Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
slm kızlar bende expigment 4 dün başladım korktuğum için az sürdüm ve hiç kızarıklık yok.sabahda sürdüm acaba soyulma ne zaman başlar bilginiz varmı. birde koltuk altı kararması için ilk önce 4 lükten sürsem kötümü olur kullanan arkadaşlardan cvp bekliyorum. hoşçakalın

kızlar yaa expigment tek başına soymuyormu imdaattttt doktor yokmu sitemizde yardım rica ediyorum

kızlar yaa expigment tek başına soymuyormu imdaattttt doktor yokmu sitemizde yardım rica ediyorum

expigmenti sabah sürme. akşamları ve gece yatarken sürülüyor zaten.. gün ışığında sürülmüyor. ve mutlaka güneş kremi kullan

evet kızlar expigment tek başına soymuyor arkadaşımızın anlattıkları doğru bencede expigment soymadan renk açıyor buyrunnnnnnnnna.s.

slm kızlar bende 4 lük kullanıyorum iki hafta oldu.. ilk iki gün hiç bir yan etki olmadı üçüncü akşam biraz fazla sürdüm herhalde yanma ve kızarma oluştu ama bir sonraki güne bu kızarık olan yerler soyulmaya başladı.şimdi 2günde bir sürüyorum. kızarıkık olmuyor soyulmada olmuyor ama gerçekten aynaya baktıgımda çillerin yok olugunu belirginsizleştiğini far ediyorum şimdi çok yakından bakınca görülüyor inlş 2 aya kadar tamamen geçer

arkadaşlar ben bu kremi ilk defa kullandm ilk sürdüm ertsi gün kırmızı oldu o kızarıklar hiç geçmiçekmi((

Bu güzel bilgilere çok teşekkürler peki expigment dirsek kararmasını da açar mı sol dirseğimde bir kararma oldu ve bundan biraz rahatsızım acaba bu konuda bi bilginiz var mı??

arkadaşlar inanılmaz bişi oldu yaaa bugün 3. gün kullanıorum aaaaaa benlerimden bir tanesi kayboldu bi soyuluodu bi çektm deriyi bende üstünden gitti ayyy nasıl mutluyum 1 2 derken hepsi yok olçak

mrb sedacım eminmisin ben öyke soyulup çıkarmı yafff. benimde iki gündür hafif soyulmalar oluyor cilt hekimi habibullah hocaya eritretinle expigment 4 bir arada kullanıla bilirmi diye sordum kullanılaır dedi. bu gün iksi sürcem
hepimize lekesiz günler kızlar.............byyyy

arkadaşlar inanılmaz bişi oldu yaaa bugün 3. gün kullanıorum aaaaaa benlerimden bir tanesi kayboldu bi soyuluodu bi çektm deriyi bende üstünden gitti ayyy nasıl mutluyum 1 2 derken hepsi yok olçak

mrb sedacım ya yazını okuyunca öyle mutlu oldum ki benimde burnumun ucunda açık renkli bi ben var ve kabusum oldu...İnan geceleri uykum kaçıyor başka yerde olsa hiç dert etmezdim ama burnumun ucunda olduğu için sürekli gözüme çarpıyor...günlerdir ondan kurtulmanın yolunu arıyordum ve senin yazın bana bir umut oldu, Sana bikaç sorum var yardımcı olursan sevinirim sende expigmentimi kullandın %2 mi yoksa %4 lüğümü ve nasıl uyguladın şimdiden teşekkürler

ben de aldım kullanıyorum..bakalım inşallah fayda görürüm..ağda sonrası kararma için kullanıyorum ben..ya bi haftaya sonuç alsam ne güzel olurdu...

kızlar ben kremlerimi kullanmaya dvam ediyrm yanlız bi sorun var yanağımda kocaman bi sivilce çıktı iltahaplı, durduk yerde bile sızlıyrdu.
dün akşam patladı içi boşalınca oyuldu akannehir orası yaaaa mafoldumben
kızardı karardı bi tuhaf oldu ufff yaa ben toparlamaya çalıştkca sanki kötüleşiyooo.Allah dan çenemin rengi açılıyr soyulmalar başladı yüzümde çook hassaslaştı hemencik acıyr.
o sivilce lekesi geçer dimi kızlarrr???:Saruboceq:

endişelenme canım geçer ama o bölgeye krem sürme düzelene kadar oynama kurcalama yoksa düzelmesini geçiktirir ve iz kalmasına sebep olursun kabuk tutup iileşmesini bekle canım

kızlar sivilcem kabuk oldu döküldü kırmızılık illaki var ama ben eritretin ve expigment ten memnunum iki gündür biraz pembe plsam iii gidiyr.yüzümde soyuldu ailem fark etti yüzün toparlandı diyorlar.
acaba kullanan arkadaşlar ne kadar süre kullandı bilgi verebilirlermi.bilmiyorumkismile

doktor anneme çiller için bu karışımdan vermişti benimde burnumun üstünde çiller var iyi gelir diyerekten kullanmaya basladım.ince bi tabaka halinde sürmek gerekiyormuş çünkü krem çok yağlı ama sonuç müthiş! resmen bir gecede teninin rengi açılıo çiller koyu kahveden açık kahveye dönüyor zemuszemus

merhaba arkdaşlar yorumlarınız okudum fakat bana net bi cvp lazım yaa ... expigment 4 gundur kulnıyorum ama yüzüm yandı yaa ( ve siyah nokta gibi bişiyler dişa cıkmaya başladıı .. cok korktumm senağlamaama bugun fark ettikkim kabuk şeklinde kalkıyorr sizce dvm etmelimiyim yoksa bırakmalımıyım lütfennnnn bilgisi oln... doktora görüncem ama sizdende bişiylerr öğrenmek istiyorummmmm. :..tşklerrrr.

mrb sevdacım bende 15 gündür kullanıyorum bende yanma falan olmadı ama çok sürünce pembeleştim siyah noktalar bende de öyle oldu iyikide olmuş temizlendi yuzum yumuşak ıslak bir bezle ya da havluyla bonyoda hafifce masaj yap onlar gidiyor tertemiz oluyo ben çok sevdim yani öle olmasını.yanma için bephanten varsa sür bence.hem günde bir kere sür fazla gelmiş olabilir yada b,r gün sür bir gün sürme yüzün alışsın derim. ama içinin rahat etmezse doktora git tabi durumunu sen daha ii bilirsin...

bu sanırım lekeler için... genel olarak cildin rengini ton olarak açan krem var mı ya da bitkisel bir şeyler... (evet kendimizi olduğumuz gibi sevmeliyiz ama napalım, sevmiyorum işte) =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…