• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben hergun gece yatmadan önce sadecece lekeye surdum.sabahta yıkayıp 50 faktorluk gunes korutucu surdum.1.5 ay anı sekılde.ve sonuç mukemmel...:lepi:

benım yuzum su an iyileşti lekenın durumu cok hafıf bellı belirsiz tamamen gitmesını istiyorum fakat acıkcası expigmentı yenıden kullanmaya cesaret edemıyorum.tekrar o kötu gorunume katlanamam heralde calışan bir bayanım ve işyerınde hoş olmuyor.en iyisi uzman bır doktordan yardım almak en azından kızarıklığı ve kararmayı onlemek için bır alternatif varsa yararlanmak isterım.

benım yuzum su an iyileşti lekenın durumu cok hafıf bellı belirsiz tamamen gitmesını istiyorum fakat acıkcası expigmentı yenıden kullanmaya cesaret edemıyorum.tekrar o kötu gorunume katlanamam heralde calışan bir bayanım ve işyerınde hoş olmuyor.en iyisi uzman bır doktordan yardım almak en azından kızarıklığı ve kararmayı onlemek için bır alternatif varsa yararlanmak isterım.

kızarıklık cok yogun surdugun zamanda olabılıyor.incebır tabaka halınde sadece lekenın uzerıne uygula.bepanten krem cok iyi geliyo.ama mutlaka gunes koruyucu kullanmalısın.o sart...tabı dr en mantıklısı....

of kızlar ya ben 3 gündür sadece dudak üzerine sürüyorum
felakt yanma var ben kendim üzerine bepantene sürdüm
yanmasını alsın diye demekki doğrı yapmışım 1 gün kullanmadım acısı geçsin diye
bu sabah yine başladım nasıl bütün yüzünüse sürüyorsunus bun u anlamadım benim acaip derecede canımı yaktı :)??

evet benım de cok canım yanmıştı ozellikle güneşe çıkmamaya çok özen göster çıktığın zaman daha çok yanma hissedersin 50 faktör güneş koruyu mutlaka kullanmalısın.2 gün yüzüm alev alev yanmıştı ben de sadece leke uzerıne kullandım ama yine da yanıyordum.kullanmayı kesince soyulmaya başladım hem de oyle böyle degıl resmen kat kat soyuldu bende lekeli bölge 3 kat soyulduğunu rahatca söyleyebilirim.sonuç iyi:))

kızlar ya bende sivilcelerim için aksil5 kullanıyordum.ertesi günü çene kısmına sürdüğüm yer kaşınmaya başladı kaşıdım kızardı sonra tahriş oldu sonrada kahverengi olmaya başladı.doktora gittim tahriş olmuş madecassoll verdi iki gündür kullanıyorum bir gelişme yok acaba expigmentmi alsam bende ne dersiniz??

çiller için çok iyi geldiğini söylemişler fakat ben güneş lekeleri için kullanayım mı diye düşünüyorum...bide madsecassol denmiş biçok yerde acaba hangisini kullanayım...

Merhaba,
Madekasol onarıcı bir kremdir.Expigment ise güneş lekeleri için.Çiller eğer sizin normal cilt yapınızın bir özelliği ise expigment bir fayda sağlamaz.Bunun için yaz aylarında en güvenli işlem güneşten korumak.Mutlaka en azından spf 30 faktör içeren bir güneş koruyucu kullanmanız.Sonbaharda başlayıp 4-6 seans peeling yaptırabilirsiniz.eğer güneş lekeleri de çillere eklendi ise.Sevgilerle kalın..

gunaydın.bende ılk defa dun kullandım sıvılce ızlerım ıcın.gunduzlerı sıvılcelerım ıcın nadıxa kremı kullanıyorum.bakalım sonuclar ne olucak.

Merhaba arkadaslar cıl ve gunes lekelerı ıcın su meshur expigment kremını kullananların nasıl kullandıklarını ve sonuclarını merak edıyorum.
Dr Ablamada verdı ama cesaret edıp baslamadı kullanmaya.Cunku bıraz yakıp soyulma oluyormus derıde.Ama nasıl bır soyulma bu anlamadım kabuk kabuk ıgrenc bı sekıldemı yoksa toz gıbı hafıf hafıf mı oluyor soyulma.Ve tek basına expıment yeterlımı assagıda bu sekılde kullanan arkadasların yazısınıda ekledım. Kremı kullanmaya basladıklan ne kadar sonra etkısı nı gorcez:utangac: Bu tur konularda kullanıp bılgılerını paylasan olursa cok sevınırım.Tesekkurler herkesea.s.a.s

expigment % 4 sabah aksam 08
locoid sabah 10
acnelyse aksam 10 (locoid yerine elecon pomadda olur)
çok işe yarıyor ilk önce bunu söylemeliyim.. ben çok açık tenli biriyim ve sürekli güneş lekesi sorunu yaşıyorum.. bu yüzden doktora gittim ve bana bu kremi verdi.. tenimde sadece koyu olan bölgelere sürmem gerektiğini söyledi.. kullandım ve lekerimden kurtuldum sadece bıyık bölgemdeki leke kaldı biraz..
ama ilk önce % 2 siyle başladık çünkü ciltte yanma yaşanma riski var.. ben ilk %2 yle başladım ve ciltte bir sorun olmadığını görünce doktor %4e çıkarttı.. cildimde soyulma falan olmadı hiç.. sadece bu kremi kullandığın sürece cildinde kızarıklık oluyo kurtuluşn yok.. onu da çekmek zorunayız :)

cnm sen hangi doktora nereye gittin muayene olmak için ?? burdan yazamazsan özelime msj atabilir misin acaba.Devlet hastanesi olduğundan sanırım benim gittiklerim pek ilgilenmediler de.

doktorlar hiç ilgilenmiyorlar.ben doktora gittiğimde kadın bakmadan krem yazmıştı.herkese aynı ilacı yazıyorlar. özel hastane en iyisiyerimseniben

doktorlar hiç ilgilenmiyorlar.ben doktora gittiğimde kadın bakmadan krem yazmıştı.herkese aynı ilacı yazıyorlar. özel hastane en iyisiyerimseniben

evet katılıyorum devlet hastanelerinde hiç ilgilenmiyorlar banada doktor lekem için madecassol verdi kullandım hiç fayda etmedi leke kremide değilmiş o aslında :kızgın:

evet katılıyorum devlet hastanelerinde hiç ilgilenmiyorlar banada doktor lekem için madecassol verdi kullandım hiç fayda etmedi leke kremide değilmiş o aslında :kızgın:

ben artık özel hastahane dşünüyorum lazer yönetmiyle falan yoksa bu şekilde geçecek gibi değilsenağlamaLazerde kalıcı bir çözüm olurmu daha berbatmı yapar bilmiyorum çok psikolojim bozuldumafoldumben

benim de yüzümde 1 yılda güneş lekesi oluştu. sol yanağımın üstünde. birde üst dudak çizgisinin üstünde sir ağdadan sonra bıyık şeklinde leke oluştu. arkadaş tavsiyesi üzerine expigment denedim. bir de sitedeki yorumları okudum. etkisini gösterince sonuçları siteye yazarım dedim.
ilk olarak doktora gitmeden expigment4 denedim. sadece lekenin üzerine sürüyodum. cildim gerildi. sanki kabuk tutçak gibi oldu. sonra korktum en iyisi doktora gideyim dedim. doktor expigment2 ile devam et dedi. bide gerginliği önlesin diye bir krem verdi.
3 gün sürdüm. leke koyuldu. cildim gerildi. korkmaya başladım. suratım tanınmıcak hala geldi. neyseki tatildeyim evden dışarı çıkmadım. kara kara düşünmeye başladım. doktor geçer dedi. sonra gerginliği alsın diye kafama göre bepantene krem yağlı arko krem sürdüm. peçeteyle çıkarayım derken baktım. peçeteye kir gibi ölü hücreler geldi. lekeler nasıl kese yaparsın vücuda öyle yavaş yavaş peçetede kalmaya başladı. önce bıyık bölgesi çıktı. sevindim. yanağımda çıkar dedim. bu akşam yanağımı peçeteyle ovaladım. lekenin yarısı çıktı. çok sevindim ama yanağımı zorlamışım biran önce lekeden kurtulayım diye. deri iiyice inceldi. çok hassaslaştı. benden tavsiye birden yüklenmeyin . daha çok yara olucak diye korkuyorum şimdi. hemen bol miktarda bepantene krem sürdüm şimdi yüzümde. inşallah bişey kalmıcak. sanırım erken müdahale önemli. benim lekelerim daha 1 yıllık. artık yaz kış 50 faktör güneş kremi kullanıcam. ağzımın payını aldım.
burdaki tavsiyelerden çok yararlandım. hemen siteye üye oldum. ve sonucu hemen yazayım dedim.

bu tedavi yöntemi uygulucaksanız eğer hemen müdahele etmeniz gerekiyor lekeye. bir de en az 1 hafta evde olduğunuz bir zamanı seçin. çünkü tedavi sürecinde yüzünüz çok iyi gözükmüyor. yüzümde sürekli kremle dolaşıyorum evde. şimdi lekeler gitti çok şükür. artık yeni pembe cildimin kendini yenilemesi için uğraşıcam. çünkü soyula soyula çok hassaslaştı.

burdan herkese geçmiş olsun diyorum. güneşten kendinizi korumayı ihmal etmeyin. sevgiler...

şuan sol yanağımı leke çıksın diye öyle zorladım ki. deri öyle inceldi. leke çıktı çıkmasına güzel. altından pespembe bir cilt çıktı. inanamıyorum hala lekenin çıktığına. ama yüzmüm nerdeyse kırmızı oldu. cildim öyle inceldi ki dışarı da çıkmamam lazım. bu tedavi süreci biraz zaman alıyor. sabır gerekli. hemen yüzünüzü zorlamayın. şuan yüzümde bepantene krem var bol miktarda ve hala alev alev yanıyor. inşallah bişey olmaz.

şuan sol yanağımı leke çıksın diye öyle zorladım ki. deri öyle inceldi. leke çıktı çıkmasına güzel. altından pespembe bir cilt çıktı. inanamıyorum hala lekenin çıktığına. ama yüzmüm nerdeyse kırmızı oldu. cildim öyle inceldi ki dışarı da çıkmamam lazım. bu tedavi süreci biraz zaman alıyor. sabır gerekli. hemen yüzünüzü zorlamayın. şuan yüzümde bepantene krem var bol miktarda ve hala alev alev yanıyor. inşallah bişey olmaz.

nasıl yani leke çıksın diye zorladınız ve leke çıktımı yani krem kullanmadınızmı?CADIARZU

ben bu kremı bu sıteden buldum iyikide bulmusum.yıllardır onca para doktugum lekelerımden bu krem sayesınde kuttuldum.mıllet yuzune ne yaptın dedıkce cok hosuma gıdıyor.ılk basta bende korkmustum ama sonuc kesınlıkle mukemmel...:lepi:

Ben de yaz gelene kadar kullandım, sonuç şu anda %50.
İki görünür lekem vardı gözümün altında, birisi yok oldu, diğeri de yarı yarıya yok oldu, aslında %70 gibi bir sonuç aldım.
Kış gelince yine devam edeceğim.

Back