ben hergun gece yatmadan önce sadecece lekeye surdum.sabahta yıkayıp 50 faktorluk gunes korutucu surdum.1.5 ay anı sekılde.ve sonuç mukemmel...:lepi:
benım yuzum su an iyileşti lekenın durumu cok hafıf bellı belirsiz tamamen gitmesını istiyorum fakat acıkcası expigmentı yenıden kullanmaya cesaret edemıyorum.tekrar o kötu gorunume katlanamam heralde calışan bir bayanım ve işyerınde hoş olmuyor.en iyisi uzman bır doktordan yardım almak en azından kızarıklığı ve kararmayı onlemek için bır alternatif varsa yararlanmak isterım.
çiller için çok iyi geldiğini söylemişler fakat ben güneş lekeleri için kullanayım mı diye düşünüyorum...bide madsecassol denmiş biçok yerde acaba hangisini kullanayım...
çok işe yarıyor ilk önce bunu söylemeliyim.. ben çok açık tenli biriyim ve sürekli güneş lekesi sorunu yaşıyorum.. bu yüzden doktora gittim ve bana bu kremi verdi.. tenimde sadece koyu olan bölgelere sürmem gerektiğini söyledi.. kullandım ve lekerimden kurtuldum sadece bıyık bölgemdeki leke kaldı biraz..Merhaba arkadaslar cıl ve gunes lekelerı ıcın su meshur expigment kremını kullananların nasıl kullandıklarını ve sonuclarını merak edıyorum.
Dr Ablamada verdı ama cesaret edıp baslamadı kullanmaya.Cunku bıraz yakıp soyulma oluyormus derıde.Ama nasıl bır soyulma bu anlamadım kabuk kabuk ıgrenc bı sekıldemı yoksa toz gıbı hafıf hafıf mı oluyor soyulma.Ve tek basına expıment yeterlımı assagıda bu sekılde kullanan arkadasların yazısınıda ekledım. Kremı kullanmaya basladıklan ne kadar sonra etkısı nı gorcezBu tur konularda kullanıp bılgılerını paylasan olursa cok sevınırım.Tesekkurler herkesea.s.a.s
expigment % 4 sabah aksam 08
locoid sabah 10
acnelyse aksam 10 (locoid yerine elecon pomadda olur)
cnm sen hangi doktora nereye gittin muayene olmak için ?? burdan yazamazsan özelime msj atabilir misin acaba.Devlet hastanesi olduğundan sanırım benim gittiklerim pek ilgilenmediler de.
doktorlar hiç ilgilenmiyorlar.ben doktora gittiğimde kadın bakmadan krem yazmıştı.herkese aynı ilacı yazıyorlar. özel hastane en iyisiyerimseniben
evet katılıyorum devlet hastanelerinde hiç ilgilenmiyorlar banada doktor lekem için madecassol verdi kullandım hiç fayda etmedi leke kremide değilmiş o aslında
şuan sol yanağımı leke çıksın diye öyle zorladım ki. deri öyle inceldi. leke çıktı çıkmasına güzel. altından pespembe bir cilt çıktı. inanamıyorum hala lekenin çıktığına. ama yüzmüm nerdeyse kırmızı oldu. cildim öyle inceldi ki dışarı da çıkmamam lazım. bu tedavi süreci biraz zaman alıyor. sabır gerekli. hemen yüzünüzü zorlamayın. şuan yüzümde bepantene krem var bol miktarda ve hala alev alev yanıyor. inşallah bişey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?