- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
-
merak ettim bı koy bakalım çunku bazı resimleri gösteriyor.görüyosan fotomu koyacaktım
merak ettim bı koy bakalım çunku bazı resimleri gösteriyor.
günaydınlaaarrr
benim dün kontrolüm vardı. doktor aşılamayı iptal etmiişti bu ay ama takibe devam edicekti. ama ne yazıkki, yumurtalarım hala büyümemiş. bu ay artık takibe gerek yok dedi. adet olunca gel. daha etkili dozda ilaç kullanalım dedi. bu ilaçlar benim dengemi alt üst etti. ne güzel kendi yumurtam oluyodu çatlıyodu. oof oofff
Gunaydin beni de yazar misin listeye sat 8.11.2014 bat 9.12.2014 ilk asilamam olcak kismetse
canım dün dehşet başım döndü benimde hemen yattım ateşim vardı üşüttüm kesin . ama içimdende hamileliğe yormuyor değilim. ateş ölçme yöntemi ne canım merak ettim sen benden 2 gun sonra aşılama olmuştun demi 5/11 de. bende bekleyeyim pazartesi gunu yaptırayım diyorum. eğer yoksa zaten salı çarşamba adet olacam.
aa gördüm valla cidden esmerliğin ve saçların benziyor. maşallahhhhh sana
Bende hasta olucam sanırım bütün belirtiler negatif yönde Test yaptırmak dahada moralimi bozucak o yüzden ptesiye kadar bekleme kararı aldım adet olmazsam şayetbugun aşılamamın 10. günü doktor salı gunu test yaptır dedi ama bende adet olacakmışım gibi geliyor. daha önce test yaptırmam dedim ama şimdi acaba da demiyor değilim offff neyapsam.
yaptırma o zaman canım boşver, bende de bütün adet belirtileri var, gece yatarken sütyen çıkardığımda çok acıyor, sabah yataktan kalktığımda filan. ama sütyen takarsam rahatım hareket etmedikleri için acısını anlamıyorum. uçları iyice hassaslaştı. bi de bildiğin adet olucakmışım gibi sancılanıyorum. nedir anlamadım. hakkımızda hayırlısı. benim de test gunume yani aşılamanın 14.gunune daha 1 hafta var. haftaya carsamba 19 kasımda çağırdı dr um. bilemiyorum artık ama moralim iyice düştü. en kötü 14.gun önce sabah evde idrar testi yaparım ona göre kan testine giderim. tabi o zamana kadar adet olmazsamBende hasta olucam sanırım bütün belirtiler negatif yönde Test yaptırmak dahada moralimi bozucak o yüzden ptesiye kadar bekleme kararı aldım adet olmazsam şayet
Bende hasta olucam sanırım bütün belirtiler negatif yönde Test yaptırmak dahada moralimi bozucak o yüzden ptesiye kadar bekleme kararı aldım adet olmazsam şayet
Aynen ya bu yalancı hamilelik belirtileri beni baya ümitlendirmişti şuan tamamen ümitsizliğe kapıldım tüp bebek aşamalarını düşünmek bile istemiyorum bu ay kafa olarak çok yoruldum gerçektenmerveks canım aynen bende oyle hatta bugun kaç kez vc ye gittim adet oldum dıye dediğin gibi bende pazartesi yaptırırım çunku o vakıte kadar olcam zaten. neyse hayırlısı inş canım neyapalım kısmet. happymeal de aynı durumdaymış . toğiğimizdeki şansızlığı yenemedik galiba
Aynen ya bu yalancı hamilelik belirtileri beni baya ümitlendirmişti şuan tamamen ümitsizliğe kapıldım tüp bebek aşamalarını düşünmek bile istemiyorum bu ay kafa olarak çok yoruldum gerçekten
bende seviyorum yhaaa töbeee kız elin adamı dıyom :)aynen bende hele aamir khan hastasıyım.....
ayyy bende aynı durumdayım aşılama olmassa tup dusunmuyorum rapor alınca herkes anlıycak inşallah olur da gerek kalmaztüp bebek olayını bende düşünmek istemiyorum ama benımkısı artık kesın gıbı bikez daha aşılama yaptırırırım bidahada yaptırmam çalışıyorum up bebkte yatmak lazım rapor alınd-ca herkes tup bbek yaptırdığımı duyacak zaten bide para yokki sureklı + masrafla karşı karşıyayyız. offff bende çook kötüyüm şimdi.
Nasıl geçti, ağrı sızı? Hayırlı olsun inşallah...
Selam, bende kısmetse cmtsi olacağım aşılamamı, bugün iğnelerimin sonuncusunu vuruldum, yarın kontrolüm var, yarın inşallah çatlatma iğnemide yapıp aşılamaya geçerizSelam arkadaşlar nasılsınız ???
Merhaba, bende aşılama yaptıracağım, bizde de eşimde hareket problemi var, mırfolojide 2merhabalar bebek kokusuna hasret arkadaşlar ilk aşılamam 10.11.2014 pazartesi yapıldı eşimde sperm hareketsizliği ve morfoloji sorunları vardı aşılama işlemini yapılırken spermlerin hareketliliği % 55 denildi sizlere sorum bu durumda olan var mı böyle olupta hamile kalan yoksa neden bize bu kadar ilaçlar verip aşılama yapıyorlar morfoloji tüp bebek için çok önemli mi
merveks canım aynen bende oyle hatta bugun kaç kez vc ye gittim adet oldum dıye dediğin gibi bende pazartesi yaptırırım çunku o vakıte kadar olcam zaten. neyse hayırlısı inş canım neyapalım kısmet. happymeal de aynı durumdaymış . toğiğimizdeki şansızlığı yenemedik galiba
Biz yine de unidimizi sonvana kadar koruyalin sekerimmerveks canım aynen bende oyle hatta bugun kaç kez vc ye gittim adet oldum dıye dediğin gibi bende pazartesi yaptırırım çunku o vakıte kadar olcam zaten. neyse hayırlısı inş canım neyapalım kısmet. happymeal de aynı durumdaymış . toğiğimizdeki şansızlığı yenemedik galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?