• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLIYKEN YALNIZ OLMAK HANGIMIZIN SUCU ?

Bazı erkekler evliliği düzenli bir hayatı olsun diye ister, paylaşmak için değil. Sizin eşiniz de bu gruba giriyor.

Hayat sizin ancak her şey ortada. Boşanmanıza da müsaade etmez çünkü işin ucunda konforu var.

yemın ederım kı oyleymıs

ama cok yenı daha 2 ay olmus ve ben onca zaman emek vermısken herkesın haklı oldugunu kendıme bıle ıtıraf edemıyorken pes etmemek ıcın dırenıyorum
Erken olması daha iyi değil mi? Sanırım fazla duygusal birisiniz ama artık bir silkelenip kendinize gelmeniz gerekiyor. Bu kısacık hayat bu çabalarla ziyan edilmez.

Erken olması daha iyi değil mi? Sanırım fazla duygusal birisiniz ama artık bir silkelenip kendinize gelmeniz gerekiyor. Bu kısacık hayat bu çabalarla ziyan edilmez.
neden bılmıyorum ama korkuyorum bu surecı dusunurken bıle

Bazı erkekler evliliği düzenli bir hayatı olsun diye ister, paylaşmak için değil. Sizin eşiniz de bu gruba giriyor.

Hayat sizin ancak her şey ortada. Boşanmanıza da müsaade etmez çünkü işin ucunda konforu var.
sanırım bunu fark etmek yavas yavas anlamaya baslamak benı uzmeye baslayan

bak nasıl oluyor bılıyor musun bazen dıyebılırım kı dunyanın en mutlu ınsanıyım ama bazen dıyorum kı yanı allahım neden nasıp ettın hanı hayatımda artık sorunların bıle bır ust sınırı yok mesela suan kufur edıp hakaret edıyor ya 1 saat sonra bambaska o adam yok asktan ölen bır adam var

Bazen seyı dusunuyorum gercekten amacı benı delırtmek olabılır mı
Dengesiz biri demek ki ve tehlikeli gibi gözüküyor tamam adamım durumu gayet ve ortada ama sizin bu direnmeniz akıl alır gibi değil kusura bakmayın ama...

İşinizde varmış üstelik, arkanıza bile bakmadan uzaklaşın oradan.

Dengesiz biri demek ki ve tehlikeli gibi gözüküyor tamam adamım durumu gayet ve ortada ama sizin bu direnmeniz akıl alır gibi değil kusura bakmayın ama...

İşinizde varmış üstelik, arkanıza bile bakmadan uzaklaşın oradan.
cok soyledıler bana aılem arkadaslarım ama kımseyı dınlemedım bana da mustehak aslında kımseyı dınlememe sonucu ama bu uzaklasmayı neden yapamıyorum buna neden cesaretim yok bunu bılmıyorum

hayır asla yemın ederım kı boyle bır adam degıldı 15 senedır tanıyorum gozlerıme bakarkn bıle gozlerı dolardı

hayır tabıkı beraberdık demedım tanıyordum dedım

bız bırbırmıızı 15 seneden berı tanırız okuldan benım ılk sevgılımdır o evlendı sonrasında 5 sene evlı kaldı bosandı ondan 1 sene sonra fılan da bız sevgılı olmaya basladık
Madem gözleri dolacak kadar seviyordu neden ilk sizle evlenmedi?

bak nasıl oluyor bılıyor musun bazen dıyebılırım kı dunyanın en mutlu ınsanıyım ama bazen dıyorum kı yanı allahım neden nasıp ettın hanı hayatımda artık sorunların bıle bır ust sınırı yok mesela suan kufur edıp hakaret edıyor ya 1 saat sonra bambaska o adam yok asktan ölen bır adam var

Bazen seyı dusunuyorum gercekten amacı benı delırtmek olabılır mı
Bipolar olabilir mi?

Sizi manipüle etmiş sanırım,sindirmiş, kendinizden şühe etmenize neden olmuş, güçsüz ve yetersiz hissedip kısılıp kalmışsınız.

Annemde yıllarca böyleydi, ailesinin ve benim 40 yıldır tüm uyarmalarımıza rağmen kimseyi dinlemedi ama geçen ay bıçak kemiğe dayandı ve şu an annem 45 yıllık evliliğini bitiriyor. Bu kadsr geç kalmak istemezsiniz inanın bana...

Sizi manipüle etmiş sanırım,sindirmiş, kendinizden şühe etmenize neden olmuş, güçsüz ve yetersiz hissedip kısılıp kalmışsınız.

Annemde yıllarca böyleydi, ailesinin ve benim 40 yıldır tüm uyarmalarımıza rağmen kimseyi dinlemedi ama geçen ay bıçak kemiğe dayandı ve şu an annem 45 yıllık evliliğini bitiriyor. Bu kadsr geç kalmak istemezsiniz inanın bana...
ben 1 ay kadar ıssız kaldım evlendıkten sonra o surecte kesınlıkle yetersız hıssettırdı bana kendımı cocuk gıbı 100 tl harclık verırdı sımdı ıs buldum guclendım ama duygusal olarak okadar gucsuzum kı mesela hosuna gıtmyen bısey dıyeyım gunlerce konusmaz surat asar hakaret eder hanı bı laf varya dokunsalar ağlayacak durumdayım bende

hayır benım ılk
Senin hiçbir suçun yok onun böyle olmasında, erkekler elde ettikten sonra değişir çoğu evlilik böyle zaten.
Boşanma hemen, sen de kendi hayatını yaşa akşamları geç gel, arkadaşlarınla takıl.
Saatlerce avm lerde takıl, alışveriş yap, yalnız sinema git.
Eve gel reels izle koltukta uzanıp.
Onun aynası ol ona.
Bakalım ne yapacak.

Boşanma hemen, sen de kendi hayatını yaşa akşamları geç gel, arkadaşlarınla takıl.
Onun aynası ol ona.
Bakalım ne yapacak.

Bende oyle bı karar aldım artık kendı kendıme takıyorum cunku
Ağlamaktan baska bısey yapmıyorum cunku

İnanın siz kimsenin doktoru olamazsınız.
Çok yoruldum ınan cok yoruldum ben aılemde boyle seyler hıc gormedım bız cok guleryuzluyuzdur annem babam eım boyleydı ne oldugumu sasırdım

Senin hiçbir suçun yok onun böyle olmasında, erkekler elde ettikten sonra değişir çoğu evlilik böyle zaten.
Onun aynası ol ona.
Bakalım ne yapacak.

Çok yoruldum ınan cok yoruldum ben aılemde boyle seyler hıc gormedım bız cok guleryuzluyuzdur annem babam eım boyleydı ne oldugumu sasırdım
Arkadaşın dediği gibi yap bir süre, yok değişmezse aynı devam ederse geriye tek yol kalıyor. Sonuçta sen de bu hayata bi' adamı pışpışlamaya gelmedin, sen de yaşamaya geldin.

boşanmak istemiyorsunuz anlaşıldı
hani diyorsunuz ya çocuğuna bile bana baktırıyor hafta sonu kendiniz plan yapsanız
annenize arkadaşınıza gitseniz mesela çocuk gelmeden?

bakalım ne yapacak

çalışıyorsanız eve katkı yapmasanız falan falan

hayır asla yemın ederım kı boyle bır adam degıldı 15 senedır tanıyorum
cok soyledıler bana aılem arkadaslarım ama kımseyı dınlemedım

Hangisi doğru bunların? Adam evlilikten, aileden, çocuktan hevesini almış size bir şey kalmamış. Siz hala inat edin ısrar edin. Çocuğuna babalık bile yapmaktan aciz siz ilgileniyorsunuz. Herkes uyarmış söylemiş dinlememişsiniz, çocuğu başından savması da mı sizi uyandırmıyor? Burada sayfalarca yazacaksınız, ama öyle değildi böyle değildi diye hikayeler anlatacaksınız sonra da gidip bir çocuk da siz yapacaksınız. Değil mi?

O değil siz gidin tedavi olun. 15 sene saplantı yapmışsınız bu bayık içi geçmiş adamı. Gencecik kadınsınız ne işiniz var böyle hanzolarla? Geçen 2 aya üzülür, hırs yapar, emeğim de emeğim derseniz gelecek 20 yılınız heba olur.

Back