Evvettt burasıda çalışan bayanların topiği olsunnnnnnn :)))

gulizgul

gulizgul.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
4.581
9
Merhaba kızlar ben milli eğitimde memur olarak çalışan ve 5 aylık bebeği olan ordan oraya koşturan akşam ne yemek yapsam ki diye düşünen , hafta sonu nereye kaçsak diyen.vs vsss hadi buluşalım çalışan, eşi olan ,anne olan veya sadece çalışan hanımlar dertleşelimmmm....:lepi::lepi:

Son düzenleme:
Ha birde zayıflamaya çalışıyorum 69 kiloyum en az 60 düşmem lazımmmmm:))))

güsel bi topic açmışın arkadaşım bende çalışorum..valla okadar güsel anlatmışınki bana dicek biş kalmadı..tek şikayetim akşam eve yorgun gidio olmam..yemek falan pek gözüme görünmüo çnk kayınvalidemle beraber oturuorum..:))) amaaaaaaan çalışmayı ben istedim hem şikayet etmemeliyim dimi...

o ne güzel en azından kayınvaldenden yakınmıyosunnn. ...aynı evde yaşamana rağmennn...yorgunluğa bi akşam kahvesi çok iyi gidiyor canısıııı:)

canımcım sen anlat biz dinleriz kk olarak:enbuyukkk:...iş ev birde çocuk varsa yorucu ama...ama çalışmak güzel be...
aslında öyle çalışmak para kazanmak güzel ama ben biraz tembelim galiba sabahları erken kalkmak kısmını sevmiyorum kaydirigubbakcemile3mirmirmirmir

selam kızlar
bende evliyim ve çalışıyorum
akşam eve yorgun argın gidip yemek yap
bulaşık derken,dinleemiyorum

bekar olunca çalışmak dah kolaydır değilmi kızlar..
bende bekar olarakkk tam 7 yıl çalıştım çok rahattımm..ama taki ne zaman evlendim birde üstüğne bebeğim olduu..her şey zorlaştıı..ama tabiki gözünüzü korkutmayayımm..evlilik çok güzelll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…