Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

nuraycım ben kulandım tek kelımeyle abartılı ve üstelık yüzümdekı kıları uzattı o özelıgı var 6 ay süreklı kulanmam lazım buda erkek gibi sakalın çıkmasına yter ben kulanamayı bıraktım.seçim sizinbunun yerıne sizde %15tca ürününr bi bakın neten ben bunu kulanacamklava:

merhaba arkadaşlar acaba aranızda bu kremi koltuk altını beyazlatmak için kullanan oldumu?faydası olurmu ne dersiniz?birde tüylenmeyi artırıcı etkisi varmı bu kremin çünkü biliyorsunuz hücre yenileyici kremler cildi beslediği gibi kıl köklerinide besliyor.acaba bu kremin içeeriğinde bu tarz maddeler varmı?bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirm

expigment i kullanmıştım ben arkadaşlar,nasıl bi soyulma olur demiş konuyu açan arkadaşım.ben çenemdeki lekeler için kullandım ancak bütün yüzüme sürdüm sadece sorunlu olan bölgeler soyuldu.diğer yerler soyulmadı.ve soyulma bildiğin kabuk gibi oldu.yani dışarı çıkılcak gibi olmuo

bende 1 haftadır kullanıyorum %4 olanını çok iyi geldi bana.. sivilcemle bayağı oynamıştım ve makyajla bile kapatılamaz olmuştu ki eczacı bunu tavsiye etti .. ciltte kuruluk yapıyo nemlendirici kullanıyorum bi de güneş kremi dışarı çıkarken.. cilt rengim açıldı 1 haftada çok iyi bi krem tavsiye ederim...

Herkese merhaba,ben de 2 hafta önce doktora gittim elmacık kemiklerimin üzerinde birden güneş lekeleri oluştu,çenemde desivilce lekeleri vardı.Benzamisin veexpigment verdi.2'likle başladım 1 haftadır kullanıyorum sanki rengi açılmadı daha da kızardım.mafoldumben.Yanlış mı kullanıyorum ne zaman soyulacak?Sonuç alanlar lütfen bilgi istiyorum

arkadaşlar 3,4 ay bu tedaviyi denedim çok etkili bir tedavi yöntemi değil leke sorunumla ilgili bir ürün denedim ve size öneride bulanacağım bugüne kadar denediğim en etkili ve kısa sürede sonuç veren ürünü ''Lekeler, güneş lekeleriniz için kesin çözüm'' başlıklı konuda paylaştım expigment bu ürünün yanında hiç kalır ve uzun süre yüzüm kızarık bir halde dolaştım expigment kullanımında, açtığım başlığa mutlaka göz atın tavsiye ettiğim ürün kesinlikle mükemmel sonuç veriyor lekelerimden kurtuldum hemde sadece 2 uygulamada

kızlar bende forumda expigment ile ilgili yazıların hepsini okudum.benimde sol dirseğimde bir kararma oldu ve bundan çok rahatsızım.expigmentle ilgili yaptığım araştırmalarda renk açıcı diyordu.eğer dirseğime uygularsam bir çözüme ulaşır mıyım?? bu konuda bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa çok sevinirim:)

üç gün önce aldım bu kremi ve kere uyguladım şimdi ise dayak yemiş gibi suratım kıpkırmızı yanıo sürekli fondoten bile kaptmıo bu kızarıklıklar geçermi arkadaşlar lekeden kurtullım derken böyle kalmayalım

Expigment,en 2 ay kullanım sonrasında sonuç veriyor arkadaşlar....
soyulma yapıyor evet,zaten mantık bu,soyulunca allttaki deri açık renk oluyor...
ama...
önemli bir yan etkisi var,unutmamak gerek.Kesinlikle güneş battıktan sonra uygulanıyor....eğer güneş değerse kremi uyguladığınız bölgeye leke daha ciddi boyutlarda daha koyu bir hal alıyor...
kremi akşam sürdük,sabah güneşe çıkmadan mutlaka 50 faktörlü güneş koruyucu kullanmanız gerek
yoksa leke artarark ilerliyor.
bu yan etki yüzünden kışın kullanımı öneriliyor zaten.
yine de bu topic de defalarca yazdım ama,DOKTORA DANIŞMADAN KULLANMAYIN

Kızaranlar,kaşınanlar,cildinde yanma olanlar da aralığı uzatsın,mesela hergün kullanıyorsanız 2 günde 1 e düşürün...

ben bu kremi kullanmaya başlayalı 2 gün oluyor koltuk altım için kullanıyorum ve sivilcelenme oldu bende baya ve kızardı 2 günde bir sürmeye karar verdim bende..

arkadaşlar bein yüzümde çil var ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum öncelikle %2 liğini kullanmıştım doktor tavsiyesiyle bir gün eczacı anneme yanlışlıkla %4lüğünü vermiş değiştirmedim onu kullandım ve iyi ki kullanmaya başlamışım diyorum şimdi yüzümde inanılmaz değişme var herkes nasıl kaybettn çillerini diyor ama her cilt tipine uygun değil sanırım çünkü kuzenim kullandığında yüzünde aşırı şişlik ve kızarıklık oldu pancar gibi walla o yüzden doktor tavsiyesiyle kullanın derim ben.bu arada yüzde soyulma yapıyor evet ama soyulması iyi o soyulma sayesinde çillerimden kurtuldum yanlız bu kremi bıraktığımda yine belirginleşiyor o yüzden kesinlikler güneş koruyucusu kullanın derim.

şuanda bu kremleri 15 günüdr kullanıyorum saatleri akşam benimkilerin sabah sadece difestol adlı jelle güneş kremini aynı anda kullan dedi doktor soyulan derileri temizliyo bu jel pütür pütür olup döküyo çillerimin bir kısmı yok olumş durumda diğerleride epeyce açıldı yalnız kremler en hassas yeriniz nereyse ordan soymaya başlıyo ağız kenarları burun göz çevresi yanma ve kızarıklık oluyo hepsine katlanıyorum zaten günzüdz kullanmadığım için bi sorun yok akşam yatmadan önce kullanıyorum çok iyi sonuç alıyorum :dance:a.s.

canım kremi sürüp cildinin iyice emmesini bekle emildiğini hissedersin zaten ondan sonra buzu yüzünün yanan ve kızarık yerlerinde gezdir daha sonra bephanten plus(ben bunu kullanıyorum) krem sür kızarklığa çok iyi geliyor krem kullanımı dışında yap bunu hiç bi zararı yok doktorum demişti aşırı tahriş olursa diyea.s.

Expigment,en 2 ay kullanım sonrasında sonuç veriyor arkadaşlar....
soyulma yapıyor evet,zaten mantık bu,soyulunca allttaki deri açık renk oluyor...

kızlar cildi soyan expigment değil acnelyse yani expigmenti tek başına hiç kullanmadım eğer yalnızca expigment kullanıp soyuluyosa onu bilmem :uhm:

bu kremi bir kaç gün önce cildiye doktoru önerdi kullanmaya basladım bende herhangi bir soyulmaya kızarıklığa sebebiyet vermedi erken olduğunu düşündüğüm için de bir değişiklik söz konusu değil ama şunu söyemek istiyorum arkadaşlar kullandığınız bütün ilaçların öncelikle prospektüsünü okuyun bu ilacın prospektüsünde de 2 aya kadar kullanılmalı 2 ayda sonuç vermiyorsa devam edilmemeli yazıyor bilginize..yerimseniben

evet canım teşekkürler bilgin için bende kullanıyorum zaten expigment bildiğim kadarıyl tek başına soyma yada kızarıklık yapmıyo aksine nemlendirme özelliğide var gibi geldi renk açıyo sadece umarım istediğin sonucu alırsın canıma.s.
ayrıca 2aylık kullanımdan sonra etki göremediğiniz takdirde ilacı bırakmadan önce doktorunuza bir gidip sorun yanında ekstradan bi ilaçla tedavi başlatabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…