slm kızlar bende expigment 4 dün başladım korktuğum için az sürdüm ve hiç kızarıklık yok.sabahda sürdüm acaba soyulma ne zaman başlar bilginiz varmı. birde koltuk altı kararması için ilk önce 4 lükten sürsem kötümü olur kullanan arkadaşlardan cvp bekliyorum. hoşçakalın
kızlar yaa expigment tek başına soymuyormu imdaattttt doktor yokmu sitemizde yardım rica ediyorum
expigment deri üzerinde sorun varsa o vait soyarak cildi açara ama hiç bir sorun yoksa o zaman soymaz direk pigmentleri yok ederek cildi açar. Soyulmanın ne adar olacağı da ne kadar ince tabaka halinde sürerseniz o kadar ince tabaka halinde soyulma olur. expigment'i çok fazla kullanmak cildi yakar çünkü kimyasal yanık yapan bin bir maddeden birisi de expigmenttir. prospektüsünde yazdığı gibi sabah ve akşamları olmak üzere 2 defa sürmek yeterli ancak lütfen lütfen ne kadar yüksek faktörlü güneş koruyucu da kullansanız dışarı çıkarken -yaz ya da kış- asla sürmeyin. kesinlikle hafif de olsa ciltte kararma yapacaktır. güneş koruyucular ne kadar yoğunlaştırılmış olsa da yine de güneş'ten tamamen koruyamamaktadır. bu tür pigmentleri yok ederek ten rengini açan kremler kesinlikle güneşte direk maruz bırakılırsa cilt üzerinde sadece kararma leke gibi oluşumlar yapmayıp aynı zamanda da cilt kanseri için açık davetiye bırakmaktadır. ne kadar güvenilir koruyucular olursa olsun gündüz sokağa çıkarken sürmeyin. mesela okula mı gidiyorsunuz yolda sürmeyin okul çatısı altında kalacağınız süre boyunca ---mümkünse oturacağınız yer de güneş almıyor olsun camdan falan--- sürün sonra orayı terketmeden yine yıkayın eve gelince tekrar sürün. ayrıca sabahları kullanmasanız bile expigmenti, yine de geceleri de sürdüğünüzden mutlaka cildiniz expigment barındıracak deri altında falan o yüzden her halukarda mutlaka yüksek faktör güneş koruyucu kullanılmalı. expigment güneş lekeleri, çiller, hafif kahverengi yanık izleri ve lekeleri ile kahverengi sivilce izlerinde çok kısa sürede yanıt verir. ancak düşme yaralanma sonucu oluşan yaraların bıraktığı kahverengi izler ço deri altına da geçtiğinden biraz daha geç cevap verebilir yahut hiç yanıt vermeyebilir. bir de ne olursa olsun çok geniş alanlarda kullanılmasını önermiyor doktorlar uzun vadede. cilt üzerindeki pigmentleri yok ederek zaten vucudun dengesiyle oynandığı için mümkün mertebe sadece lekeli alanlara yani sorunlu bölge üzerine sürülmeli ki cildimizi gereğinden fazla pigment tüketimiyle rahatsız etmeyelim. çünkü nasıl bir reaksiyon vereceğini hiç bir zaman garantileyemeyiz. dönem dönem hafif kızarıklık ve yanma yaparsa expigment kullanmayı bir süre bırakıp hipokort kullanmalı hatta geçirilmek istenen yanık izi ya da lekesiyse yanında silverdin de kullanarak ölü deriyi daha kolay ve hızlı atabilirsiniz yalnız unutmamak gerekir ki silverdin de içinde demir bulundurduğundan güneşle direk maruzatında deride grimsi ya da koyu kahverengi iz bırakır.
arkadaşlar inanılmaz bişi oldu yaaabugün 3. gün kullanıorum aaaaaa benlerimden bir tanesi kayboldu bi soyuluodu bi çektm deriyi bende üstünden gitti ayyy nasıl mutluyum 1 2 derken hepsi yok olçak
Merhaba arkadaslar cıl ve gunes lekelerı ıcın su meshur expigment kremını kullananların nasıl kullandıklarını ve sonuclarını merak edıyorum.
Dr Ablamada verdı ama cesaret edıp baslamadı kullanmaya.Cunku bıraz yakıp soyulma oluyormus derıde.Ama nasıl bır soyulma bu anlamadım kabuk kabuk ıgrenc bı sekıldemı yoksa toz gıbı hafıf hafıf mı oluyor soyulma.Ve tek basına expıment yeterlımı assagıda bu sekılde kullanan arkadasların yazısınıda ekledım. Kremı kullanmaya basladıklan ne kadar sonra etkısı nı gorcezBu tur konularda kullanıp bılgılerını paylasan olursa cok sevınırım.Tesekkurler herkesea.s.a.s
expigment % 4 sabah aksam 08
locoid sabah 10
acnelyse aksam 10 (locoid yerine elecon pomadda olur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?