- Emoji Skoru
- -8
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi yorgunkizz
hayır tabıkı beraberdık demedım tanıyordum dedımYani evliyken de beraber diniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır tabıkı beraberdık demedım tanıyordum dedımYani evliyken de beraber diniz?
Hayır ikiniz de dengesizce yaşıyorsunuz.
Normaliniz yok.
Uçlardasınız.
Açıkası geleceğiniz parlak degil ayrıca ALLAH'a gece gündüz nasip et diye dua etmişsiniz ALLAH'da al kulum demiş.
Boşuna direnmeyin derim..yemın ederım kı oyleymıs
ama cok yenı daha 2 ay olmus ve ben onca zaman emek vermısken herkesın haklı oldugunu kendıme bıle ıtıraf edemıyorken pes etmemek ıcın dırenıyorum
O zaman 15 senede tanıyamamış siniz ama bu mümkün değil,bir insan iki olmaz.İlla bir yerde belli eder kendini.hayır tabıkı beraberdık demedım tanıyordum dedım
o gozlerımı belkıde ben kapadım belkıde anlamak ıstemedım oylede cekıyorum ısteO zaman 15 senede tanıyamamış siniz ama bu mümkün değil,bir insan iki olmaz.İlla bir yerde belli eder kendini.
Gözlerinizin içine bakıp gözü dolarken başkasının sevgilisi,nişanlısı , eşiydi ..şimdi artık sizin eşiniz..belki ondandır .Yani demek istediğim hayatındaki kadınlara aynen şu an size davrandığı gibi davranıyordu ..sizin ne farkınız olacaktı ki?hayır tabıkı beraberdık demedım tanıyordum dedım
bız bırbırmıızı 15 seneden berı tanırız okuldan benım ılk sevgılımdır o evlendı sonrasında 5 sene evlı kaldı bosandı ondan 1 sene sonra fılan da bız sevgılı olmaya basladıkBiraz konunuzu acarmisiniz adam baskasi mi ile evliydi eski es yazmis biri 15 yıldir sevgili miydiniz yoksa ne zaman sevgili olup evlendiniz anlamadim bisey
Hii anladım bosandiktan ne kdr sure sonra evlendinizbız bırbırmıızı 15 seneden berı tanırız okuldan benım ılk sevgılımdır o evlendı sonrasında 5 sene evlı kaldı bosandı ondan 1 sene sonra fılan da bız sevgılı olmaya basladık
Takrıbı 3 seneHii anladım bosandiktan ne kdr sure sonra evlendiniz
Hıc gulecegım yoktu ya delı kız aaaa olmaz olur mu oyle bı varkı o ne zaman ısterse o zaman o da kendı rahatlayana kadar rahatladıktan sonra hemen bıtırırAlla alla ya ne videoymus gece yatakta da arkasını dönüp video izliyormuş. Bitmiyor mu bu videolar ? Peki sizin cinsel hayatınız yok mu? Onda nasıl mesela bian sevişirken de video izliyormuş gibi hissettim![]()
Keske bosanma dilekcesini okusa idiniz belki eski esede böyleydi o yüzden ayrildi size yol olurdu cocuk yapmayın bayagi bir süre sizinde sonunuz iyi değil gibiTakrıbı 3 sene
Aşırı bencil biri o zaman bunu anlıyorum. Dünyada bi tek o var sanıyor. 2 ay nedir ki şimdi sizin en güzel en mutlu zamanlarınız olmalıydıHıc gulecegım yoktu ya delı kız aaaa olmaz olur mu oyle bı varkı o ne zaman ısterse o zaman o da kendı rahatlayana kadar rahatladıktan sonra hemen bıtırır
hayır benım ılkSizin de ikinci evliliğiniz mi?
Ona göre yorum yapacağım.
kız yemın ederım sana artık ağlayamıyorum bıle o hldeyım ya dusun boyle ama nascıl cıkıp avaz avaz ben cok yoruldum demek ıstıyorum bılıyor musunAşırı bencil biri o zaman bunu anlıyorum. Dünyada bi tek o var sanıyor. 2 ay nedir ki şimdi sizin en güzel en mutlu zamanlarınız olmalıydı