• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Oluma 4 Gnde tuvalet eitimi vermeyi baardm.

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
kızlar bende kızıma wc eğitimi veriyorum birgün sabah saat 5 anne altımı aç kaka yaptım diye tutturdu baktım bişey yok sabah tekrar anne çiş yaptım aç dedi bende açtım açış o açış o gün deneyeyim dedim ii gitti bende bir daha bağlamadım gece bile bağlamadım çünkü psikolog doktor bana 1 kerede aç demişti sakın gece bağlama ve asla yatağına muşamba falan serme 2-3 saatte bir uyandır alışır dedi 1 hafta oldu maşşallah çok ii gidiyoruz gece sadece 1 kere kaçırdı oda benim hatam 1 dak önce gitseydim uyandırmak için ama geç kaldım uyumadan önce son kez götürüyorum sonra uyuyorum sabah eşim işe gitmeden önce uyandırıyor kızımızı yaptırıyor tuvaletini eğer uyumazsa babasının arkasından ağlıyor her sabah gitme diye beni uyandırır eşim. kızım kendisi söylüyor yada ben aklıma geldikçe götürüyorum wc.ye büyük abdestinide yapıyor onla ilgili bir sorunumuzda yok çok şükür lağzımlığımızı kullanıyoruz arada kaçırıyor tabi olacak o kadar kızmıyorum birdahakine yapmadan beni çağır tatlım diyorum cadı kızım o an başlıyor anne çişim geldi diye :)) hatta yinede oturuyor lağzımlığa :))
dua edin kızlar hep daha iyiye gitsinde kurtulalım artık :))
umarım sizlerde en kısa sürede kurtulursunuz

tebrik ederim canım seni ve oğluşunu..
benim kızım da 1 günde öğrendi, gece de uykusunu bölüp götürmedim hiç,alıştırmadım,çok şükür sorun da yaşamadık..

benimki lazımlıga oturmak istemiyo klozete götürdüm ondanda korkuyo diger alafranga tuvaleti istiyo sebebide suyla oynamak çişini yapacagından degil yani nasıl klozete alıştıracam bilemiyorum bi akıl verin banada

çok güzel bir yöntem :lepi: kendi adıma teşekkür ederim, benim oğlum daha 10 aylık ama yakında lazım olacak alkisalkisalkis

Sevgili sütlügayfe , seni ve oğluşunu kutlarım.alkisalkisalkis
Kısa sürede başarmışssınız .Elbette zor bir süreç sabırlı olmak gerekiyor.
Umarım bizde başaranlardan oluruz.
Oğlum 3 yaş 2 aylık bizde şuan tuvalet eğitimiyle meşgulüz ama hazır değil.
Zorlamıyorum ama bayağı uğraştıracak.:sinifsinif:

:çok üzgünüm:selam kızlar benım kıızmda 3 bıtırdı ama hala çiş soylemıyo ne yapacam yardım edın bezını alıyorum çişini kıloduna yapıyo yaptıktan sonra soyluyo delı edıyo benı

kızlar benim kızımda 23 ayılk tam şuanda, bi ara alıştırayım dedim, aslında hiç te fena gitmedi ama bi dışarı çıkıyoruz bi eve , olmuyo, en iyisi ramazanda dizimi kırıp oturayımda öğreteyim kızıma çişini söylemesini:))
çünkü bi söylüyo bi söylemiyo , söylesede yaptıramıyorum dışarıda, başkasının evinde altı açık da gezdiremem sonuçta
birde dikkatimi çeken acaba 3 yaşında daha mı zor oluyo bıraktırmak, okuduğum kadarıyla 3 yaş çocukları daha bi inat oluyo

benimde artık başlamam lazım ama kendimi bir türlü hazır hissedemiyorum kızım 22 aylık daha.yazdıkların cesaret verdi bana

merhaba kızlar benim oglum az önce yanlışlıkla büyük bir ihtimalle çünkü gördügünde çok şaşırdı kakasını lazımlıgına yaptı inşallah devamı gelir bunun

yeğenime annesi tam 3 aydır öğretmeye çalışıyor.çocuk okadar inatçıki çiş varmı diye soruyoruz yok diyor.wc ye gidince az yapıyor ama kendisi anne çiş demiyor.

tebrıkler benımde 2007 dogumlu kızım var bende ona ogretmeye calsııorum alıstırma kılodu aldım arda bır kacırıor ama olsun yavas yavas ıste sabır ısı kımı zman altına kacırıor buyuk tuvaletını korkuor wc ye yapmaya bende bez takıorum mecburen ona yapıor bakalım ne olucak halımız

Ben sütlü gayfe arkadaşıma çok teşekkür etmek istiyorum,çünkü onun verdiği taktikle bizde bezden kurtulduk.Benim oğlumda öğrettiğimde 2,5 yaşındaydı,kara kara düşünüyodum nasıl alıştıracam diye ama bi gün bu sayfayı okudum ve uyguladım kızlar gerçekten işe yarıyo(belki çocuktan cocuğa değişebilir ama en azından benimkinde işe yaradı) denemenizde fayda var derim.

merhaba
bende 22 aylık ikiz bebeklerime egitim vermeye başldım peçete ıslatma oyunu ii fikir ama şu anda algılayabilirlermi bilemiyorum

en kısa zmanda inşş bende atlatırım bu durumu
benim için çok zor oluyor her 15 dk bi ikisni birdne götürüyorum wc ye ve iki tane oldugundan normal tuvalate götürüyorum

bugün kakalarını iki kez halı ya yaptılar malesef((((((
aslında 2 hafta önce başlamıştım ozman aha iiyidi ama misfirleirm gelince kesmek zorund akaldım umarım bu kez başarabilirim

Back