Eski eşinden hamileSiz suan hamilesiniz.yeniden evlendiniz heralde oyle anladim
durum boyle ise siz asla sms ile bile yazismayiniz
kiziniz kac yasinda
direk telefonu kiziniza verin o konussun.
Siz suan hamilesiniz.yeniden evlendiniz heralde oyle anladim
durum boyle ise siz asla sms ile bile yazismayiniz
kiziniz kac yasinda
direk telefonu kiziniza verin o konussun.[/QUOTE
Daha bosanmadik dogumdan sonra bosancz bize biraktigi borclar var hemde evin ihtiyaclari durumuda suan iyi olmadigi ici muhatap olmak zorunda kaliyorum
Avukat tutsanız, dava açtınız mı bilmiyorum, nafaka bağlatsanız? Sürekli msjlaşmaya gerek
Benim uzerime olan borclar var bu sebeple nafakadan fazlasuni gondermesi gerekiyor..daha avukat falan tutmadik dogumdan sonra islemlere baslicaz
Nafakanizi bankaya yatirsin para icin muhattap olmayin.
Telefonua da direkt kiziniza verin.
Direk kizima veriyorum zaten...parayi su hesaba yatirdim bu kadar yetermi yok su borcu bu borcu derken.muhatap olmak.zorunda kaliyorum bir nevi esiminde istedigi bu birsekilde irtibatta olmak admin kafasini rahat ettiriyor ama ben rahatdz oluyorum acaba benmi basaramiyorum bu adamla mesafeli olmayi diye dusunmeye basladin
Demin okudum.keske ikincisi olmasaydi ama olmus Allah hay omur versinEski eşinden hamile
Para mevzulari demissin. Bankadan aylik rutin odeme secenegini ayarlasin belirli para yollasin her ay. Daha az konusursunuz.
Bem olsam bende gorusmem konusmam.
Böyle adamlarda var iste ben gul gibi kızın ve doğacak çocuğun için sabretseydin be adam ...
Çok muhattap olmamaya bak aklı başında biriyse izin gününde gelsin kızını kapıdan alsin geri bıraksın bu kadar
Sen kizinla yaşıyorsun öyle değil mi bırakma ama sen o adamın yaptığını yapma kızına babasını kötülemek yerine bırak kendi anlasın elbet buyucek neyin ne olduğunu anlar o zamantelefonda gorusuyor ben bundan bile rahatsizim kizim babasina kizginligini anlatiyor oda firsattan istifade surekli beni kizima kotuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?