EVLIYKEN YALNIZ OLMAK HANGIMIZIN SUCU ?

Tek gerçek var erkek milleti kovalamayı seviyor ama biz kovalamaca oynamıyoruz bizim hislerimiz tükendikçe uzaklaşıyoruz.

Bende oyle bı karar aldım artık kendı kendıme takıyorum cunku
Ağlamaktan baska bısey yapmıyorum cunku
Kendi kendinize de takılsanız ki bu aynı evde yaşarken öyle kolay olamaz zaten, onun bakımını da yapmış oluyorsunuz. Yemeği, çamaşırı, temiz bir evde yaşamasını sağlıyorsunuz. Neden bunu yapasınız? Sizin birey olmanız ve kendi gücünüzün farkına varmanız lazım.

Çocuğunuz da yokken fark etmek yinede daha iyi bence çocuk olmadan ayrılın derim. Böyle söyleyince basit gibi geliyor belki ama şimdiden yıpranmışsınız doğal olarak kabul edemiyorsunuz. Ha varsınız ha yok gibi bir ömür onunla yaşamaktansa ayrılmak en sağlıklısı bence.

bır kere gıttım almadı o hafta cocugunu

Tek gerçek var erkek milleti kovalamayı seviyor ama biz kovalamaca oynamıyoruz bizim hislerimiz tükendikçe uzaklaşıyoruz.
Gerçekten tamda dediğin gibi uzaklasıyoruz ıcımıze kendımıze kapanıyoruz

Bosanacaksiniz. Baska cikar yol yok. Susmakla hata etmissiniz. Üstüne siddet var. Bana tokat atan adama pis ödetirim o tokadi. Sizde hala.sevgi bekliyorsunuz

Narsist olabilir

lütfen bırakın eğer devam ederseniz kişiliğinizi karakterinizi yok edecek ona bağımlı olarak yaşayacaksınız sonra da boşa geçmiş bir hayat kalacak arkanızda

Tahminimce gençken toksik, bir ayrıl bir barış bir ilişkiniz vardı. Sonrasında bir şekilde ayrıldınız ve adam haysiyetsiz olduğu için sizi kıskandırmak amaçlı başka biriyle evlenip çocuk yaptı ama karaktersiz olduğu için kadın adamdan boşandı. Siz de başkasını kıskandırmak için çocuk yapan birinin ne kadar karaktersiz değil de aşık olduğunu düşünerek evlendiniz. Ama siz de özel değilsiniz, eğer düzgün bir eş olsaydı eşi kolay kolay boşamazdı zaten çocuk da varken. Burada da okuyoruz ne olaylar oluyor kadınlar ayak diretiyor boşanmamak adına. Şimdi siz çocuk da yaparsınız sanki çocuğuyla ilgileniyormuş gibi. Ama biz burada çocuk yapmayın, boşanın desek de burnunuzun dikine gideceksiniz zira aileniz demiş dinlememişsiniz bizi ne diye dinleyesiniz. Ama kendinizi özel zannetmeyin, onun için özel değilsiniz.

adam 5 sene evli kalmış, ekmek elden su gölden alışmış. boşandıktan sonra da demiş ki "bu böyle olmaz, biriyle evleneyim ki o kişi çocuğum geldiğinde baksın, yemeğimi yapsın, çamaşırımı yıkasın, ütümü yapsın yoksa bu işler bana yük olacak bende eve gelir istediğim gibi takılır, cinselliğimi yaşar, telefonumla ilgilenirim" başka da açıklaması yok.

Yahu güzel kardeşim, o bunu herhalde görmez..
Size bunları yaşatan kendisi.

Görecek değer verecek adam bunları yapar mı ?
Kendi suçunu kabul eder mi hiç ?

Bırakın etrafiniz ne anlarsa anlasın, onun suçunu hatalarını bu kadar örtmeye çalışmayın.
Size de yazık günah. Kendi kul hakkiniza giriyorsunuz.

E abla, sen de 28 yaşındasın daha. İçi geçmiş, çoluklu çocuklu boşanmış adamla ne işin vardı? Adamın hevesi vardıysa da ilk evliliğinde tüketmiştir zaten.
Boşanın derim.
Zaten çok nadir örnekler dışında kadınlar canlarına tak demeden boşanmıyor.
Bu yüzden boşanan adamlar mimli oluyor benim gözümde
Tabii başka tür örneklerde olacaktır.

Şaşırıyorum 28 yaşında gencecik kadın boşanmış çoluklu çocuklu,ailesine bağımlı, alkol problemi olan adamı niye alır.
Büyük ihtimalle iki güzel söze, iki jeste kanmış bir konu sahibi var. Ailesi adamın gerçek yüzünü görmüş konu sahibi görmek istememiş

Bu ayılar nasıl evlenecek kadın bulabiliyor gıcık oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…