• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canımmmm bana da doktor önermiştiii bak cok yoğun sürme ince tabaka şeklinde sür :( yoksa sivilce yapıo :((

iki yıl önce doğum yaptım ve kahrolası doğum lekelerimden kurtulalabilemek için denemediğim şey kalmadı. doktor expigmenti verdi, yaz olduğu için kullanmadım. yaklaşık bir aydır kullanıyorum, akşamları yatmadan önce lekenin üzerine ince bir şekilde uyguluyorum, yarım saat sonrada tretin krem sürüyorum. ilk bir hafta boyunca yüzüm gerildi,kızarıklıklar oluştu ve soyuldu. bir kaç gün ara verdim. sonra tekrar devam ettim, şimdi cildim alıştı, sadece kuru bir pullanma var. sonuç olarak lekelrimn rengi gözle görülür şekilde azaldı, kullanmaya devam edicem. her cilt tipi farklı mutlaka ama ben faydasını gördüm.

arkadaşlar yüzüm yağlı ve lekeleer var bu kremi almayı düşünüyorum sizce etkisini görürmym yardm edn ltfen kendime bakamaz olmaz lekeler yüzünden :(

çok ilginç yıllardır kullandığını iddia edenler var oysa ilacın reçetesinde 2 aydan fazla kullanmayın yazıyordu! hafızamın beni yanıltmadığından eminim.

Son düzenleme:
cakmaktaş,doğru hatırlıyorsun . prospektüste 2 aydan fazla kullanmayın diyor ama lekenin renginde açılma olmadığı takdirde .. onun dışında düzelme görülüyorsa kullanıma devam edilebilir. fakat uzun yıllar kullanmak ne kadar sağlıklı o konuda benimde bir bilgim yok . ben arkadaşlara yardımcı olmak için şunu söyleyebilirim; 7 ay kadardır expigment %2-%4 kullanıyorum . bu yaz alnımda kocaman güneş lekeleri oluşmuştu :( sivilce nedir bilmezken cildim de birden bu güneş lekeleriyle karşılaşınca düşünün neler yaşadığımı :( güneş koruyucusunun öneminin bu kadar büyük olduğunu 25 yaşımda öğrendim .neyse, sonuç olarak 7 aydır kullandığım expigmentin %90 üzerinde faydasını gördüm :)) şuan alnımdaki lekeden kalan parçacıkları kimse görmüyor benden başka :) bende yerlerini bildiğim için aynaya yapışıp şurda burda diye arıyorum da, o şekilde görüyorum .. şimdi yanaklarımda farkettiğim hafif renkte olanlar var. onlarla ilgileniyorum şu aralar :) onlarda geçicek.:34: ama artık güneşlenmek yok ! şapkasız - gözlüksüz ve koruyucusuz güneşe adım atmak yok !hatta güneşe çıkmak yok. hepimiz için böyle olmalı.cildimizde hasarlar oluşunca değil, sağlamken bu tutumda olmalıyız. anladım ki güneşin şakası yok :S yaz-kış güneş koruyucusu kullanmalıyız ! bilgiye ihtiyacı olanlara yardımcı olabildiysem sevinirim .

bende bu kremi kullanmaya başladım yalnız aklıma birşey takıldı günde iki kez kullandıktan sonra her seferinde belli bir sürü beklemeden sonra yüzümüzü yıkayacakmıyız yoksa krem cildimizde kalıcakmı?

Son düzenleme:
mavis yıkamana gerek yok, gündüz sürdüğünde akşam, aşkam sürdüğünde sabah yıkaman yeterli. birde artık güneş göstericek kendini,havalar açtığında sadece geceleri sür istersen , çünkü lekeler yüzündeyse güneş bu kremle birlikte daha da leke yapabiliyor sürdüğün alanda.koruyucunu da ihmal etme. ben mayısta bırakıcam mesela, doktorum öyle söyledi. gerekirse eylül ekimde tekrar başlanıcak.1 ay en fazla 1 bucuk ay daha kullanıcam yani.

kızlar ben %2lik olanını kullanıyorum yaklasık 2hafta olmustur düzenli olarak her aksam suruyorum ozellikle cene kısmıma suruyorum ama o bolge hassaslasti hafif kabuklanma oldu ama rengi acilmadi kızarıklıktan dolayı dahada koyu gorunuyo bence :( ama ben genede bırakmadım belli bir süresi vardir die düşünüyorum bi muddet daha devam edicem kullanmaya olumlu gelişmeler olursa yazarim :))

Birkaç sene evvel kullanıp memnun kalmıştım, şimdi tekrar kullanmaya başlıycam, güneşi görünce açılan güllerim(çillerim) var çünkü:))

arkadaşlar arap kızı diye bir krem var herkes çok etkili diyor,ya kullanan var mı? bi de expigment kreminden kesin sonuç alan var mı? şimdiden teşekkürler..

merhaba arkadaşlar ben yıllardır dekoltemdeki koyu renkli güneş lekelerinden bunaldım çilmi demeli ben gibi mi demeli anlamışsınızdır ama rahat 15 senedi r var bunlar düzenli kullanırsam etkili olur mu cidden mutluluktan uçarım valla duymamıştım ben bunu.Bilgisi olan var mı acaba?:46::28:

ben yüzümdeki çiller için iki gündür kullanmaya başladım %2 lik olanını yüzümün rengi açıldı, akşam sürüyorum sabah jelle temizliyorum.

Merhaba arkadaşlar bende expigment %4 ü kullanmaya başladım bu akşam 4. günüm, sadece geceleri yatarken kullanıyorum, ilk kullanmamdan sonra ertesi günü yüzüm kızardı ve yanma oldu, hala sürdüğüm yerlerde benek benek kızarıklıklar var, pul pul da dökülmeler başladı, çene bölgem daha kuru olduğu için pullanma hemen başladı, alnım daha yağlı olduğundan sanırım bugün hafif kabuklanma başladı ama çene deki ile kıyaslanmaz. Çok kötü görünüyorum aynaya bakınca moralim bozuluyor , hatta erkek arkadaşım da kızdı yüzüne neler yaptın diye ama iyi olacağına inanıyorum bu yüzden devam edeceğim...
gelişmeleri buradan sizinle paylaşacağım

Kızlar, bu kremi kullanmayın, lekeleriniz fazlasıyla geri gelir. zaten yan etkilerinden biri de lekelenmeye sebep olması.

Kızlar, bu kremi kullanmayın, lekeleriniz fazlasıyla geri gelir. zaten yan etkilerinden biri de lekelenmeye sebep olması.

aynen katılıyorum doğru söylüyo kızlar ben büyük bi aptallık ederek bu kremi 2. kez denedim ve pişmanım doğal yöntemlerle azda olsa gidermiştim burda okuduklarımla asla yüzüme sürmem bidaha :50:

Kızlar bugün bana da verdi doktor expigment. genital bölgem için verdi. ama doktor biraz ilgisiz saçma sapan bi tipti. ama acilen beyazlatmam lazım orayı ne yapayım sizce. bide benim bacaklarımdada batık lekeleri var. onun için ürederm vermişti. üredermden önce bu expigmenti sürsem madem renk açıyormuş olur mu yardım edin noluuur

2 ay düzenli kullandım.biraz açılma oldu.tam kurtuldum derken geçen gün aynaya bakarken kara yeşil gibi bıyık lekesinin geri dönüş yaptığını gördm.:47:şimdi moralim sıfır :5:

Kızlar göz çevresine güneş lekeleri için kullanabileceğim, önerebileceğiniz bir krem var mı?

Back