bu arada roche un güneş koruyucusunu kullanmıştım ben. annemden yürütmüştüm =))
bende kullanmaya çalışıyorum expigmenti ama soyulma olmuyor bende belkide hassas ciltlerde soyulma yapıyodur bende yapmadı etkili oluyor tabi kullanılırsa çünkü ben bi hafta kullandım sonra bıraktım sonra tekrar başladım aklıma geldikçe kullandım bak aklıma geldi kullanayım ama bide şöle bişey var yatmadan 1 saat önce kullanılması gerektiğini biliyorum cilde sürüldükten sonra güneşe maruz kalınmaması gerekiyor benim bildiğim yani akşam kullanılacak.
Merhaba arkadaslar cıl ve gunes lekelerı ıcın su meshur expigment kremını kullananların nasıl kullandıklarını ve sonuclarını merak edıyorum.
Dr Ablamada verdı ama cesaret edıp baslamadı kullanmaya.Cunku bıraz yakıp soyulma oluyormus derıde.Ama nasıl bır soyulma bu anlamadım kabuk kabuk ıgrenc bı sekıldemı yoksa toz gıbı hafıf hafıf mı oluyor soyulma.
expigment % 4 sabah aksam 08
locoid sabah 10
acnelyse aksam 10 (locoid yerine elecon pomadda olur)
üç gün önce aldım bu kremi ve kere uyguladım şimdi ise dayak yemiş gibi suratım kıpkırmızı yanıo sürekli fondoten bile kaptmıo bu kızarıklıklar geçermi arkadaşlar lekeden kurtullım derken böyle kalmayalım
Expigment,en 2 ay kullanım sonrasında sonuç veriyor arkadaşlar....
soyulma yapıyor evet,zaten mantık bu,soyulunca allttaki deri açık renk oluyor...
ağda sonrası kararmalara iyi gelirmi yaaa??
bu kremi bir kaç gün önce cildiye doktoru önerdi kullanmaya basladım bende herhangi bir soyulmaya kızarıklığa sebebiyet vermedi erken olduğunu düşündüğüm için de bir değişiklik söz konusu değil ama şunu söyemek istiyorum arkadaşlar kullandığınız bütün ilaçların öncelikle prospektüsünü okuyun bu ilacın prospektüsünde de 2 aya kadar kullanılmalı 2 ayda sonuç vermiyorsa devam edilmemeli yazıyor bilginize..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?