- 10 Nisan 2012
- 340
- 128
- 83
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.461
arkadaslar gunaydin benim asilamamin bu gun 10.gunu sabaha karsi bel agrisiyla uyandim baktim acaba adet mi oluyorum diye bisey yok ama belim cok agriyor halada dema ediyor benim gibi ayni sorunu yasayan arkadslar var mi
C
Canim korkuyorum yarin sabah belki evde test yaparim ama saliyabkadar beklemeyi düşünüyorum
martta yapılmış bu test canım,yenilemeniz lazım.belki değerler arttı ya da azaldı..Kızlar ben 10 kasımda çatlatma iğnemi oldum. Sizce ne zaman test yapmalıyım?
Birde eşimin sperm sonucuna bakar mısınız?
canim insallah oyledir ya esi.de bende cok istiyoruz olmasini allahim hepimize insalah nasip eder ama daha once benim adetim olucagi zaman hic bole agrim olmamisti ama diyorum ki acaba catlatici ignenin etkisi olabilir mi bu gun catlatici igneyi yaptirali 12 gun oldu amaCanim bebek tutunuyorya bel agrisi olur insallah adet belirtisi degil bebektir
Mart
martta yapılmış bu test canım,yenilemeniz lazım.belki değerler arttı ya da azaldı..
49milyon iyi bi rakam sayılır,morfoloji önemli sayıdan ziyade,bizim morfoloji %2 iken iğneden sonra %6 ya çıktı,o hareketliliği arttırdı.yoksa aşılama 13 milyonla yapıldı benim..Peki bu testte ki değerler normal mi?
canım ben çatlatma iğnesi vuruldumuz günüde sayarsak bitanesinde 16.günde adet olmuştum bitanesindede 17.günde oldum.15.günde test yaptırabilirsin beklemek istemiyorsan.Kızlar ben 10 kasımda çatlatma iğnemi oldum. Sizce ne zaman test yapmalıyım?
sayı ve hareketlilik iyi canım ama morfolojide sıkıntı var sanırım.Kızlar ben 10 kasımda çatlatma iğnemi oldum. Sizce ne zaman test yapmalıyım?
Arkadaşlar merhaba , bende aranıza yeni katıldım. Ağır pko hastasıyım. 5 yıllık evliyiz benim adetlerim ilk adet olduğum günden beri düzensiz, yıllarca doğum kontrol hapı kullandım ama bi sonuç yok...Hem kıllanma hem kilo hepsi var :)
Neyse eşimin sperm sayısı 59 milyon hareketli de %50 miş.
Dün doktora başladık, puregon 300 verdi, günde 50ml.(ilk kez tedaviye başlıyorum, aşılama yapacakmış)
Bugün adetimin 3.günü,bgn ilaca başlayacağım. Doktora Amh testi yapalım dedim fakat gerek yok pko yumurta rezervi çok olur dedi. Rahim filmi çekelim dedim ona da gerek yok dedi.
Kızlar bizim doktor ne desem gerek yok diyor, inşallah ilk denememde sonuç alırız, allah hepimize çifter çifter yavrular nasip eder...
puregon 300 iyi bir ilaç mı?
Kilolu olmam çok sorun mu?
Sigara içiyorum etkisi olur mu?
Eşimin testleri iyi mi?(dr belki aşılama yapmam, yumurtalar gelişince size bırakırım diyor sizce aşılama isteyelim mi?)
pko ikiz olma ihtimali çok diyorlar doğru mu?
Aşılama da ihtimal %15 hem de ilk aşılama tutmaz diyorlar doğru mu?
Kızlar kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfeennn
Kızlar ekim topiğini sürekli takip ederdim ancak kasımda burayı takip edemedim. hepinizi tek tek tanımıyorum ancak dualarım sizlerle. geçen ay negatif bir aşılamadan sonra bu ay ikinci aşılamamı yarın olacağım inşallah. Rabbim herkese hayırlısından versin.
ayy çok hoş ya bakarken gözüm yaşardı..
inş. bizde böyle hem spor yapıp hem bebeğimizle oynarız
sonuç 19,4 çıktı kızlar..doktorum birkaç gün sonra tekrar test istedi
arkadaslar gunaydin benim asilamamin bu gun 10.gunu sabaha karsi bel agrisiyla uyandim baktim acaba adet mi oluyorum diye bisey yok ama belim cok agriyor halada dema ediyor benim gibi ayni sorunu yasayan arkadslar var mi
Kızlar ben 10 kasımda çatlatma iğnemi oldum. Sizce ne zaman test yapmalıyım?
happymeal canım geçmiş olsun listeye ekle istersen canım test sonucum 0.5 hamile değilim.
arkadaşlar bende 5 kasım aşılama yapanlardanım malesef bugün sabah regl oldum heppimiz için hayırlısı
morfoloji ne oluyor canım. Nerede yazıyor?sayı ve hareketlilik iyi canım ama morfolojide sıkıntı var sanırım.
canım kafanı hiç karıştırma, arkadaşlar sana çok guzel izah etmişler.eylulmeb , S sipsip , @ hkom , haseki , fallenangel8 tatlım 10 kasımda olduysan 21 kasımda çatlatma iğnesinin hcg değerinin kandaki oranı ancak düşüyor. yani 25 kasım gibi yaptırsan sonucun daha garanti olur canım tabi o zamana kadar sabredebilirsen
seni de listemize ekleyelim canım son adet tarihin nedir?
bu arada canımeylulmeb un da dediği gibi testi yenilemenizi öneririm. ama değerler konusunda bilgi sahibi değilim. Rabb'im gönlüne göre versin.
Kizlar ben regl oldum malesef hayirlisi
Canım ben polikistik over hastasıyım. Adetlerim çok düzensiz. İlaçla adet olabiliyorum. En son adetimi 29 ekimde söktürücüyle oldum
olsun canım ne zaman olsuysan o zamanı yazıyorum şimdi listeye :) ben ortalama 1 ay sonraya beklenen adet tarihini yazıyorum. zaten ilaç kullanacağın için adetin 1 ayı geçmez :)
Umarım öyle olur canım. Düzenli progestan kullanıyorum. Muhtemelen bu ayın sonu gibi adet olurum ya da olmam hamile olurum dicem ama içimde umut yok. Hamile gibi hissetmiyorum hiç. O yüzden idrar testi yapsam da kan testi için acele etmicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?