Aloa Vera gerçek bitkisinin jeli,pirinç,ve limonlu maskeyle kurtuldum o lanet kremin lekelerindenArkadaşlar expigment kullanp kahverengi leke kalan var mı?? Geçiyor mu? Çok kötüyüm ya gerçekten 1ay oldu cildiyeye gideceğim ama daha önce başına gelip kurtulan var mı? :'(
Ciddimi söylüyosun nasıl lekelerdi ve ne kadar sürdü kurtulman?Aloa Vera gerçek bitkisinin jeli,pirinç,ve limonlu maskeyle kurtuldum o lanet kremin lekelerinden
Büyük derken orta yani sivilce kadar alan kaplıyorlardıCiddimi söylüyosun nasıl lekelerdi ve ne kadar sürdü kurtulman?Benim kahverengi büyük
Ortalama 2 ay da kurtuldum ama her gece yüzüme sürdüm bu karışımı zaten krem gibi oldu karışım krem kutusuna koyuyorum işin güzel yani cildim beyazlamaya da başladıBüyük derken orta yani sivilce kadar alan kaplıyorlardı
Nasıl uyguladınız acaba ? TarifAloa Vera gerçek bitkisinin jeli,pirinç,ve limonlu maskeyle kurtuldum o lanet kremin lekelerinden
Öncesinde var mıydı peki o lekelerBüyük derken orta yani sivilce kadar alan kaplıyorlardı
Hayır sivilcelerim vardı sadece doktorda o kremi verdiÖncesinde var mıydı peki o lekeler
Ay Allah belasını versin o kremin yaHayır sivilcelerim vardı sadece doktorda o kremi verdi
Ay Allah belasını versin o kremin yaHayır sivilcelerim vardı sadece doktorda o kremi verdi
O kremden sonra tekrar güvenip gitmedim cildiye ye evet kahverengiAy Allah belasını versin o kremin yahayatımı kararttı düğünüm ertelendi:'( ya kusura bakmayın çok soru sordum ama aynı tip leke mi emin olmaya çalışıyorum sizinkide kahverengiydi dimi? Birde lekelenme olunca dr'a gittiniz mi?
Anladım canım çok sağol birde rica etsem kremin tam tarifini yazabilir misinO kremden sonra tekrar güvenip gitmedim cildiye ye evet kahverengi
Muhtemelen canmGebelik lekesidir diyordum ama bahsettiginiz kremi bende kullanmistim ve alnimda lekelenme oldu aylardirda kaldi oylebu kremden midirrrrr aaa... Belki de... Cok saskinim suannn.
onu doktora sormadan kullanmak çok yanlış kullanacaksan da sadece gece sürmen lazım gündüz de evde olsan bile güneş kremi kullanmalısın yoksa daha çok lekelenirsinArkadaşlar expigment kullanp kahverengi leke kalan var mı?? Geçiyor mu? Çok kötüyüm ya gerçekten 1ay oldu cildiyeye gideceğim ama daha önce başına gelip kurtulan var mı? :'(
Leke gitmiyor çok üzülüyorumonu doktora sormadan kullanmak çok yanlış kullanacaksan da sadece gece sürmen lazım gündüz de evde olsan bile güneş kremi kullanmalısın yoksa daha çok lekelenirsin
leke ne zamandır var ? 2 seneden eski lekeler daha zor geçer ve leke geçse bile sürekli güneş kremi sürmen lazım yoksa geri tekrarlarLeke gitmiyor çok üzülüyorum
3aydr ekspgmnt kullandktan sonra olduleke ne zamandır var ? 2 seneden eski lekeler daha zor geçer ve leke geçse bile sürekli güneş kremi sürmen lazım yoksa geri tekrarlar
arkadasım expıgment gıbı kremler kullanınca soydurucu..gunes kremı kullanman sart..ben tca peelıng yaptım ..50 faktor krem surmek zorundayım yoksa gunes lekesı oluyorLeke gitmiyor çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?