Expigment kahverengi leke yaptı

Cicekkz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
694
210
103
Arkadaşlar expigment kullanp kahverengi leke kalan var mı?? Geçiyor mu? Çok kötüyüm ya gerçekten 1ay oldu cildiyeye gideceğim ama daha önce başına gelip kurtulan var mı? :'(

Aloa Vera gerçek bitkisinin jeli,pirinç,ve limonlu maskeyle kurtuldum o lanet kremin lekelerinden
Ciddimi söylüyosun nasıl lekelerdi ve ne kadar sürdü kurtulman? Benim kahverengi büyük

Büyük derken orta yani sivilce kadar alan kaplıyorlardı
Ortalama 2 ay da kurtuldum ama her gece yüzüme sürdüm bu karışımı zaten krem gibi oldu karışım krem kutusuna koyuyorum işin güzel yani cildim beyazlamaya da başladı

Ay Allah belasını versin o kremin ya hayatımı kararttı düğünüm ertelendi:'( ya kusura bakmayın çok soru sordum ama aynı tip leke mi emin olmaya çalışıyorum sizinkide kahverengiydi dimi? Birde lekelenme olunca dr'a gittiniz mi?

Hayır sivilcelerim vardı sadece doktorda o kremi verdi
Ay Allah belasını versin o kremin ya hayatımı kararttı düğünüm ertelendi:'( ya kusura bakmayın çok soru sordum ama aynı tip leke mi emin olmaya çalışıyorum sizinkide kahverengiydi dimi? Birde lekelenme olunca dr'a gittiniz mi?

Hayır sivilcelerim vardı sadece doktorda o kremi verdi

O kremden sonra tekrar güvenip gitmedim cildiye ye evet kahverengi

Gebelik lekesidir diyordum ama bahsettiginiz kremi bende kullanmistim ve alnimda lekelenme oldu aylardirda kaldi oyle bu kremden midirrrrr aaa... Belki de... Cok saskinim suannn.

Gebelik lekesidir diyordum ama bahsettiginiz kremi bende kullanmistim ve alnimda lekelenme oldu aylardirda kaldi oyle bu kremden midirrrrr aaa... Belki de... Cok saskinim suannn.
Muhtemelen canm

Arkadaşlar expigment kullanp kahverengi leke kalan var mı?? Geçiyor mu? Çok kötüyüm ya gerçekten 1ay oldu cildiyeye gideceğim ama daha önce başına gelip kurtulan var mı? :'(
onu doktora sormadan kullanmak çok yanlış kullanacaksan da sadece gece sürmen lazım gündüz de evde olsan bile güneş kremi kullanmalısın yoksa daha çok lekelenirsin

onu doktora sormadan kullanmak çok yanlış kullanacaksan da sadece gece sürmen lazım gündüz de evde olsan bile güneş kremi kullanmalısın yoksa daha çok lekelenirsin
Leke gitmiyor çok üzülüyorum

leke ne zamandır var ? 2 seneden eski lekeler daha zor geçer ve leke geçse bile sürekli güneş kremi sürmen lazım yoksa geri tekrarlar
3aydr ekspgmnt kullandktan sonra oldu

Leke gitmiyor çok üzülüyorum
arkadasım expıgment gıbı kremler kullanınca soydurucu..gunes kremı kullanman sart..ben tca peelıng yaptım ..50 faktor krem surmek zorundayım yoksa gunes lekesı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…