Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yaa bende de yok yaa 1haftayı gectı neden acılmadı rengı doktora gdcm yne bgn %4luk yazsn yada baska bı cozum bulsunn

ben gıttım %4 luk aldım ezzaneden %2lık hıcbır etkı gostermedı.umarım bu işe yarar.ya ben bebeğimi emziriyorum bu arada.bi sıkıntı olumuki.süte geçiyomu bu ilaçkiiii??

bn dun gıttım doktora hıc bı etksıı olmadı fılan dedım %4luk yazdırdım sadece bunu kullan dedı bende onu kullanıyorum bde tahrıs fılan oldugu ıcın pomat werdı ınsallah etkı eder 8-9 gun kullandım %2lık ama hc ıse yaramadı sankı daha beter oldu normalde hemen etkı etmesı laazmms dedım ewet dedı bakalım ınsallh bu ıyı gelır of sınır oldum yaa

cnm cocuk emzıryosan keske doktora sorsaydın sn bence kullanma ıllede kullancm dıosan mutlaka doktra sor

ya kızlar aslında ben DRa degilde eczaneye sordum üstüne bebsa basada tekrarladım.kullanabilirsin bişi olmaz dedi.1 haftadırda kullannıyorum bebege etki edip etmedigini nasıl anlarızki.hiç bir farklı durum yok şimdilik çok sükür bebişimde.kararsız kaldım ya...yüzümde berbat durumda böyle dolaşmakdanda resmen utanır oldum(((((((((((((

kis gelsin de bende kullanmaya baslamak istiyorum gunes lekesi oluyor bende de. malum bi de ben antalya dayim her yaz mumkun oldugunca az disari çikarim sirf bu yuzden aslinda daha çok kollarim için istiyorum çunku ustunde lekeler birikti :S

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis güzel yazmışsın...

ya ben doktora gidnce bu koltuk altı karraması içn krem yazarmsıınz dedm kadın guldu baan :) koltuk altı kararmaz ki die :)

bu konuşma tarzı herkezin seviyesini yansıtıyor canım kusura bakma.Bilmiş tavırlarını kendine saklarsan senin için daha faydalı olur :1closedeyes:

dudak üstümde güneşten dolayı bıyık gibi bir görüntü var.
dün expigment %4 aldım, sürdüm. sonra yıkayıp yattım. sabah kalktığımda sürdüğüm yerler kırmızıydı ama yanma acı hissetmedim.
bugün 2. gün. yine sürdüm bekledim yıkadım. sürdüğüm normal beyaz yerlerde kırmızı olmuş.
dolayısıyla şu an sanki havuzda güneşlenmişte eve gelmiş gibi görüntü var yüzümde.
ben bu kremi renk açıcı diye aldım ama bronzlaştırıcı olarak kullanıcam bu gidişle :)
forumdaki yazıları okudum. biri hiç işe yaramadı bıraktım diyo, biri yara oldu kavladı diyo. e benimki nolcak. bilemiyorum mirmirmirmir

ya benimde işte seninki gibiydi sürdüm kapkara oldu ya felaket bir yanma var devam et baslarda öyle oluyor dedi doktor tahriş içinde bir krem verdi devam etmelimiyim sizce bilmiyorumkismile

ya benimde işte seninki gibiydi sürdüm kapkara oldu ya felaket bir yanma var devam et baslarda öyle oluyor dedi doktor tahriş içinde bir krem verdi devam etmelimiyim sizce bilmiyorumkismile

ewet kırmızılar kahverengileşiyor ama yanma yok bende.. sabretmelimiyiz yoksa boşa mı kürek çekiyoruz bilemiyorum.. zira bu kahverengilikle insan içine çıkmak biraz sıkıcı :uhm:

öyle kafanıza göre alıp sürmeyin bir kere.ben doktora gittim yüzümdeki sivilce lekelerine %2 lik verdi.yüz için %4 lük bence doktor görmeden sürülmemeli.basite almayın bu ilacı.

evet haklısın ya canım varya en iyisi kil sürmek ben kil limon suyu zerdeçal tozu mısır nişastasını falan karıştırdım yüzüme sürdüm o kahverengi yerlere 30 dakika beklettim hafifliyo ton ton açılıyo rengi bin pişman oldum alıp sürdüğüme kilin hiç bir zararı olmaz dediler bakalım kullancam geçene kadar

ewet arkadaşlar sonuç almaya başlıyorum.
expigmentin bendeki süreci şöyle:
ilk 2-3 gün o bölge kahverengileşti.
3. ve 4. gün ufak ufak soyuluyomuş gibi yaptı.
4.5. gün soyuluyo.
1 hafta sonunda ufakta olsa bi renk değişimi gözledim.
bu kremi sanırım 3-4 hafta kullanırsam tam süper olacak CADIARZU

bende kullanalı 19 gün oluyo 2 ay kullanmam gerekiyormuş kızarıklık oldu ve bugün yanma oldu ilk defa normalmi ki ya:S birde sanki o bölgeyi jelatinle kaplamış gibi oldu hafif hafif de soyuluyo sznde mi böyle oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…