Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar gunaydin benim asilamamin bu gun 10.gunu sabaha karsi bel agrisiyla uyandim baktim acaba adet mi oluyorum diye bisey yok ama belim cok agriyor halada dema ediyor benim gibi ayni sorunu yasayan arkadslar var mi

Canim bebek tutunuyorya bel agrisi olur insallah adet belirtisi degil bebektir

Kızlar ben 10 kasımda çatlatma iğnemi oldum. Sizce ne zaman test yapmalıyım?

Birde eşimin sperm sonucuna bakar mısınız?

Eklentiler

• upload_2014-11-21_10-51-13.png
    59,7 KB · Görüntüleme: 74
Canim bebek tutunuyorya bel agrisi olur insallah adet belirtisi degil bebektir
canim insallah oyledir ya esi.de bende cok istiyoruz olmasini allahim hepimize insalah nasip eder ama daha once benim adetim olucagi zaman hic bole agrim olmamisti ama diyorum ki acaba catlatici ignenin etkisi olabilir mi bu gun catlatici igneyi yaptirali 12 gun oldu ama kafam iyice karisti kaldi her an adet olcakmisim gibi korkuyorum

canım ben çatlatma iğnesi vuruldumuz günüde sayarsak bitanesinde 16.günde adet olmuştum bitanesindede 17.günde oldum.15.günde test yaptırabilirsin beklemek istemiyorsan.

kızlar sonunda ben geldimmm :) bakalım kimlerde ne haberler var :)

canım kafanı hiç karıştırma, arkadaşlar sana çok guzel izah etmişler. eylulmeb , S sipsip , @ hkom , haseki , fallenangel8 hepsi en güzel şekilde ifade etmişler. ben de onalara katılıyorum. aşılamadan önce benim de gittiğim ilk dr rahim filmi önermedi. deneyelim 3 kere tutmazsa direk tüp bebek çunku rahim filmi çok ilkel bi yontem dedi. ama dayanamadım başka bi merkezde filmimi çektirdim. sağ tüpüm tıkalı çıktı. diyeceğim o ki aşılama gibi buyuk maliyetli ve hormon ilaçları kullanacağın bir uygulamadan önce filmini çektirseydin iyiydi. çunku eğer bir sorun varsa (umarım yoktur Rabb'im sakınsın) en azından filmde çıkar. çunku negatif görünce onun psikolojisi 1 ay beklemekten daha zor atlatılıyor. sen şimdi bu ay anladığım kadarıyla ilaçlarına başlamışsın. zaten adet bitince 3-5 gun içinde filmi çektirmen gerekiyordu. dilerim bu ay sonucun pozitif olur hiç bu zahmetleri çekmezsin ama olurya negatif olursa o zaman bir dahaki uygulamaya geçmeden önce film çektirmeni tavsiye ederim. burda buyutulduğu gibi değil inan bana herkesin acı eşiği farklı elbet ama biz Rabb'im izin verirse daha doğum sancısı çekicez öyle değil mi? filmden korkan film gibi olsun :) aramıza hoş geldin canım. seni de listemize almak isteriz. son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazabilir misin birazdan listeyi güncelleyeceğim.

canım aşılamanı bugün yaptıracak olmalısın. dualarım seninle. mübarek cuma gününde Rabb'im yüzünü güldürecek müjdeji göbişine yerleştirsin inşallah :)

ayy çok hoş ya bakarken gözüm yaşardı..
inş. bizde böyle hem spor yapıp hem bebeğimizle oynarız

sorma tatlım ya ben de izleyince çok hoşuma gitmişti. sizinle paylaştım ama videonun açıldığını görmemiştim belki de benim bilgisayardan kaynaklı. görüntüleyemiyorsunuz sanmıştım :) izleyebildiğinize sevindim :)

sonuç 19,4 çıktı kızlar..doktorum birkaç gün sonra tekrar test istedi

tatlım bebiş geliyor sanırım :) hadi bugün yap bi test söyle bize, değerin iki katına katlansın yeter canım kaç çıktığına takılma :)

arkadaslar gunaydin benim asilamamin bu gun 10.gunu sabaha karsi bel agrisiyla uyandim baktim acaba adet mi oluyorum diye bisey yok ama belim cok agriyor halada dema ediyor benim gibi ayni sorunu yasayan arkadslar var mi

tatlım belirtilere takılma. adet de olabilir bebiş de. dilerim bebiştir. :) az kaldı ama çok düşünme ne olur. sonra bir sürü yalancı belirti yaşatıyor bize bu vücutlar.

tatlım 10 kasımda olduysan 21 kasımda çatlatma iğnesinin hcg değerinin kandaki oranı ancak düşüyor. yani 25 kasım gibi yaptırsan sonucun daha garanti olur canım tabi o zamana kadar sabredebilirsen
seni de listemize ekleyelim canım son adet tarihin nedir?
bu arada canım eylulmeb un da dediği gibi testi yenilemenizi öneririm. ama değerler konusunda bilgi sahibi değilim. Rabb'im gönlüne göre versin.

kızlar birde bizim sonuçları yorumlayın,
dün ilk kez iğne tedavisine başladım:)

Eklentiler

• Adsız 1.png
    86,9 KB · Görüntüleme: 75
  • Adsız 2.png
    78,1 KB · Görüntüleme: 86

Canım ben polikistik over hastasıyım. Adetlerim çok düzensiz. İlaçla adet olabiliyorum. En son adetimi 29 ekimde söktürücüyle oldum

Kizlar ben regl oldum malesef hayirlisi

hayırlısı canım sakın üzme kendini, önümüzdeki aylara bakıcas artık ...

Canım ben polikistik over hastasıyım. Adetlerim çok düzensiz. İlaçla adet olabiliyorum. En son adetimi 29 ekimde söktürücüyle oldum

olsun canım ne zaman olsuysan o zamanı yazıyorum şimdi listeye :) ben ortalama 1 ay sonraya beklenen adet tarihini yazıyorum. zaten ilaç kullanacağın için adetin 1 ayı geçmez :)

olsun canım ne zaman olsuysan o zamanı yazıyorum şimdi listeye :) ben ortalama 1 ay sonraya beklenen adet tarihini yazıyorum. zaten ilaç kullanacağın için adetin 1 ayı geçmez :)

Umarım öyle olur canım. Düzenli progestan kullanıyorum. Muhtemelen bu ayın sonu gibi adet olurum ya da olmam hamile olurum dicem ama içimde umut yok. Hamile gibi hissetmiyorum hiç. O yüzden idrar testi yapsam da kan testi için acele etmicem.

aynen canım hiç acele etme, idrar için hele hiç acele etme, biliyorsun önce kanda sonra idrarda çıkıyor. listemize ekledim seni, tekrar aramıza hoş geldin. ben de normalde progestansız adet olabiliyorum. dr polikistik bi yapısı var ama hastası değilsin demişti. kilo vermek çok işe yarıyor her 5kg adetin 5 gun öne çekiyor bilgin olsun. (kilolu musun bilmiyorum gerçi ama bilgin olsun diye söyledim.) ben de bakalım bu ay progestan kullanma dedi dr önumuzdeki ay tüpe geçicez çunku bu ay hiç ilaçsız gidecek. bakalım inşallah benim de vücudum progestana alışmamıştır da olurum zamanı geldiğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…