• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

İlk konunuzda fotoğrafiniz var detay verseniz ne olur vermeseniz ne olur tanıyan zaten fotoğraftan bilir 😅
Ben de ilk mahmutla karşılaştım sonra gördüm ablamızı. Bu abiyi baz alırsak hoşlandığı kişiler olarak amiri de bu tarz bir Mahmut abi demekki. Ne diyordu gözümü kapattığımda yüzü geliyor onu düşünüyorum filan 🙃🙃

Ben de ilk mahmutla karşılaştım sonra gördüm ablamızı. Bu abiyi baz alırsak hoşlandığı kişiler olarak amiri de bu tarz bir Mahmut abi demekki. Ne diyordu gözümü kapattığımda yüzü geliyor onu düşünüyorum filan 🙃🙃
Ergenlik hali o kişi Cook iğrenç bir tipmiş gerçekten bakınca çok güldüm bende şuan :))

İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Eski konularınızı okudum. Sizde hep çevreye iş arkadaşlarınıza karşı mesafe problemi varmış. Sınırınızı koruyamıyorsunuz. O yüzden amirinizle böyle yakın olmanıza da hiç şaşırmadım. Şimdiden iş arkadaşlarınız arkanızdan konuşuyor olabilirler dikkat edin.
Evlilik konusuna gelince de bence siz mutlu değilsiniz sevmiyorsunuz eşinizi. Sadece şartları iyi diye götürüyorsunuz. Her anlamda mutlu olan kadının aklı kaymaz dışarıya.

Konu duruyor foto yok 😞

Kendinin var adamın yok 🙃

Esmer orta halli bir Türk erkeğiydi. Muhtemelen adamın kendi kınasındaki fotoğraftan kızı kesip; yanlış anlamayın o kız kardeşi yazmış yıllar önce. Ağabeyine yüzünü dönüp, elini omzuna koyup fotoğraf çektiren kaç gelin var acaba ?

Esmer orta halli bir Türk erkeğiydi. Muhtemelen adamın kendi kınasındaki fotoğraftan kızı kesip; yanlış anlamayın o kız kardeşi yazmış yıllar önce. Ağabeyine yüzünü dönüp, elini omzuna koyup fotoğraf çektiren kaç gelin var acaba ?
Hoşlandığı adam da böyle bi tip muhtemelen 😒

Sadece 5 sayfayı okuyabildim. Yemek yiyeceğim, kusura bakmayın.

Düzenimi bozmak istemiyorum zaten eşimi sevilorum çokta memnunum ama benimki galiba cinsel çekim :/
Testosteron seviyeniz artmış olmasın?

Memurum bacım nasıl ayrılayım imkansız ve işim çok rahat herkesin isteyeceği bir iş
Biriminizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca yakışıklı ve benim gönlümün de kaydığı bir amirim olsa o rahatlıktan vazgeçerim ya da gönlümden adama postayı koyma için çabalarım. İş dışında muhatap almam mesela. Sıcak davranmam.

Kendisi kurumdaki en yetkili kişi ve beni çok önemsiyor işimi beğeniyor sanırım onun o gücü hoşuma gidiyor başkası odasına girmeye çekinir o herşeyi bana danışır
Siz onun asistanıysanız elbette ki size danışabilir. Biraz totonuz da kalkmış belli ki. Belki bende benzer tepki verirdim ama ordinary kendine gel deyip tokat manyağı yapardım kendimi. Gerekirse bırakırdım da.

Linç etmeden en makul ölçüde size önerim: bekar, yakışıklı amirinizin numarasını ve özelliklerini içeren bilgilerini; konunuzu kapatmadan önce bizlerle paylaşabilirsiniz. (!)

Eşiniz için temennim: Umarım yüzünüzde açan güllerin, kendisi için olmadığını en kısa sürede fark eder ve sadakat bağı zedelenmiş bu evlilikten kendisini kurtarır. Bu evliliği bitirirken çocuğunu da ihmal etmemesi ve çocuğun menfaatini korumasını dilerim.
Sen adamı da tespit edersin bacım valla bir tık ilerisi Müge anlı

Back
X