Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
slm kızlar ben bir aydır. kullanıyorum. ilk zamanlar çok feci kızarıklık olup alev gibi yanıyordu yüzüm. ama anladımki çok sürüyormuşum. ama sonra bir baktım bu kızaran yerler kavlıyo. tabi leke gitsin die ugraşırken kımızı surat ta olmak istemedim. ve iki günde bir uygulamya başladım. bu sfere dah agüzel oldu gece sürüorum sabah kadar sabahta kalkıp tıkıorum ve gün içinde kendi soyulmaya başlıor. ben gerçekten çok pişmanım bu kremi alıpta kullanmadıgıma fazlada bir çil yok ama ben sorun yaptım . aklıma geldi. expingmet kullanmadan önce expingmen kullandıktan sonra yapsam die ama neyse gerçekten büyük fark var 2 ay var benim düğünüme bir ayda bu kaar geçtiys edüğüne pürüsüz bir yüzüm olcak gelişmeler böyle kızlr byby

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:cook tşk ederim hayatbenim saolun arkdaslarr ... cok korkmustum ara verdim ama ilştiğini ve temizlediğini görüyom artık .. bööö kapkaraa vee dolu dolu siyah noktalara börünmüştüm gören mutlaka aboww yüzüne ne olmuss diyordu :)) tabi bende ialctan olduğunu sölemiyordum guneş vurduu diyodumm cunkü biliyomki ilaçtan desem durmadan bişiyler sorarlar yüzün mahfetmişsin niyee öle yaptin amanınn bilmem ne neee cekemem neyseki düzeldii kurtuldumm ... doktor 2 ay sonra kontrole gel dedi ama ben genede dayanmıcam gidip sorcamm durumu bakalım gercektende cok sürüğümdenmi kaynaklanmıss... herkese gecmiş olsun ve badana XdxD

Arkadaşlar benim dudaklarımın birleştiği yerde hafif koyuluk vardı geçsin diye 2 gece expigment %4 sürdüm kesinlikle gündüz sürmedim.Ama çalıştığım için öğleden sonra dışarı çıkmam gerekiyordu öyle güneşte falan durmadım.Ama önce kızarıklık yaptı sonra yanma ve gerilme oldu tabi bende korktum artık sürmüyorum ama koyuluk var o bölge böyle kabuklanacak gibi sanki.Sadece bepanten sürüyorum.Sizinde öyle oldumu senağlama çok canım sıkkın yaaaaaaa beyazlatayım derken daha kötü oldu sanki millet nasıl 2 ay falan kullanıyo şaşırdım yani.B dahamı kesinlikle kullanmayı düşünmüyorummmmm

canım bepanthen sür devamlı kabukları soyma kendi soyulsun benim de geçen gün bıyıklarımı sir ağda ile alim derken, ağda sıcakmış yanmış meğer yüzüm faketmemiştim ,ertesi gün baktım kabuklanmış orası kocaman..bepanthen sürdüm devamlı ,geceleri de kırmızı kantaron yağı sürdüm yatarken ...iz kalmadı allahtan..senin de geçer canım merak etme..

kızlar bende %2 sini aldım cildimde çok fazla leke yok yani pürüzsüz bile sayılabilir cilt rengimi açmak için aldım %4 ü mü almalıyım acaba? %2 nin rengi açması çokmu zaman alır %4 e göre yoksa %4 1 2 ton daha fazlamı açar ? bilgi verirseniz sevinirim.

acnelyse soyulmaya neden oluyor,istersen acnelyse e ara ver.

çok teşekkürler magnlina bende bepanten sürüyorum sanki gün geçtikçe iyileşiyor artık bendede kantaron yağı almıştım ama kırmızı kantaron olduğunu nasıl anlarız üzerinde mi yazıyor

bu forumun %95'i ya salak ya da hiç dayak yememiş..

arkadaşlar.. expigment expigment diyorsunuz cahil olduğunz için ilaçlara ticari isimleriyle sesleniyorsunuz. expigment hidrokinon içeriri. etken madddesi budur. bu da birçok ülkede yasaklanmış, lösemiye yol açtığı düşünülen bir maddedir. doğaldır ki türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde satılır. çünkü bizim insanımızn canı ingiliz ve amerikalıalr kadar kıymetli değildir. bu hidrokinon üzlerce farklı ticari isimle bulunabilir. en çok afrika'da kullanılır... bunu sürüp güneşe çıkmak initihar demektir. hele o kızaran yerlerle çıktıysanız muhtemelen birkaç yıla cilt kanseri gelişecektir. bu ürün depigmentasyona yarar ya da melanin inhibitörüdür vücudun doğal kalkanını kaldırır ultraviyole ışınlarına tam geçit verir. bilip bilmeden en tehlikeli ilaçları kullanıp hem yüzünüzü mahdeviyorsunuz hem kan kanserine (lösemi) davetiye çıakrıyorsunuz ya.

İkaz etmek için ilginç bir üslüp kullanmışsın..CADIARZU
salak,cahil filan, dayak yememişsiniz.. ne biçim sözler bunlar.lmaz:lmaz:.
sen şimdi ,iyi bişey yaptığını mı düşündün? ,böyle hitabederek..
Bildiğin bişey varsa, saçmalamadan paylaş.Çok üzgünüm çoook.
ben seni daha cahil gördüm..guclubacismile

evet arkadaşlar denizka arkadaşımızın uslubu çirkin olsada maalesef söyledikleri doğru :1no2: heleki böyle bir kremi hekimlerin önermesine inanın bende akıl sır erdiremiyorum. bu kremi size anlatabileceğim en kısa yoldan şu şekilde anlatabilirim.deriyi kazıyor ve deriniz inceliyor.zar gibi düşünün.sonuçta incecik savunmasız bir cilt ortaya çıkıyor. ve güneş malesef sizi savunmasız yakaladığı biranda BİNG BANG :1no2: tüm gün evin içinde bile olsanız yaz kış yüksek koruma faktörlü kremler kullanmalısınız. bide üstelik bu krem kortizonda içeriyor maalesef...

2009 da üye olmuş ve toplam 5 mesajı olan biri olarak,
sitenin geneline hitap şekiliniz çok seviyesizce..
lütfen kurallara uyun ve üslubunuzu değiştirin,
yorumlarınızı yazarken,seviyeyi bozmayın..
güzel ve seviyeli paylaşımlar diliyorum...
sevgiler...

ben doktorumun tavsiyesiyle bu ilaçı kullanıyorum yalnız sadece akşamları %2 liğini kullanıyorum bıyık bölgemde ve sıkmaktan oluşan iki koca lekem vardı 3 gündür kullanıyorum bıyık bölgesinde iz kalmadı diyebilirim güneş lekerim içinde sürekli kullanmam için dermoskin in bi ürününü tavsiye etti UVA UVB korumalı yüz için güneş kremi önerdi. izlerime fondoten sürmeden çıkamazdım şimdi hiç bir şey sürmüyorum cildim pürüzsüzleşiyor

Eger sıhırlı degnege ınanmıyorsanız , masallar dunyasında yasamayı hedeflemıyorsanız, gercekte hemen herseyın sadece doz ve kullanım seklı ıle fayda ya da zararlarının olustugunu bılıyorsunuz demektır.
Üslubunuzun cirkin . Yuruttugunuz mantık komplekslı ve yetersız.

Zararlarını bılemıcem arkadaŞlar ben bu kremı ıkı aydır 3 _ 4 gÜn aralıklı olarakm kullanıorum. ılk baŞtakı halımle Şımdıkı halım arasınd adaglar kadar fark var . Önceden asla fondoten sÜrmeden dıŞarı Çıkmazdım Çok rahatsız ludum Çılleırmden. Ama Şımdı gÜneŞ kremı sÜrÜp Çıkabılıorum. Çıl falan kalmadı bende Çok az bıŞey var onunda rengı Çaıldıgı ıÇın bellı bıle olmuor. GÖren ŞaŞıyo nasıl geÇtı dıe. Ben hala kullanıorum bır ay daha kullanırım baŞka kullanmam tamamen geÇtıkten sonra gÜneŞ ten tamamen korunmaya ÇalıŞıcam

merhaba bende bu kremi bacaklarımdaki yara izleri için iki gün kullandım ve şu an sürdüğüm yerler kızardı.Açıkcası biraz tedirginim. Bugün sürmeyeceğim .Bakalım ne olacak .

bnde koltuk altı karaarması ıcın doktora gttım expıgment dıye krem warmıs yazabılr msnz dedım yazdı snra bı gorıyım dedı tek basına yeterlı olmaycgnı dsnyrm dedı baktı we travocort adlı kremıde yazdı ıkısını brlıkte kullanıorum ınsallah yararı olurr . .

ayrıca epılasyn yaparken ne kullandıgımı sordu agda we makıne dedım agda dokundurmajıletle al dedı jıletle cok cıkmazmı dedım ewet cıkar ama kararmaz dedı ınsallah etkılı olur

bende 2 gundur kullanıyorum 2lık olanı.ama hıc bır kızarma falan yok.bı degısıklık olmadı yanı.bakalım ne olcak.bıde emzırenler kullanabılıyomu bunu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…