- Konu Sahibi yorgunkizz
-
Erken olması daha iyi değil mi? Sanırım fazla duygusal birisiniz ama artık bir silkelenip kendinize gelmeniz gerekiyor. Bu kısacık hayat bu çabalarla ziyan edilmez.yemın ederım kı oyleymıs
ama cok yenı daha 2 ay olmus ve ben onca zaman emek vermısken herkesın haklı oldugunu kendıme bıle ıtıraf edemıyorken pes etmemek ıcın dırenıyorum
neden bılmıyorum ama korkuyorum bu surecı dusunurken bıleErken olması daha iyi değil mi? Sanırım fazla duygusal birisiniz ama artık bir silkelenip kendinize gelmeniz gerekiyor. Bu kısacık hayat bu çabalarla ziyan edilmez.
sanırım bunu fark etmek yavas yavas anlamaya baslamak benı uzmeye baslayanBazı erkekler evliliği düzenli bir hayatı olsun diye ister, paylaşmak için değil. Sizin eşiniz de bu gruba giriyor.
Hayat sizin ancak her şey ortada. Boşanmanıza da müsaade etmez çünkü işin ucunda konforu var.
Dengesiz biri demek ki ve tehlikeli gibi gözüküyor tamam adamım durumu gayet ve ortada ama sizin bu direnmeniz akıl alır gibi değil kusura bakmayın ama...bak nasıl oluyor bılıyor musun bazen dıyebılırım kı dunyanın en mutlu ınsanıyım ama bazen dıyorum kı yanı allahım neden nasıp ettın hanı hayatımda artık sorunların bıle bır ust sınırı yok mesela suan kufur edıp hakaret edıyor ya 1 saat sonra bambaska o adam yok asktan ölen bır adam var
Bazen seyı dusunuyorum gercekten amacı benı delırtmek olabılır mı
cok soyledıler bana aılem arkadaslarım ama kımseyı dınlemedım bana da mustehak aslında kımseyı dınlememe sonucu ama bu uzaklasmayı neden yapamıyorum buna neden cesaretim yok bunu bılmıyorumDengesiz biri demek ki ve tehlikeli gibi gözüküyor tamam adamım durumu gayet ve ortada ama sizin bu direnmeniz akıl alır gibi değil kusura bakmayın ama...
İşinizde varmış üstelik, arkanıza bile bakmadan uzaklaşın oradan.
hayır asla yemın ederım kı boyle bır adam degıldı 15 senedır tanıyorum gozlerıme bakarkn bıle gozlerı dolardı
hayır tabıkı beraberdık demedım tanıyordum dedım
Madem gözleri dolacak kadar seviyordu neden ilk sizle evlenmedi?bız bırbırmıızı 15 seneden berı tanırız okuldan benım ılk sevgılımdır o evlendı sonrasında 5 sene evlı kaldı bosandı ondan 1 sene sonra fılan da bız sevgılı olmaya basladık
bız okuldan sonra koptuk cocuktuk cunku seneler sonra tkrar denk geldıkMadem gözleri dolacak kadar seviyordu neden ilk sizle evlenmedi?
Bipolar olabilir mi?bak nasıl oluyor bılıyor musun bazen dıyebılırım kı dunyanın en mutlu ınsanıyım ama bazen dıyorum kı yanı allahım neden nasıp ettın hanı hayatımda artık sorunların bıle bır ust sınırı yok mesela suan kufur edıp hakaret edıyor ya 1 saat sonra bambaska o adam yok asktan ölen bır adam var
Bazen seyı dusunuyorum gercekten amacı benı delırtmek olabılır mı
Sizi manipüle etmiş sanırım,sindirmiş, kendinizden şühe etmenize neden olmuş, güçsüz ve yetersiz hissedip kısılıp kalmışsınız.neden bılmıyorum ama korkuyorum bu surecı dusunurken bıle
Bipolar olabilir mi?
ben 1 ay kadar ıssız kaldım evlendıkten sonra o surecte kesınlıkle yetersız hıssettırdı bana kendımı cocuk gıbı 100 tl harclık verırdı sımdı ıs buldum guclendım ama duygusal olarak okadar gucsuzum kı mesela hosuna gıtmyen bısey dıyeyım gunlerce konusmaz surat asar hakaret eder hanı bı laf varya dokunsalar ağlayacak durumdayım bendeSizi manipüle etmiş sanırım,sindirmiş, kendinizden şühe etmenize neden olmuş, güçsüz ve yetersiz hissedip kısılıp kalmışsınız.
Annemde yıllarca böyleydi, ailesinin ve benim 40 yıldır tüm uyarmalarımıza rağmen kimseyi dinlemedi ama geçen ay bıçak kemiğe dayandı ve şu an annem 45 yıllık evliliğini bitiriyor. Bu kadsr geç kalmak istemezsiniz inanın bana...
Senin hiçbir suçun yok onun böyle olmasında, erkekler elde ettikten sonra değişir çoğu evlilik böyle zaten.hayır benım ılk
İnanın siz kimsenin doktoru olamazsınız.Kesınlıkle ama tedavı de gormek ıstemıyorum
Boşanma hemen, sen de kendi hayatını yaşa akşamları geç gel, arkadaşlarınla takıl.
Saatlerce avm lerde takıl, alışveriş yap, yalnız sinema git.
Eve gel reels izle koltukta uzanıp.
Onun aynası ol ona.
Bakalım ne yapacak.
Çok yoruldum ınan cok yoruldum ben aılemde boyle seyler hıc gormedım bız cok guleryuzluyuzdur annem babam eım boyleydı ne oldugumu sasırdımİnanın siz kimsenin doktoru olamazsınız.
Senin hiçbir suçun yok onun böyle olmasında, erkekler elde ettikten sonra değişir çoğu evlilik böyle zaten.
Boşanma hemen, sen de kendi hayatını yaşa akşamları geç gel, arkadaşlarınla takıl.
Saatlerce avm lerde takıl, alışveriş yap, yalnız sinema git.
Eve gel reels izle koltukta uzanıp.
Onun aynası ol ona.
Bakalım ne yapacak.
Arkadaşın dediği gibi yap bir süre, yok değişmezse aynı devam ederse geriye tek yol kalıyor. Sonuçta sen de bu hayata bi' adamı pışpışlamaya gelmedin, sen de yaşamaya geldin.Çok yoruldum ınan cok yoruldum ben aılemde boyle seyler hıc gormedım bız cok guleryuzluyuzdur annem babam eım boyleydı ne oldugumu sasırdım
boşanmak istemiyorsunuz anlaşıldıneden bılmıyorum ama korkuyorum bu surecı dusunurken bıle
hayır asla yemın ederım kı boyle bır adam degıldı 15 senedır tanıyorum
cok soyledıler bana aılem arkadaslarım ama kımseyı dınlemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?