• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaslr bn %4luk yazdrmstm ck az bı sure kullandım we koltuk altım acımaya basladı kıpkırmızı oldu gt gde yara oldu braz zaman gectı o yarayı keseledm we beyazladı kendısıde dokuluyrdu ama dayanamadım braz kararma kaldı o da yara olmayan yerde tekrar baslıycam

bende kullanalı 19 gün oluyo 2 ay kullanmam gerekiyormuş kızarıklık oldu ve bugün yanma oldu ilk defa normalmi ki ya:S birde sanki o bölgeyi jelatinle kaplamış gibi oldu hafif hafif de soyuluyo sznde mi böyle oldu?

tabıkıde dokulmesı yanması kızarması normal zaten kararmanın gecmesı ıcın derının dokulmesı lazım yoksa nasıl beyazlıycak ki %2lık bende etkı etmemıstı yanı yanmas kızarması dokulmesı kotu deıl ılacın etkısını gostermesı demektır

bugün cilt doktoruna gittim ve expigment %2 lik verdi çillerim için..extradan gündüzde 50 faktörlü güneş kremi kullanmam gerekmiş.expigmentide gece yatmadan önce sürecekmişim ama yorumları okuyunca biraz panik oldum kullanıp kullanmamakta..kullanan arkadaşlar çok mu soyulma oluyor bide yanma acı hissi oluyır mu?cvplarsanız seviniriz

yine ben arkadaşlar :)

1-2 haftadır %4 kullanıyorum ve artık o güneşten oluşan görüntü yok zemuszemus çok mutluyum ama tek yapmanız gereken sabretmek...

arkadaşlar ben tam 8yıldır expigment %4 kullanıyorum.Küçüklüğümden beri sorunum vardı çillerimi sevmiyorum :p ve sonuç harika !!! her gün geceleri cildimi temizledikten sonra ince bir tabaka sürüyorum yatıyoruım. Bu şekilde tam 8yıl oldu ve hiç kalmadı diyebilirim ;) size önerim sakın ama sakın kremi sürüp güneşe cıkmayın sivilce akne siyah nokta v.s hepsini yapıyor :( ve ilk günlerde benim sürdüğüm bölgeler kızarmıştı korkmayın çünkü çok etkili bir ilaç biraz olsun yan etkisi oluyor ;) ama başka yan etkileri yok şimdiden kolay gelsin ;)

uzun zamandır yazan olmamıs.arkadaslar nasıl gıdıyor kremın sonuclarını yazan yok mu:uhm:ben sevdım walla.kullanıyorum hala.rengım acıldı.ama bıraz kızarıklık var.yınede devam edıcem.tek buldugum cözüm bu krem oldu yıllardır...:teytey:

merhabalar aranıza yeni katıldım.sürekli tum yorumları takıp edıyorum.sırf kötu bir tecrubemi sizlerle paylaşmak için ben de uye oldum.meşhur expigment kremini burdaki yorumları okuyarak ben de alıp kullandım. şuan aldığım güne lanet ediyorum 2 gün önceki cildim için neler vermezdim neler:((( expigmenti toplam iki sefer kullandım benim sol elmacık kemigi ile burnum arasında (ki buna tam yanak kısmı denmiyor) dogum kontrol haplarından oluşan kahverengi bir leke oluşmuştu bu yüzden sadece leke uzerıne kullandım.kullandığım ilk 2 gun acayip derecede yanma hıssettm ve kızarıklık olustu normal diyerek umursamadım.3 gun hiç kullanmadım ve bu kızarıklık morarmayla ve cildimin buruşmasıyla tam bir felaket oldu. resmen yüzümü yaktı. tarifi imkansız bir yanık lekesi oldu.makyaj fondöten hiçbirşeyle gizleyemedım. iş yerindekı arkadaşlarım yuzume ne oldugunu sorup durdu.psıkolojık olarak mahvoldum. buruş buruş kapkara bir suratım oldu.4. gun o ruh halıyle uykusuz gecenın sabahında yuzumun soyuldugunu gordum oyle hafıf bır soyulma degıl resmen tabaka halınde kahverengi bır derı soyuldu. bır yandan cok sevınırken hala daha yanıgın verdıgı acı vardı.şu an yıne buruşmalar var sanırım bır yada 2 kat daha soyulacak bunu hıssedıyorum.guneş kremlerımı hıc eksik etmiyorum.ancak cildimin ıyıleşmesı 2 haftayı bulacak gıbı.keske hıc kullanmasaydım. eskı halımle cok daha guzeldım. bır daha mı asla asla asla :(((:kızgın:mafoldumben

bu arada cildim iyilesır ıyılesmez uzman bır cilt doktoruna gidip olusan lekenın tedavısı için ne gerekıyorsa yapıcam.oyle kulaktan dolma abuk subuk bilincsizce bır daha yuzume krem falan surme yok.sonucta yuzumuz ve bu cok hassas bır durum.expigmentı doktor kontrolu dısında kullanmayı duşunenler için kesınlıkle yuzunuzde denemeyın derım

arkadaşlar ben tam 8yıldır expigment %4 kullanıyorum.Küçüklüğümden beri sorunum vardı çillerimi sevmiyorum :p ve sonuç harika !!! her gün geceleri cildimi temizledikten sonra ince bir tabaka sürüyorum yatıyoruım. Bu şekilde tam 8yıl oldu ve hiç kalmadı diyebilirim ;) size önerim sakın ama sakın kremi sürüp güneşe cıkmayın sivilce akne siyah nokta v.s hepsini yapıyor :( ve ilk günlerde benim sürdüğüm bölgeler kızarmıştı korkmayın çünkü çok etkili bir ilaç biraz olsun yan etkisi oluyor ;) ama başka yan etkileri yok şimdiden kolay gelsin ;)

ufff 8 yıl mı:1shok: ne kadar uzun süre...ben 1 ay kadar kullandım...pek bi fayda göremedim ya:çok üzgünüm: bikini bölgesi için kulllanıyodum...şimdi tend skin aldım o kadar paraya kıyıp:1closedeyes: hadi inşallah sonuç görceem garisempatiksalakcinni

nemlendirici krem kullanırsanız soyulma daha kolay oluyor ayrıca kremi sadece sorunlu bölgeye çok az miktarda kullanıcaksınız ve aslında en önemlisi bu krem tek başına değil acnelyse kremle birlikte kullanılıyor,akşamları saat 9 da acnelyse saat 10 da expigment ve yüzünüzle oynamayın cddi tahriş ediyor çabuk etki etsin diye bolca sürmeyin ben iki gün yanlış kullanma sonucu çok acı çektim ama nemlendirici kullanırsanız sorun olmaz...

Bende çillerim için kullandım.İşin ilginci ne soyulma ne de renk değişimi oldu.Bir kaç ay kullandıktan sonra vazgeçtim.Sanırım onlarla yaşamaya mahkumumkaydirigubbakcemile

kullanımı kestikten sonra lekeler daha da koyulaşıyor
ben %2 liğinide %4 lüğünüde kullandım
kullandığım süre içinde lekelerimde açılma oldu fakat bıraktığımda daha da koyu bir hal aldı lekelerim

evet sevgili llynn sana katılıyorum.ben bilincsizce sadece expigmenti tek olarak kullandım.leke üzerine erken etki göstersin diye bolca sürdüm ve yanında yatıştırıcı olarak bepanten yada nemlendirici kullanmadım. topu topu 2 sefer kullandım ve yüzümü yaktım.bugün 4.gün expigmenti bıraktım kullanmıyorum su an yüzüm 2.kez aynı yerlerden soyuldu.3. soyulma sanırım yarın akşama gerçekleşir. şu an psikolojık olarak soyulduğunu ve o kapkara derının gittigini görunce rahatlamış durumdayım.ama 2 gun boyunca yasadıgım ruhsal çöküntüyü tarif edemem.resmen bır krem yuzunden yuzumu kaybettıgımı düşünmüştüm.:( soyulma tamamen bitince lekenın durumu hakkında bilgi veririm

KREMI 1.5 AY OLMUSTUR BENDE KULANIYORUM.İLK BASLARDA AYNI SORUNU BENDE YASADIM AMA SONRADAN HAFIF SOYULMALARLA CILT YENILENIYOR.SOYULAMASI DAHA İYİ.YANI LEKELER O SEKILDE KAYBOLUYOR.BEN COK MEMNUNUM.:lepi:İYİKİDE KULLANMISIM.LEKE FALAN KALMADI.HERKEZ SORUYOR NE KULLANDIGIMI.BENCE DEVAM EDIN ETKISINI MUTLAKA GORURSUNUZ...

mrb benimde bacaklarımda batıkltan kaynaklanan lekeler ve allerji sonrası oluşan yara izlerim vardı.Doktor geçmez bu izler dmişti ama ben expigment %4 kullanmıştım bir ara olumlu izlerin rengi açılmıştı biraz. her gece düzenli sürmek gerekiyor sabır işi gerçektende.
yüzümdeki çiller için doktor vermişti kullanmıştım ama kabaramıştı yüzüm:(
akşamları sürüp yarım saat sonra yıkamayı denedim doktorum tavsiyesiyle...

Back