ex kocayla msjlasmak

Canım eğer sana devletin belirlediği nafaka bedelinden fazlasını vermiyorsa hiç muhatap olma. Ver icraya devlet ilgilensin.
1 lira eksik gönderemez.
hiç muhatap olmaya gerek yok.

Daha dava acmadik dogumdan sonra basvuru yapicam yani belirlenen nafaka yok..ve benim adima olan kredi karti borcu ve taksitler var bunlarin odenmesi en cok muhatap oldugum konu ..aylik odemeleri biliyor aslinda bana hic sormadan gereken parayu odemesi gerek tabi sorduz oldugu icin birde isine geldigi icin surekli irtibatimiz oluyor ne demeliyim nasil kesin tavir koyup hiv gorusmeden odemeleri yapmasini saglayabilirim

Yumusak basli olmami kullaniyor..kesin net tavir koymaliyim ama nasil

Sen kizinla yaşıyorsun öyle değil mi bırakma ama sen o adamın yaptığını yapma kızına babasını kötülemek yerine bırak kendi anlasın elbet buyucek neyin ne olduğunu anlar o zaman

Sadece SABIRRR

Benim kizima birsey dememe gerek yokki zaten farkinda herseyin..ama adam her firsatta beni kotuledigi icin kiz bu adamla muhatap oldugunda soz dinlemeyen her zamankinden farkli oldugunu saygisinin zedelendigini goruyorum

Benim kizima birsey dememe gerek yokki zaten farkinda herseyin..ama adam her firsatta beni kotuledigi icin kiz bu adamla muhatap oldugunda soz dinlemeyen her zamankinden farkli oldugunu saygisinin zedelendigini goruyorum
Mahkeme kararıyla görüşmesini engelle madem seni istemiyor senden olanida gormesede olur . Belkide adamın içinde ukte kalan birşeyler vardır

Ben herkesin 2. Şansı hakettigine inanıyorum

Mahkeme kararıyla görüşmesini engelle madem seni istemiyor senden olanida gormesede olur . Belkide adamın içinde ukte kalan birşeyler vardır

Ben herkesin 2. Şansı hakettigine inanıyorum

Bizimki kacinci sans oldu..her baristigimizda verdigim emekler cektigim skntlar doktugum gozyaslari ve bana biraktigi borclarla kaliyorum..ondan hic bu kadar sogumamistim nefret bile etmiyorum daha ne olsun :))

Ayni dert ablamin basindada var. Adamin haftada 2 gun gormehakki var. Kendi kendine 1 e indirdi.
Bunun pek cozumu yok maalesef. Anne baban arasi kotu kavgali olabilir ama cocuk anne cocuk baba iliskisi, anne baba iliskisinden farkli.
Gorusmelerini engelleme bence cocuk acisinda. Baba ozlemi ile buyur ozaman. Hep eksik kalir

Bizimki kacinci sans oldu..her baristigimizda verdigim emekler cektigim skntlar doktugum gozyaslari ve bana biraktigi borclarla kaliyorum..ondan hic bu kadar sogumamistim nefret bile etmiyorum daha ne olsun :))
Koruma talebinde bulanabilirsin bosandiniz mi

Babaligi pek haketmeyen biri evladini onemseyen ihtiyacalarini gelecegi dusunen bir degil sade lafla babalik yapiyor onceden senin gibi dusunuyordum
kizima faydasi degil zarari dokunuyor..evladima beni kotulemesi dr cabasi

Babaligi pek haketmeyen biri evladini onemseyen ihtiyacalarini gelecegi dusunen bir degil sade lafla babalik yapiyor onceden senin gibi dusunuyordum
kizima faydasi degil zarari dokunuyor..evladima beni kotulemesi dr cabasi
Ayni benim x eniste...

Arkadaslar su adami bir turlu hayatimdan cikaramiyorum..
Ben hic aramiyorum o aradiginda kiziyla konusturuyorum.ara sira para mevzulari icin msj gonderiyor..msj yazdimi kim tutar beni tum kinimi kusuyorum son gunlerde yedigi haltlardan haberim oldukca iyice cildirdim...
az oncede msj atmis bu hafta para gondermicem diye banka kredisini oducem demis yalan gecen hafta zaten yatirdigini duydum..hatta bu ay yuklu bir maas aldigi halde soylemedi benim adima yaptigi borclar bir ay geriden odeniyor surekli faizli oduyorum bunlari soyledigim halde hala hala bizden kisiyor arkamizdan dolap ceviriyor iyice kiziyorum baya bi msjlari siraliyorum..nasil kurtulcam bu durumdan

Bosanmadan once tedbir nafakasi baglatabiliyorsunuz bikdigim kadariyla. Boylece onunla muhatap olmak zorunda kalmazsiniz.

Bosanmadan once tedbir nafakasi baglatabiliyorsunuz bikdigim kadariyla. Boylece onunla muhatap olmak zorunda kalmazsiniz.

Nafakadan fazlasini veriyor zaten o kadar cok borc varki bitmiyor faiz ustune faiz oduyorum,her ay.doguma kadar borclari bitirmeye calisiyorym ama adam orda baska dolaplar pesinde

Adamla hem fikiriz ayrilma konusunda ama bosanmayi agirdan aliyor .yok bosanmak falab daha dogum yapcan dedi sonra bakariz dedi bende dilekceyi ver simdi doguma kadar ancak mahkeme gunu gelir dedim simdide cok yogunum kisin dilekce vercem diyor ne yapmaya calisiyor.ayrulirken bir ton hakaret edip beni asla istemedigini soykemisti

Nafakadan fazlasini veriyor zaten o kadar cok borc varki bitmiyor faiz ustune faiz oduyorum,her ay.doguma kadar borclari bitirmeye calisiyorym ama adam orda baska dolaplar pesinde
Bosanmis biri olarak sunu soyleyebilirim ki arada cocuk oldugu surece muhatap olmak zorunda kaliyorsun. Sadece sabir. Bir sure sonra icindeki kizginliklar da bitince o sokaktan herhangi biri gibi oluyir ve o zamsn bunlari takmiyorsun sadece kirginlik kaliyor o kadar. Su an henuz bosanmamissiniz. Ona karsi ofkeli olman normal. Ancak bir sure sonra bunlar bitiyor. Merak etme onlar zamanla anliyor herseyi. Senin tavirlarindan farkedecektir zaten. Cik fazla takmamaya calis. Ben de senin gibiydim. Adam cocugu sormak icin aradiginda bile bu ne yuzsuzluk diyordum. Artik umursamiyorum. Senin de oyle olacak merak etme.

Dilekceyi onun vermesini neden bekliyorsun ki, sen ver. Eger yipranmak istemiyorsan anlasma hazirla ve imzala de. Eger dilekceyi o verirse onun sartlatinda bosanirsiniz. Hem terk eden o oldugu icin kusurlu taraf o oldugu icin onun dilekcesi red edilebilir. Cunku evlilikbirlikteligini bozan o. Sen ver dilekceyi. Tazminat takilar nafaka gibi butun haklarini iste. Bence bir avukatla gorus.

Hamile oldugum icin kucagimda kizimla gitmek istemiyorum. o verdiginde avantajli olurum diye dusunuyor..kabul etmiyor terk ettiginide sen biraktin beni diyor terke etme mevzu cok karisik anlayacagin

Bence anne ve babanla gorus onlar sana bir avukat bulsunlar. Adamin dava acmasini bekleme. Sen kendi haklarini almak icin davani ac onu bekleme. O acarsa kendi isteklerini sunar mahkeme seninkini degil. Bir avukat bulun once.

Bence anne ve babanla gorus onlar sana bir avukat bulsunlar. Adamin dava acmasini bekleme. Sen kendi haklarini almak icin davani ac onu bekleme. O acarsa kendi isteklerini sunar mahkeme seninkini degil. Bir avukat bulun once.

Tskederim cnm oyle yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…