Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Expigment kahverengi leke yaptı
- Konu Sahibi Cicekkz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aloa Vera gerçek bitkisinin jeli,pirinç,ve limonlu maskeyle kurtuldum o lanet kremin lekelerindenArkadaşlar expigment kullanp kahverengi leke kalan var mı?? Geçiyor mu? Çok kötüyüm ya gerçekten 1ay oldu cildiyeye gideceğim ama daha önce başına gelip kurtulan var mı? :'(
- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
Ciddimi söylüyosun nasıl lekelerdi ve ne kadar sürdü kurtulman? Benim kahverengi büyükAloa Vera gerçek bitkisinin jeli,pirinç,ve limonlu maskeyle kurtuldum o lanet kremin lekelerinden
Büyük derken orta yani sivilce kadar alan kaplıyorlardıCiddimi söylüyosun nasıl lekelerdi ve ne kadar sürdü kurtulman? Benim kahverengi büyük
Ortalama 2 ay da kurtuldum ama her gece yüzüme sürdüm bu karışımı zaten krem gibi oldu karışım krem kutusuna koyuyorum işin güzel yani cildim beyazlamaya da başladıBüyük derken orta yani sivilce kadar alan kaplıyorlardı
- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Nasıl uyguladınız acaba ? TarifAloa Vera gerçek bitkisinin jeli,pirinç,ve limonlu maskeyle kurtuldum o lanet kremin lekelerinden
- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
Öncesinde var mıydı peki o lekelerBüyük derken orta yani sivilce kadar alan kaplıyorlardı
Hayır sivilcelerim vardı sadece doktorda o kremi verdiÖncesinde var mıydı peki o lekeler
- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
Ay Allah belasını versin o kremin ya hayatımı kararttı düğünüm ertelendi:'( ya kusura bakmayın çok soru sordum ama aynı tip leke mi emin olmaya çalışıyorum sizinkide kahverengiydi dimi? Birde lekelenme olunca dr'a gittiniz mi?Hayır sivilcelerim vardı sadece doktorda o kremi verdi
- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
Ay Allah belasını versin o kremin ya hayatımı kararttı düğünüm ertelendi:'( ya kusura bakmayın çok soru sordum ama aynı tip leke mi emin olmaya çalışıyorum sizinkide kahverengiydi dimi? Birde lekelenme olunca dr'a gittiniz mi?Hayır sivilcelerim vardı sadece doktorda o kremi verdi
O kremden sonra tekrar güvenip gitmedim cildiye ye evet kahverengiAy Allah belasını versin o kremin ya hayatımı kararttı düğünüm ertelendi:'( ya kusura bakmayın çok soru sordum ama aynı tip leke mi emin olmaya çalışıyorum sizinkide kahverengiydi dimi? Birde lekelenme olunca dr'a gittiniz mi?
- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
Anladım canım çok sağol birde rica etsem kremin tam tarifini yazabilir misinO kremden sonra tekrar güvenip gitmedim cildiye ye evet kahverengi
- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
Muhtemelen canmGebelik lekesidir diyordum ama bahsettiginiz kremi bende kullanmistim ve alnimda lekelenme oldu aylardirda kaldi oyle bu kremden midirrrrr aaa... Belki de... Cok saskinim suannn.
onu doktora sormadan kullanmak çok yanlış kullanacaksan da sadece gece sürmen lazım gündüz de evde olsan bile güneş kremi kullanmalısın yoksa daha çok lekelenirsinArkadaşlar expigment kullanp kahverengi leke kalan var mı?? Geçiyor mu? Çok kötüyüm ya gerçekten 1ay oldu cildiyeye gideceğim ama daha önce başına gelip kurtulan var mı? :'(
- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
Leke gitmiyor çok üzülüyorumonu doktora sormadan kullanmak çok yanlış kullanacaksan da sadece gece sürmen lazım gündüz de evde olsan bile güneş kremi kullanmalısın yoksa daha çok lekelenirsin
leke ne zamandır var ? 2 seneden eski lekeler daha zor geçer ve leke geçse bile sürekli güneş kremi sürmen lazım yoksa geri tekrarlarLeke gitmiyor çok üzülüyorum
- 31 Mart 2019
- 694
- 210
- 103
3aydr ekspgmnt kullandktan sonra olduleke ne zamandır var ? 2 seneden eski lekeler daha zor geçer ve leke geçse bile sürekli güneş kremi sürmen lazım yoksa geri tekrarlar
- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
arkadasım expıgment gıbı kremler kullanınca soydurucu..gunes kremı kullanman sart..ben tca peelıng yaptım ..50 faktor krem surmek zorundayım yoksa gunes lekesı oluyorLeke gitmiyor çok üzülüyorum