• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Oluma 4 Gnde tuvalet eitimi vermeyi baardm.

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
inşallah kızlar en kısa zamanda sizde başaracaksınız buna inanıyorum.
yaza alıştıracağım diyen arkadaşlarım hiç beklemeyin yazı derim.
bende öyle düşündüm hep yazın alışır diye.
beklemedim yazı işte alıştı bile 4 günde.arkadaşlar bir kaç gün üstüne düşün inanın gerisi geliyor.
diyorum size benim oğlum çok inat,çok huysuz o bile alıştıysa peessss diyorum.
hadi kızlar sıvayın kolları.....

of offfffff bende aynı derttten musdaribim..kıızma lazımlık aldım.5 dk bir sordum 10-15 dk bir lazımlığa oturttum.her defasındada idrarını yaptı.ama imkansız kakasını bez olmayınca yaomıyor.anne bezimi sar diyor.inat ettim bez bağlamadım oda altına yaptı:(şu anda ben gündüz bez bağlamıyorum.benimki 3 yaşında 1 aya kalmadan kakasınınıda öğrencek inşallahhh :))

ben oğluma 1 haftada öğrettim 3cü gün pes demiştimama eşimin hemen pesmi ediyosun demesiyle tekerar devem ettimiyiki ettim şimdiki sorun üstünde pijama vb. varken kaçırması birşey yokken kendi söylemeden yapıyo bu konuda ne yapabilirim:hooray:

bravo bende oyuncuyumdur çocukları kafalarım yönlendiririm biraz kendimi buldum saol paylaşımın için

aferin sana,o kadar guzel anlatmissinki,o kadar guzel paylasmissinki deneyimlerini baska annelere yol gostermek adina,,bravo sanada oglunada,,,:lepi:a.s.

oh oh ne güzel oyunlarla kandırmışın böcüğünü, bizim için daha çok çok erken ama seneye yaz belki niyetlenebiliri m bende, ama bişiy kafama takıldı, klozete oturtutn galiba bebeğini, klozete oturunca içine gömülmedimi, bi de pipisini tuvalet kağıdına nasıl denk getirdiniz yav :roflol:

inşallah kızlar en kısa zamanda sizde başaracaksınız buna inanıyorum.
yaza alıştıracağım diyen arkadaşlarım hiç beklemeyin yazı derim.
bende öyle düşündüm hep yazın alışır diye.
beklemedim yazı işte alıştı bile 4 günde.arkadaşlar bir kaç gün üstüne düşün inanın gerisi geliyor.
diyorum size benim oğlum çok inat,çok huysuz o bile alıştıysa peessss diyorum.
hadi kızlar sıvayın kolları.....

valla insanın çocuğu uykusundan uyandırıp çişe tutası geliyo ne güzel anlatmışsınız teşekkür ederiz :dance:

artık gecede bağlamıyorum altını
ama 2 kez wc ye kaldırıyorum
bazen inat ediyor uyku hali yapmıcam diye.
inat etmesi zor oluyor.herzaman böyle yapmıyor ama.
1 kez kaldırmam yetmiyor yatağa yapıor çiş 1 kez kaltımı.
bi 12 de kaldırıyom bide 3 te kaldırıyom.gündüz hiç bir problem yok maaşallah.

Ay maşallah,darısı benim başıma,bizim de kabızlık sorunumuz olduğundan ve kış olduğundan erteledim.Bugünlerde başlıyorum bende...

ben 23 aylık kızıma dün ani bir kararla tuvalet eğitimine başladım sebebimi bezi acıttığı gerekçesiyle istemiyor ve hayır diye ağlıyordu bende kıyamadım uzun süredir aklımdaydı havalar ısınınca başlarım diyordum ancak sorun tuvaletimizin klozet olmamasıydı çok korkuyordum ya tek başına giderse diye:1no2: dün öğlen tüm cesaretimle bebeğiyle birlikte kızımıda alarak tuvalete gittim hadi bakalım ben sana sende bebeklerine öğret dedim sanırım işe yaradıhihoyyyt bu akşam yemek yerken bebeği sordu noldu dedim eeee dedi ve hemen bebeğini kucağına alıp çişini yaptı benim kaka problemim son iki aydır yok çünkü kakasını beze yapmayı istemiyordu bezini açarak yaptırıyordum tuvalete yapmak dahada hoşuna gitti. şuandaki tek sorun ben kızımı gece uyandıramıyorum bu konuda fikri olan varmı?

tebrik ederim. inadını kırmayı başarmışsın paşanın! ben de bu yaz bezden kurtulmayı umuyorum. yakında lazımlık alacağım. umarım başarırım..

Bizde 5 gündür uğraşıyoruz. Fakat işin %90 lık kısmı hala duruyor. Çok tepki veriyorum altını ıslattığı zaman kızıma. Ama engel olamıyorum yaa. Hadi tuvalete gidelim diyen herkese çok tepki gösteriyor. Tuvalet kelimesi anıldığında hemen hepinize küstüm ben diyor, suratı düşüyor. Günde 3-4 kere tuvalete çiş yapıyor. 5-6 kere de altına yapıyor tabi. Büyüğünü tuvalete yapmadı henüz.. Ama çok yorucu bir iş yaa. Keşke tuvalet eğitim merkezi diye bişi olsa, çocuğu bıraksak bize öğretip geri iade etseler..

Bizde 5 gündür uğraşıyoruz. Fakat işin %90 lık kısmı hala duruyor. Çok tepki veriyorum altını ıslattığı zaman kızıma. Ama engel olamıyorum yaa. Hadi tuvalete gidelim diyen herkese çok tepki gösteriyor. Tuvalet kelimesi anıldığında hemen hepinize küstüm ben diyor, suratı düşüyor. Günde 3-4 kere tuvalete çiş yapıyor. 5-6 kere de altına yapıyor tabi. Büyüğünü tuvalete yapmadı henüz.. Ama çok yorucu bir iş yaa. Keşke tuvalet eğitim merkezi diye bişi olsa, çocuğu bıraksak bize öğretip geri iade etseler..

çok tatlısınz yaa. baya bir güldüm yani.
sizde hadi tuvalete gidelim demeyin. hadi trencilik oynuyoruz çuf çuf falan yapın. işe yarar bu.
birde kakası içinde eğer yapmaktan korkuyorsa ıkınmasına yardımcı olacak bir cümle bulun. mesela yazarken bile gülüyorum ama "Arabanı Çeeeeeek" gibi
bu çocuklar bizi maskara ediyorlar valla. ama onlar her şeyi oyunla öğreniyorlarki

canım tebrik ederim bende kara kara düşünüyordum nasıl bezi bıraktıracagım diye 3 yaşında oglum var bugün hemen deniyecegim senin yontemini inşallah bizde başarırız çok teşekkür ederim buraya sonucu yazarim.

benim kızım yirmi üç aylık tuvalet alışkanlıgı kazandırmaya çalışıyorum küçüyünde problem yok ama büyük tuvaletini yapmıyo üç günde bir yapıyo bu konuda sizlerden yardım istiyorum

merhaba benimde oğlum 2,5 yaşında öğretmeye calışıyorum ama tam başarılı olduğum söylenemez calıştığım için izin döneminde öğretmeyi düşünüyorum. inşallah cabuk olur oda bende rahat ederiz.

Back