• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ex kocayla msjlasmak

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Esimle kesinlikle konusmak gorusmek adini bile duymak istemiyorum.kiziminda gorusmesini istemiyorum..defalarca terk etmesine bize hic haketmedigimiz seyler yasatmasina ragmen kizimi babasinda ayirmak istemedim ayriyken bile gorusmesine gayret ettim iki saat mesafede calustigi yere kadar goturuyordum..beni assagilamasina ciledrn cikarmasina ragmen yine kizim icib ggorustum . Ama artik ne kizimin gorusmesini istiyorum nede kendim muhatap olmak istiyorum..haftada bir iki gun msjlasmamz oluyor ihtiyac ve para mevzusundan dolayi..her defasinda moralim bozuluyor konusmuyorum mumkun oldukca kisa net msjlasmalar oluyor yinede yipraniyorum ne yapmaliyim

Siz suan hamilesiniz.yeniden evlendiniz heralde oyle anladim
durum boyle ise siz asla sms ile bile yazismayiniz
kiziniz kac yasinda
direk telefonu kiziniza verin o konussun.

Çocuk varken mecbur oluyor.
Bana kalsa taşlanmak pahasına diyorum ki; aldatma, kendini kaybedecek kadar alkol tüketiminde küçük çocuklar çok etkileniyor.

Kendimden biliyorum.

Kaç yaşında bilmiyorum ama biraz büyüyünce kendi hallediyor bazı işleri ayrılan Anne babanın çocukları.

Mezuniyetimde bu şekilde oldu ve isteme/söz durumları gündemde olduğunda Annemle ayarlayıp , babama haber vereceğim.

Nafaka ve diğer konularda şimdilik sabır.

Ya da nafakayı elden mi veriyor?

Bir adamdan cocugun varsa maalesefki konusmalarin sonu gelmez. Aksi halde kızın yipranir.

Siz suan hamilesiniz.yeniden evlendiniz heralde oyle anladim
durum boyle ise siz asla sms ile bile yazismayiniz
kiziniz kac yasinda
direk telefonu kiziniza verin o konussun.[/QUOTE

Daha bosanmadik dogumdan sonra bosancz bize biraktigi borclar var hemde evin ihtiyaclari durumuda suan iyi olmadigi ici muhatap olmak zorunda kaliyorum

Nadaka
Avukat tutsanız, dava açtınız mı bilmiyorum, nafaka bağlatsanız? Sürekli msjlaşmaya gerek

Benim uzerime olan borclar var bu sebeple nafakadan fazlasuni gondermesi gerekiyor..daha avukat falan tutmadik dogumdan sonra islemlere baslicaz

Nafakanizi bankaya yatirsin para icin muhattap olmayin.

Telefonua da direkt kiziniza verin.

Direk kizima veriyorum zaten...parayi su hesaba yatirdim bu kadar yetermi yok su borcu bu borcu derken.muhatap olmak.zorunda kaliyorum bir nevi esiminde istedigi bu birsekilde irtibatta olmak admin kafasini rahat ettiriyor ama ben rahatdz oluyorum acaba benmi basaramiyorum bu adamla mesafeli olmayi diye dusunmeye basladin

Direk kizima veriyorum zaten...parayi su hesaba yatirdim bu kadar yetermi yok su borcu bu borcu derken.muhatap olmak.zorunda kaliyorum bir nevi esiminde istedigi bu birsekilde irtibatta olmak admin kafasini rahat ettiriyor ama ben rahatdz oluyorum acaba benmi basaramiyorum bu adamla mesafeli olmayi diye dusunmeye basladin

Bilerek yapıyor bence sizinle irtibatı koparmamak için.

Banka hesabınızı kontrol edin, eksik yoksa hiiiç muhattap olmayın derim.

Böyle adamlarda var iste ben gul gibi kızın ve doğacak çocuğun için sabretseydin be adam ...

Çok muhattap olmamaya bak aklı başında biriyse izin gününde gelsin kızını kapıdan alsin geri bıraksın bu kadar

Para mevzulari demissin. Bankadan aylik rutin odeme secenegini ayarlasin belirli para yollasin her ay. Daha az konusursunuz.
Bem olsam bende gorusmem konusmam.

Böyle adamlarda var iste ben gul gibi kızın ve doğacak çocuğun için sabretseydin be adam ...

Çok muhattap olmamaya bak aklı başında biriyse izin gününde gelsin kızını kapıdan alsin geri bıraksın bu kadar

telefonda gorusuyor ben bundan bile rahatsizim kizim babasina kizginligini anlatiyor oda firsattan istifade surekli beni kizima kotuluyor.

Canım eğer sana devletin belirlediği nafaka bedelinden fazlasını vermiyorsa hiç muhatap olma. Ver icraya devlet ilgilensin.
1 lira eksik gönderemez.
hiç muhatap olmaya gerek yok.

telefonda gorusuyor ben bundan bile rahatsizim kizim babasina kizginligini anlatiyor oda firsattan istifade surekli beni kizima kotuluyor.
Sen kizinla yaşıyorsun öyle değil mi bırakma ama sen o adamın yaptığını yapma kızına babasını kötülemek yerine bırak kendi anlasın elbet buyucek neyin ne olduğunu anlar o zaman

Sadece SABIRRR

Back
X