltlere yarayo bazısına yaramıyoo... bana başta yarar gibi olmuuştu koltuk altlarımı mahvetti sonradan leke yayıldıda yayıldı hala düzelmedi... ufacık olan leke kocaman oldu :( ama yüzümde işe yaramıştı bi daha kullanırmıyım... KESİNLİKLE HAYIR! hele cildiniz hassassa sakın bulaşmayın bu kreme

eğer cilt yapın hassassa arkadaşında dediği gibi dikkatli kullanmak gerekir.. önce bi yerde denersin, memnun kalırsan devam edersin.
ama zaten şu mevsimde kullanmamalısın.. eylül-ekim gibi başlaman gerekli kreme.
güneşli mevsimlerde cilde uygulanan bu tarz kremler daha da hasar verebiliyor.
güneş koruyucunu da mutlaka 2 saatte bir yenilemelisin

merhaba bende olan dogum lekesi için cilt doktoru verdı yanlız tüm yüze gece sür hergün dedi
dün basladım korkum kızarıklık olmasıydı fakat şükür olmadı bu arda doktor 1 ay kullan gel bakalım dedi en fazla 2 ay kullanılmalıymış yanında tritone 50 foktor güneş kremiyle verdi umarım cildim eski haline geelir gelişmeleri yazarım sevgiler

kızlar bende bu kremden alıp kullanmayı düşünüyorum tabiki 50 faktör koruma ile cenemin altında kararma var hormonal dengesizlikten dolayı hassas bi cilt yapım yok umarım işe yarar yoksa lazerle tedavi olucam kapatıcılar bile işe yaramaz oldu artık çok moralim bozuluyor bu duruma acil müdahele etmek zorundayım bayramda eşimin memleketine gidip orda kayınvalidemlerle 1 hafta kalıcam hergün sabah kalkar kalkmaz makyajmı yapıcam ben ya %50 açılsa bile yeter bana.
kullananlara sorum şu renk acıcı olduğu için çenemi bembeyaz yapmaz dimi ben çünkü esmer bi insanım renk tonunu ayarlayabiliyor dimi bu krem.

Back