- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
bende ciddi bir yer sanmıştm burayı ya canımız sııkkındı akıl istiyorum acık acıkk ama tepkilere baksanzaa yaa böyle mi yardım ediliyor
kurgu basit kaldı, yemedik, ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ciddi bir yer sanmıştm burayı ya canımız sııkkındı akıl istiyorum acık acıkk ama tepkilere baksanzaa yaa böyle mi yardım ediliyor
Aynen yaa valla bide diyor ki kilavuz ne kılavuzu beene dememi bekliyorsun ki
Evli bir insana aşığım seviyorum deyince
Ah canım bu bir aşk bunun adı aşk engel dinlemez adama ev açtır ya da boşat ya da kuması ol mu demeliydim ?
yani illla sey olcam diyorsun şey işte açıkca yazamadım
evet bu tavsiyelerimde kılavuzu karga olanın burnu b... çıkmazmış sözüne cuk otururAynen yaa valla bide diyor ki kilavuz ne kılavuzu bee
Canım burda mağdura yardım ediliyor suan mağdur adamın eşi. O açsa bi konu aldatılıyorum diye sayfalarca yardım mesajı gelir.bende ciddi bir yer sanmıştm burayı ya canımız sııkkındı akıl istiyorum acık acıkk ama tepkilere baksanzaa yaa böyle mi yardım ediliyor
Valla yaşınız 13-15 değilse iki haftadır tanıdığınız ve ortalama bir haftasında şiddetle reddettiğiniz adamı nefes olarak görmeniz biraz tuhaf.bende ciddi bir yer sanmıştm burayı ya canımız sııkkındı akıl istiyorum acık acıkk ama tepkilere baksanzaa yaa böyle mi yardım ediliyor
... fakat daha sonra kendim aradım ilgilenmeye başladım ...(((
Aynenevet bu tavsiyelerimde kılavuzu karga olanın burnu b... çıkmazmış sözüne cuk oturur
Aa ne zaman kız, kimmiş o, ben nasıl kaçırdım...Evet ya böööle mi yardım ediliyoo yane evet yaa. Çok ciddi bi şey sanmış kız burayı yane. Bu ne yardım yane.. Allah Allah yane..
Bi KLAVUZ! olun yane ya..
( Dalga geçiyorsan da söyleyeyim, daha dün bizimle böyle dalga geçen bir adamın kimliğini Kazen burda açıkladı, fotolarını paylaştı haberin olsun )...