Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
tatlım bence % 4 lük olanına geç.. 2 lik olanında pek bi ilerleme olmuyo.. şuan yüzüm kıpkırmızı.. ama lekeler yok gibi.. yarına soyulma olur sonra bebek gibi olur cildim.. ama her ciltte aynı etkiyi yapmıyor bu krem.. bana çok yaradı.. eğer sana yaramazsa başka ilaçlar var buna benzer.. ama öncesinde dediğim gibi %4 lük olanını kullan.. korkma kızarır ama hemen soyulup geçer.. bi de sen elinle soyma derini.. yüzünü güzelce yıka o zaman kendiliğinden soyulur.. hepimize geçmiş olsun tatlımm

evet canım.. önce bi ilerleme olmadı ama dün yüzümü baya bi yıkadım.. sabun beziyle yıkadım.. baktım altta yepyeni bi deri var.. çok şaşırdım.. korkumdan yüzümü yıkamıyodum yıkamam gerekmiş..

burcu'cum 1 hafta daha %2 ile devam etmeyi düşünüyorum. en azından cildim alışsın yani. kızarıklık ya da yanma olmasını istemiyorum. sonuçta yüz bu dikkat etmek gerek. sonrasında alışınca %4 fazla zarar vermez belki. bütün kış sürekli solaryuma girdim lekeler berbat durumda. bi de kızarıklık aşar beni şimdilik :) valla ben kullandığımdan beri sürekli ıslak pamukla silip sadece yüzümü ıslatıp kurutuyorum. ciddi ciddi hiç yıkamadım. eve gidince akşam bi yıkıyim ellerimle iyice ovarak. bakalım haberdar ederim. geçmiş olsun sana da canım. öpüldün.... :)

ya bi de bişey sorucam burcu'cum. tecrübeli birini buldum hemen sömürme moduna girdim di mi :)
sen bu kremi tüm yüzüne mi yoksa sadece lekenin üzerine mi sürüyosun? yani ben doktorun söylediği gibi sadece elmacık kemiklerime ve burnumun üzerine sürüyorum. acaba ton farkı olur mu, tüm yüzüme sürmemin ne zararı olabilir sence? sanki tedavi bitince sürmediğim bölgelerle sürdüğüm bölgeler arasında renk farkı olur gibi geliyo da bana ne dersin canım?

kortizonlu bir krem bu tüm yüzünüze sürmeyin yüzünüz şişer benden demesi

canım msjını geç gördüm kusura bakma.. sadece sorunlu bölgeye sür canım bütün yüzüne sürme.. benim sol yanağimda sivilce izleri var oraya sürüyorum sadece.. şuan o bölge soyuluyor.. açılma var.. ama bi süre daha geçmesi lazım.. kendine gelemedi cildim henüz..

benım de burnumun ustunde azıcık bır leke olustu yazdan kalma .

expigment verdı doktor yazın ,cok bellı olmuyor dıkkatlı bakmak lazım.

tekrardan kullanmaya baslıyım ama bende soyulma fılan yapmamıstı hıc.

ya kızlar bir hafta oldu bu kremi kullanalı. hiç sivilce sorunum olmadı ben kahverengi lekeler için kullanıyorum ama iki gündür sürdüğüm bazı yerler sivilce gibi kabarık kabarık oldu hafif kırmızı bu kabarıklıklar. sizce neden olabilir???
sumak'çım daha önce kullandım ben demişsin ama soyulma olmamış. peki işe yaradı mı lekeler üzerinde?

mrb bu krem çok ilgimi çekti bende pcoluyum aknelerle uğraşıyorum çenem berbat kararmış lekeler var alnımda var.birde elmacık kemiğimde güneş lekesi var açık kahverengi.kullanmak istiyorum ama korkuyrm. sizce tüm yüze uygulamalımıym.böyle bebek teni gibi olacakmı yüzüm yaamafoldumben
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çook sevinirim

expigment asıt ıcerıklı bı krem surdugunde derıyı hafıf hafıf soyarak lekelerı gıderıo kullanmak ıstersen kesınlıkle gunese cıkmaman lazım yoksa leken daha kotu olur

kızlar annem kullanıyor bu kremi ellerinde çıkan lekeler için gerçekten bariz fark ediliyor rengin açıldığı ama 3-4 gün ara verse hemen geri geliyor lekeler. birde sürdüğünüzde cildiniz kızarıyorsa kremi sürmeden yarım saat önce cildinizi nemlendirin rahat edersiniz o zaman inş. tabi en önemlisi uv koruyucu kremler sürün güneşe çıkmadan evvel.

bnm de cildimde sivilce lekeri var çok rahatsız oluyorum yorumları okudum bazıları ii gelio dio bazıları geçirdi dio sizce işe yarar mı??

Kızlar bende alıcam bu kremden ama anlamadığım şey bu kremi akşam yatarken sürsek sabah dışarı çıkarken güneş koruyucuğu kullanmak mı lazım ?

Kızlar bende alıcam bu kremden ama anlamadığım şey bu kremi akşam yatarken sürsek sabah dışarı çıkarken güneş koruyucuğu kullanmak mı lazım ?

aynen öyle canım.. güneş koruyucu sür sorunlu bölgeye dişari çıkacağin zaman. expigmenti de mutlaka geceleri sür.. bi de yüzünü sık sık temizle..

aynen öyle canım.. güneş koruyucu sür sorunlu bölgeye dişari çıkacağin zaman. expigmenti de mutlaka geceleri sür.. bi de yüzünü sık sık temizle..

Teşekkr ederim cnm . sen kullandın mı peki gördün mü faydasınıı? bide güneş koruyucu önerebilceğiniz varmı??

Teşekkr ederim cnm . sen kullandın mı peki gördün mü faydasınıı? bide güneş koruyucu önerebilceğiniz varmı??

faydasını gördüm canım evet. ama hafif kırmızı lekeler kaldı.. ben roche un bi kremini kullanıyodum dişari çıkacağim zaman. expigmenti de sadece sorunlu bölgeye sür.. bu arada sabah uyandiğinda kıpkırmızı olduğunu görürsen korkma ben çok korkmuştum yerimseniben o kızaracak sonra soyulup dökülecek.. biraz sabretmen gerekecek sadece.. bi de bi iki gün kullanıp bırakırsan hiç faydası olmaz..

bu arada roche un güneş koruyucusunu kullanmıştım ben. annemden yürütmüştüm =))

ben de 3 hafta olucak kullanalı benim lekelerim biraz daha koyu ben gibi. az bişey renginde açılma oldu ama pek de bi gelişme yok gibi :/ 2likle başladım sonra 4lüğüne devam ediyorum. akşamları sürdüm hatta bazen dışarı çıkmadığımda sabah akşam sürdüm. sizce devam ediyim mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…