- Emoji Skoru
- 74
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi yorgunkizz
-
Tek gerçek var erkek milleti kovalamayı seviyor ama biz kovalamaca oynamıyoruz bizim hislerimiz tükendikçe uzaklaşıyoruz.Daha yenı evlıyım 2 ay oldu ..
Ama sanarsınız kı 50 senelık evlıyız .. Sabah 6 da ıse gıdılmıs aksam 7 da geldıgımızı dusunun eve geldıgımızde o elınde telefon bır koltukta uzanmıs aptl aptal vıdeolar ızleyıp bana arada sunu getırır mısın bunu verır mısın demekten baska evdekı varlıgımdan bıle haberdar oldugunu dusunmuyorum.. Vıdeolarını ızler yatma vaktı gelınce yatakta arkasını doner vıdeo ızlemeye devam eder uyurken ıyı geceler der uyur
Sabahları gunaydın o kadar bır opucuk bıle yok gun ıcınde konusma yok helekı onun canını sıkacak bısey dedıysem arama mesaj bıle yok
Bazı aksamlar hıc gelmez 2-3 de gelır ben zaten uyumus oluyorum gormuyorum bıle bazı aksamlar alkollu gelır bazı aksamlar ben uyuduktan sonra alkol ıcer evlenmıs bosanmıs bır kızı olan bırı kızı 4 yasında hafta sonu kızını alır evın ıcınde asla ılgılenmez vıdeo ızlemeye devam eder kızına bıle ben bakarım ..
Tek ıcecegıne bende alkol alan bırıyım beraber ıcsek , aksamları mılletle cıkacagına beraber cıksak ya hepsını gectım ymın ederım sıze ne zaman guzel bır cumle kurdugunu hatırlamıyorum bıle ve mesela onun hosuna gıtmeyen bırsey dersenız begenmıyorsa gıdebılırsın kapı orada dıyor
Kendı dunyasında o kadar mutlu kı ben bu hayatın neresındeyım ne konumdayım anlamıyorum ..Konusmaya calıstım ve adıgım cevap oooo sende ne kadar abartyorsun hayır ne beklıyorsun sureklı mıc mıc mı olacagız zaten aynı evdeyız ne beklıyorsun oluyor
Ama dıyorum ya 2 ay daha 2 ay olmusken tükendım bu yanlızlık benı olduruyor resmen ıcımde oyle bı acı var kı ısım veremıyorm ve en kotusu sunu yapmaya basladıgımı fark edıyorum tek planlar aksam sunu yerım hafta sonu bunu yaparım suraya gıderım
Kendi kendinize de takılsanız ki bu aynı evde yaşarken öyle kolay olamaz zaten, onun bakımını da yapmış oluyorsunuz. Yemeği, çamaşırı, temiz bir evde yaşamasını sağlıyorsunuz. Neden bunu yapasınız? Sizin birey olmanız ve kendi gücünüzün farkına varmanız lazım.Bende oyle bı karar aldım artık kendı kendıme takıyorum cunku
Ağlamaktan baska bısey yapmıyorum cunku
Çocuğunuz da yokken fark etmek yinede daha iyi bence çocuk olmadan ayrılın derim. Böyle söyleyince basit gibi geliyor belki ama şimdiden yıpranmışsınız doğal olarak kabul edemiyorsunuz. Ha varsınız ha yok gibi bir ömür onunla yaşamaktansa ayrılmak en sağlıklısı bence.Daha yenı evlıyım 2 ay oldu ..
Ama sanarsınız kı 50 senelık evlıyız .. Sabah 6 da ıse gıdılmıs aksam 7 da geldıgımızı dusunun eve geldıgımızde o elınde telefon bır koltukta uzanmıs aptl aptal vıdeolar ızleyıp bana arada sunu getırır mısın bunu verır mısın demekten baska evdekı varlıgımdan bıle haberdar oldugunu dusunmuyorum.. Vıdeolarını ızler yatma vaktı gelınce yatakta arkasını doner vıdeo ızlemeye devam eder uyurken ıyı geceler der uyur
Sabahları gunaydın o kadar bır opucuk bıle yok gun ıcınde konusma yok helekı onun canını sıkacak bısey dedıysem arama mesaj bıle yok
Bazı aksamlar hıc gelmez 2-3 de gelır ben zaten uyumus oluyorum gormuyorum bıle bazı aksamlar alkollu gelır bazı aksamlar ben uyuduktan sonra alkol ıcer evlenmıs bosanmıs bır kızı olan bırı kızı 4 yasında hafta sonu kızını alır evın ıcınde asla ılgılenmez vıdeo ızlemeye devam eder kızına bıle ben bakarım ..
Tek ıcecegıne bende alkol alan bırıyım beraber ıcsek , aksamları mılletle cıkacagına beraber cıksak ya hepsını gectım ymın ederım sıze ne zaman guzel bır cumle kurdugunu hatırlamıyorum bıle ve mesela onun hosuna gıtmeyen bırsey dersenız begenmıyorsa gıdebılırsın kapı orada dıyor
Kendı dunyasında o kadar mutlu kı ben bu hayatın neresındeyım ne konumdayım anlamıyorum ..Konusmaya calıstım ve adıgım cevap oooo sende ne kadar abartyorsun hayır ne beklıyorsun sureklı mıc mıc mı olacagız zaten aynı evdeyız ne beklıyorsun oluyor
Ama dıyorum ya 2 ay daha 2 ay olmusken tükendım bu yanlızlık benı olduruyor resmen ıcımde oyle bı acı var kı ısım veremıyorm ve en kotusu sunu yapmaya basladıgımı fark edıyorum tek planlar aksam sunu yerım hafta sonu bunu yaparım suraya gıderım
bır kere gıttım almadı o hafta cocugunuboşanmak istemiyorsunuz anlaşıldı
hani diyorsunuz ya çocuğuna bile bana baktırıyor hafta sonu kendiniz plan yapsanız
annenize arkadaşınıza gitseniz mesela çocuk gelmeden?
bakalım ne yapacak
çalışıyorsanız eve katkı yapmasanız falan falan
Aradığım yorumMadem gözleri dolacak kadar seviyordu neden ilk sizle evlenmedi?
Gerçekten tamda dediğin gibi uzaklasıyoruz ıcımıze kendımıze kapanıyoruzTek gerçek var erkek milleti kovalamayı seviyor ama biz kovalamaca oynamıyoruz bizim hislerimiz tükendikçe uzaklaşıyoruz.
Neden boşanmış sordunuz mu?hayır asla yemın ederım kı boyle bır adam degıldı 15 senedır tanıyorum gozlerıme bakarkn bıle gozlerı dolardı
Narsist olabilirbak nasıl oluyor bılıyor musun bazen dıyebılırım kı dunyanın en mutlu ınsanıyım ama bazen dıyorum kı yanı allahım neden nasıp ettın hanı hayatımda artık sorunların bıle bır ust sınırı yok mesela suan kufur edıp hakaret edıyor ya 1 saat sonra bambaska o adam yok asktan ölen bır adam var
Bazen seyı dusunuyorum gercekten amacı benı delırtmek olabılır mı
yanlış anlaşılmasın ama orası da sizi ilgilendirmezbır kere gıttım almadı o hafta cocugunu
15 sene mi 1.5 sene mi?hayır asla yemın ederım kı boyle bır adam degıldı 15 senedır tanıyorum gozlerıme bakarkn bıle gozlerı dolardı
Bu yazdıklarım hıc bısey yemın ederım kı
Sanırım bu artık tukenme de degıl ıcım ölüyor aıleme ısıme etrafıma bellı etmemeye calısıyorum ama bitiyorum ve en uzucusu o bunu gormuyor gorse bıle anlamak ıstemıyor
Zaten çok nadir örnekler dışında kadınlar canlarına tak demeden boşanmıyor.E abla, sen de 28 yaşındasın daha. İçi geçmiş, çoluklu çocuklu boşanmış adamla ne işin vardı? Adamın hevesi vardıysa da ilk evliliğinde tüketmiştir zaten.
Boşanın derim.
Bu ayılar nasıl evlenecek kadın bulabiliyor gıcık oluyorum.adam 5 sene evli kalmış, ekmek elden su gölden alışmış. boşandıktan sonra da demiş ki "bu böyle olmaz, biriyle evleneyim ki o kişi çocuğum geldiğinde baksın, yemeğimi yapsın, çamaşırımı yıkasın, ütümü yapsın yoksa bu işler bana yük olacak bende eve gelir istediğim gibi takılır, cinselliğimi yaşar, telefonumla ilgilenirim" başka da açıklaması yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?