evye nasıl olmalı?

çimstone mu yoksa corian mı onu bilemiyorum.ama görüntü olarak aynı çimstone tezgahlardan.başka bir test var mı ayırt etmek için bilemiyorum.

Cimstone un web sitesine göre taşın arkasında Logo, ürün kodu, üretim iş emri gibi şeyler yazılıyormuş lazer ink-jet ile. Anlama yöntemi bu imiş. (Cimstone diye arama yaptırırsanız, bu sitenin "Sık Sorulan Sorular" bölümünde 10. maddede yazıyor)

Ben corian daha pahalı diye biliyorum cimstone dan, onun için herhalde corian değil. Ama cimstone da değil, normalde daha ucuza satılan bir malzeme ise kandırılmamak için en azından usta karşısında daha bilinçli durmakta yarar olabilir. (Ama inşallah da cimstone çıkar diye dua ediyorum--sonucu bildirin lütfen. Eğer İstanbul da bir usta ise, ona ulaşmak isterim.)

Cimstone un web sitesine göre taşın arkasında Logo, ürün kodu, üretim iş emri gibi şeyler yazılıyormuş lazer ink-jet ile. Anlama yöntemi bu imiş. (Cimstone diye arama yaptırırsanız, bu sitenin "Sık Sorulan Sorular" bölümünde 10. maddede yazıyor)

Ben corian daha pahalı diye biliyorum cimstone dan, onun için herhalde corian değil. Ama cimstone da değil, normalde daha ucuza satılan bir malzeme ise kandırılmamak için en azından usta karşısında daha bilinçli durmakta yarar olabilir. (Ama inşallah da cimstone çıkar diye dua ediyorum--sonucu bildirin lütfen. Eğer İstanbul da bir usta ise, ona ulaşmak isterim.)

o zaman mermerittir. çünkü eşim dekorasyon işi yapıyor. çimstonda böyle bir uygulama yokmuş

sadece kuvars tan tezgah olmaz. içeriğinde var kuvars o da silestone da var. o da corian gibi pahalı bir malzeme

mermerit çok kötü bi malzeme.
annem,in evinde var zamaanla lavaboda çatlaklar ve renk bozulmaları oldu hiç tavsiye etmiyorum
benim tezgahım corian olucak evye de.

corianı tavsiye edio musun. eşin de dekorasyoncu madem. hangisini tavsiye eder eşin? corianı tercih sebebiniz nedir? fiyatı makul mü yoksa çimston gibi mi? çok soru sordum galiba :)

Son düzenleme:
corianı tavsiye edio musun. eşin de dekorasyoncu madem. hangisini tavsiye eder eşin? corianı tercih sebebiniz nedir? fiyatı makul mü yoksa çimston gibi mi? çok soru sordum galiba :)

benim de evim bitmek üzere
mutfak ve banyo tezgahım corian olucak

renk seçeneği çok. büyük tezgahlarda birleşim yerleri kesinlikle görünmüyo. benim mutfağım L şeklinde. birleşim yeri görünmeyecek. tek parça gibi... corian malzeme sildikçe parlıyo. antibakteriyel vs.. bir sürü özelliği var. çimston dan daha pahalı diye biliyorum ama aradaki fark ne kadar onu bilemiyorum.

ayrıca benim tezgah ve 2 dolap arası ksım komple corian olucak. şimdi tasarımı yapılıyor. araya başka renkler karıştırıp dolap rengiyle kombin yapıcaz...

eğimler yapılabiliyo değişik şekiller verilebiliyo. hamur gibi yoğuruyorlar corianı..

malzeme kuvarz dedi usta......

Güle güle kullanın.

Çimstone gibi %93 kuvars dan oluşan başka markalar da var dünyada.

İspanyol bir marka olan Silestone ile bir yazışma yaptım (Türkiye birimi ile), bu oluk açma vs. konularında. Gelen cevapta yurt dışında, bu işin CNC denen bir aletle yapılabildiğini, ama bu CNC nin 80-100 bin Euro (174-217 bin TL) olduğunu, Türkiye deki imalatçılarda bulunmadığını, ama el aletleri ile, aynı kalitede olmasa da, yapabilen atelyöler olduğunu söylediler.

Ayrıca bu Silestone markasının kendi eviyeler de varmış. $silestone eviye.jpg

Fiyat konusunda bir bilgim yok, ama yabancı bir marka olduğu için daha pahalı olabilir Çimstone dan diye düşünüyorum.

benim mutfak tezgahım corian olucak demiştim. bu fiyat almadan önceydi. :KK14:

mutfağıma yapılacak olan tezgah, dolap arası ve davlumbaz arkası fiyatı 8650+KDV :KK53:

MUTFAK TAM OLARAK böyle değil ama tezzgah bu olucaktı fiyatı duymadan önce :KK52:
evye de corian ama siyah değil beyaz olucaktı

$4 (500x297) (200x119).jpg

Son düzenleme:
benim mutfak tezgahım corian olucak demiştim. bu fiyat almadan önceydi. :KK14:

mutfağıma yapılacak olan tezgah, dolap arası ve davlumbaz arkası fiyatı 8650+KDV :KK53:

MUTFAK TAM OLARAK böyle değil ama tezzgah bu olucaktı fiyatı duymadan önce :KK52:
evye de corian ama siyah değil beyaz olucaktı

Eki Görüntüle 140858

Way canına :KK53:, pahalı olduğunu duymuştum ama bu kadar da tahmin etmemiştim doğrusu. Bana 6 metrelik çimstone tezgah için KDV dahil 4000 TL fiyat vermişti mutfak firması da ona dudaklarım uçuklamıştı. Gerçi sizde dolap arası vs. de varmış. Eviye dahil değil galiba bu fiyata?

Way canına :KK53:, pahalı olduğunu duymuştum ama bu kadar da tahmin etmemiştim doğrusu. Bana 6 metrelik çimstone tezgah için KDV dahil 4000 TL fiyat vermişti mutfak firması da ona dudaklarım uçuklamıştı. Gerçi sizde dolap arası vs. de varmış. Eviye dahil değil galiba bu fiyata?

valla benim sadece mutfak tezgahına, 10.000lira verse mi diye düşünmem için bile, içinde sadece evye değil, ankastre ocak davlumbaz fırın hatta mümkünse bulaşık makinası felan içinde olmalı sanırım :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

gene de paylaşım için çok tşkkr. işine yarayan çıkar mutlaka.

evye de dahil. o da corian ama beyaz

valla benim sadece mutfak tezgahına, 10.000lira verse mi diye düşünmem için bile, içinde sadece evye değil, ankastre ocak davlumbaz fırın hatta mümkünse bulaşık makinası felan içinde olmalı sanırım :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

siemensten ankastre
bulaşık makinesi
fırın
XL buzdolabı
ocak
davlumbaz

alıyoruz 8200 lira

tezgahla aynı :KK52:

Son düzenleme:

siemensten ankastre
bulaşık makinesi
fırın
XL buzdolabı
ocak
davlumbaz

alıyoruz 8200 lira

tezgahtan daha ucuza geliyor :KK52:

selamlar konu acadm bı sorun var ınsallah gorursunuz ben lamınant parke yaptırcam acık renk ıstyorum acık renk lamınantı olan varmı memnunmusunuz memnunsanız markasını rengını soylermısınız hatta resım koyarsanız cok sevınırım

selamlar konu acadm bı sorun var ınsallah gorursunuz ben lamınant parke yaptırcam acık renk ıstyorum acık renk lamınantı olan varmı memnunmusunuz memnunsanız markasını rengını soylermısınız hatta resım koyarsanız cok sevınırım

Biz açık cevi yaptırdık resim koyamıyorum link verdim o yüzden http://vario.com.tr/varioclic/AcikCeviz.aspx
Vario'dan yaptırmıştık renginden de memnunum. Ama eşim karışmasa daha farklı bir şeyler yaptırmak isterdim :KK70:

Marka ve rengin adını bilemeyeceğim ama 10 senedir kullanıyorum, gayet memnunum. Bauhaus dan alınmıştı ve bir Alman markası idi. Tabi üstüne su dökülürse fazla beklemeden kurulamak lazım. Kolay kolay darbeden etkilenmiyor ama bir kere kalın cam bir sehpam kırılmıştı, o çok ufak bir yeri zedeledi.
Ben biraz resim çekme özürlüyüm, eski bir resim koyuyorum. Umarım rengi seçebilirsiniz. $DSC00561.jpg

benm oturduğum evde parke yok ama kendi evimde olucakinş. ben orta bi renk seçmeyi düşünüyorum. çok açık da değil çok koyu da değil. koyu rengin boğduğunu düşünüyorum. açık da çok çabuk kirlenir diye düşünüyorum ben. yani çocuklu ev sonuçta ufacık bi leke olsa belli eder kendini. ama şöyle açık kahve gibi bir renkdüşünüyrum ben. foto da koydum rengin. ama tabii fikrim değişmezse...

$laminanat parke 2.jpg

Son düzenleme:
kızlar unutulmazda harunun lamınantına bayıldım mutlaka bakın ama temızlıgı konusunda endıselıyım

X