Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canım,topiğin hayırlı olsun bu arada :1rolleyes:sende hoşgeldin dirimcimm..aynen ben..çalışınca çok zor oluyo ilk başta..ama biz aman sonra sistemi otuturdunmuu..kendiliğnden gidiyoo:))
slm canımbendeeeee çalışıyorum...bekarım ne yazıkki:jeyyar:
sevgilimin askerden dönmesini bekliyorum çalışmak olamasa ne yapardım bilmiyorumkismile
zamanım işim de geciyo...çok yakın arkadaşlarım maalesef yanım da yokCADIARZU...ben de kendimi internete...işimeee alışverişe veriyorumbayanssulusmile
alışveriş kısmını bayıldımmm
hoşbulduk canım,topiğin hayırlı olsun bu arada :1rolleyes:
canım aslında çocuk olduktan sonra zorlaşıyor iş biraz da
çocuk bi tane mi canım
slm canım
benim eşimde askerdeydi geldi çok şükür
sizin şafak kaç canım?
sende bendensin canımm..bende online alışverişçiyimm..daha biraz önce çok güzel ciciler aldım kızıma..kocişin haberi yok daha..şok olacak adam akşamam :)))opuyorumnanaktan ay öle ama...gerçekten kendine getiryor insanızemuszemus
çok büyük zevk alıyorum bişiler alırken özellikle de çeyizime:)
sanki çeyiz hazırlarken zaman çabuk geçiyormuş gbi geliyor...
önceden hafta içi para harcama mevzum çok azdı hatta hiç yok gbiydi...hafta sonu alışverişe çıkardım şimdi...iseeeee online alışverişler mahvetti benibayanssulusmile
aman sonra da diyorum ki...bekarız şimdi...istediğimizi alırız...yarın evlenince sorumluluklardeğişcek öncelikler değişcek....ne kadar rahat da olsak bekarken ki gbi olmayacak...:enbuyukkk:
tşkler dirimcimm..evet canım..bebğim 1 tane 15 aylıkk..
seninde dediğin gibi çocuk olunca daha da zorlaşıyoo..çalışan anne olmak..zor ama daha iyi bi gelecek hazırlayabilmek için çalışmak lazımm
daha minicikmiş ne güzel :asigim:tşkler dirimcimm..evet canım..bebğim 1 tane 15 aylıkk..
seninde dediğin gibi çocuk olunca daha da zorlaşıyoo..çalışan anne olmak..zor ama daha iyi bi gelecek hazırlayabilmek için çalışmak lazımm
Dirimcim biliyorum seni kuzum ben sevdiğini özleyenler topiinden filanopuyorumnanaktan
bizim çok var daha 270 lere indik...saymamaya çalışıyorum bizim özel günlerimiz de sayıyoruz
sayarken de geçmiyo gbi gerçi halimize yine şükür...
400 lerden 200 lere indik...100 lere inicez...sonra bizde kavuşcaz inşallah...senağlama
sayılı gün çabuk geçermiş canımm..bi bakacaksınn hepsi bitmişş. kavuşmuşsunuz..kaydirigubbakcemile2Dirimcim biliyorum seni kuzum ben sevdiğini özleyenler topiinden filanopuyorumnanaktan
bizim çok var daha 270 lere indik...saymamaya çalışıyorum bizim özel günlerimiz de sayıyoruz
sayarken de geçmiyo gbi gerçi halimize yine şükür...
400 lerden 200 lere indik...100 lere inicez...sonra bizde kavuşcaz inşallah...senağlama
keşke öyle olsaydı canımm..ama nerde...ben özlem içinde kızım özlem içindee :gitme:Kuzenim de evli ve 1,5 yaşın da bebeği var o da çalışıyor...onun için de çok zor biliyorum...bebek için de çok zor nasıl özlüyolar birbirlrini...
Allah sabır versin sizedee...
keşke şartlar daha güzel olsa ve kimse bebeğinden böyle uzak kalmak zorun da olmasa...:çok üzgünüm:
tamam canımm...bende çok severimm ...hemen ekliyorumm ama asıl seninki,leri çok merak ettimmmkaydirigubbakcemile3yaa bende bugün my house dan çok güzel şeyler aldım yaa...resmini ekleyim mi bakalım mı :)
sen de ekle aldıklarını istersen ben bebek kıyafetlerine de bayılırım:)
eşin bişey demez bence bebişe olunca kızamaz şaye laf ediyosa alışverişinekaydirigubbakcemile3
tşkler dirimcimm..evet canım..bebğim 1 tane 15 aylıkk..
Merhaba kızlar bir şey soracağım .Bu topiği açılış sayfasında sağdaki konularda gördüm ama bir sonraki sefer aradığımda nereden nasıl bulacağımı söyler misiniz? Nerede aramam gerekiyor?
inş lah canımm..allahım tüm bayanlara anne olma zevkini yaşttısn ..gerçekten bambaşka bi duyguu.anlatılması çokzor..daha minicikmiş ne güzel :asigim:
inşallah bizde yaşarız bu mutlulukları
canım bakıcı mı bakıyor bebeğine
çalışan bayanlar için buda sorun işte
neredeyse doğum yapana kadar çalışıyosun,
çalışmak güzel ama özellikle hamileliğimi evde geçirmeyi,
en azından çocuk 2 yaşına basana kadar da yanında olmayı çok isterdim
evet canım opuyorumnanaktan
neredeyse yarılamışsınız,inşallah çabucak geçer zaman
evlenmeden önce gitmesi güzel olmuş :çok üzgünüm:
çeyizi de alabildiğin kadar al canım evlenmeye yakın zor alınıyor
Merhaba kızlar bir şey soracağım .Bu topiği açılış sayfasında sağdaki konularda gördüm ama bir sonraki sefer aradığımda nereden nasıl bulacağımı söyler misiniz? Nerede aramam gerekiyor?
canım imkanlar el verse keşke,bende diyorum 2-3 yaşına kadar çocuğu bişekilde idare ederim,sonrada kreşe vermeyi düşünüyorum,inş lah canımm..allahım tüm bayanlara anne olma zevkini yaşttısn ..gerçekten bambaşka bi duyguu.anlatılması çokzor..
annem bakmıyo..evde bakıcımız var canımm..
ben yaklaşık 7 ay kendim baktım bebişimi, 3 ayda babası yaz tatilindeydi o baktı..bakıcıya verdiğimizde 10 aylıktı..biz yine şanslıyız..normalde doğum izni 16 hafta..bence 2 yaş bile erken canım ben en az 4 diyommm..