canım bepanthen sür devamlı kabukları soyma kendi soyulsun benim de geçen gün bıyıklarımı sir ağda ile alim derken, ağda sıcakmış yanmış meğer yüzüm faketmemiştim ,ertesi gün baktım kabuklanmış orası kocaman..bepanthen sürdüm devamlı ,geceleri de kırmızı kantaron yağı sürdüm yatarken ...iz kalmadı allahtan..senin de geçer canım merak etme..Arkadaşlar benim dudaklarımın birleştiği yerde hafif koyuluk vardı geçsin diye 2 gece expigment %4 sürdüm kesinlikle gündüz sürmedim.Ama çalıştığım için öğleden sonra dışarı çıkmam gerekiyordu öyle güneşte falan durmadım.Ama önce kızarıklık yaptı sonra yanma ve gerilme oldu tabi bende korktum artık sürmüyorum ama koyuluk var o bölge böyle kabuklanacak gibi sanki.Sadece bepanten sürüyorum.Sizinde öyle oldumu senağlama çok canım sıkkın yaaaaaaa beyazlatayım derken daha kötü oldu sanki millet nasıl 2 ay falan kullanıyo şaşırdım yani.B dahamı kesinlikle kullanmayı düşünmüyorummmmm
Merhaba arkadaslar cıl ve gunes lekelerı ıcın su meshur expigment kremını kullananların nasıl kullandıklarını ve sonuclarını merak edıyorum.
Dr Ablamada verdı ama cesaret edıp baslamadı kullanmaya.Cunku bıraz yakıp soyulma oluyormus derıde.Ama nasıl bır soyulma bu anlamadım kabuk kabuk ıgrenc bı sekıldemı yoksa toz gıbı hafıf hafıf mı oluyor soyulma.Ve tek basına expıment yeterlımı assagıda bu sekılde kullanan arkadasların yazısınıda ekledım. Kremı kullanmaya basladıklan ne kadar sonra etkısı nı gorcezBu tur konularda kullanıp bılgılerını paylasan olursa cok sevınırım.Tesekkurler herkesea.s.a.s
expigment % 4 sabah aksam 08
locoid sabah 10
acnelyse aksam 10 (locoid yerine elecon pomadda olur)
bu forumun %95'i ya salak ya da hiç dayak yememiş..
arkadaşlar.. expigment expigment diyorsunuz cahil olduğunz için ilaçlara ticari isimleriyle sesleniyorsunuz. expigment hidrokinon içeriri. etken madddesi budur. bu da birçok ülkede yasaklanmış, lösemiye yol açtığı düşünülen bir maddedir. doğaldır ki türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde satılır. çünkü bizim insanımızn canı ingiliz ve amerikalıalr kadar kıymetli değildir. bu hidrokinon üzlerce farklı ticari isimle bulunabilir. en çok afrika'da kullanılır... bunu sürüp güneşe çıkmak initihar demektir. hele o kızaran yerlerle çıktıysanız muhtemelen birkaç yıla cilt kanseri gelişecektir. bu ürün depigmentasyona yarar ya da melanin inhibitörüdür vücudun doğal kalkanını kaldırır ultraviyole ışınlarına tam geçit verir. bilip bilmeden en tehlikeli ilaçları kullanıp hem yüzünüzü mahdeviyorsunuz hem kan kanserine (lösemi) davetiye çıakrıyorsunuz ya.
bu forumun %95'i ya salak ya da hiç dayak yememiş..
arkadaşlar.. expigment expigment diyorsunuz cahil olduğunz için ilaçlara ticari isimleriyle sesleniyorsunuz. expigment hidrokinon içeriri. etken madddesi budur. bu da birçok ülkede yasaklanmış, lösemiye yol açtığı düşünülen bir maddedir. doğaldır ki türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde satılır. çünkü bizim insanımızn canı ingiliz ve amerikalıalr kadar kıymetli değildir. bu hidrokinon üzlerce farklı ticari isimle bulunabilir. en çok afrika'da kullanılır... bunu sürüp güneşe çıkmak initihar demektir. hele o kızaran yerlerle çıktıysanız muhtemelen birkaç yıla cilt kanseri gelişecektir. bu ürün depigmentasyona yarar ya da melanin inhibitörüdür vücudun doğal kalkanını kaldırır ultraviyole ışınlarına tam geçit verir. bilip bilmeden en tehlikeli ilaçları kullanıp hem yüzünüzü mahdeviyorsunuz hem kan kanserine (lösemi) davetiye çıakrıyorsunuz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?