Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

Yaa kizlar iste dunya boyle guzel olabiliyor... Simdi e*s*sozluk denen olusuum ize kan kusuyordur LOL
Biz bu resimleri paylastikca kezban oluyormusuz :-D

O zaman geçici bir durum gibi geldi bana
İnsan doyumsuz işte
2 gün görmeseniz bu adamı unutursunuz bence
Zaten görmeyince aklıma falan gelmiyo.. ya da sürekli onu düşünüyo falan öyle bişey değil.. Seans sırasında oluyo sadece.. Geçicidir mutlaka ona hiç şüphem yok ama adam da anlayacak rezil olcam diye iyce panik yaptım heralde ne biliyim.. Tabi eşime karşı suçluluk hissimi söylemiyorum bile

İçgüdüsel bazı şeyler, engellenmiyor kahretsin ki. Ama bu satırları yazanın eşiniz olduğunu düşünerek başlayabilirsiniz. Aynı durum iş yerinde veya daimi doktoruna gelişebilir, o da bu konuyu arkadaşlarına danışmak için whatsapp grubunda paylaşabilir, sonra siz bunu bir şekilde okuyabilirsiniz, çat! Burada konu açabilirsiniz. Allah korusun. Buraya konu açtıracak kadar dert olmasa iyiymiş ama. Bir an evvel doktorunuzu değiştirin. Pırıl pırıl başka doktorlar vardır muhakkak.

Yargılamak üstüme vazife değil ama bunu yapan bir erkek olsaydı epey saymıştık. Çünkü bir şeyler hissettiğinizi anlayalı epey olmuş sanırım ve ona rağmen devam etmişsiniz. Doktorunuzu değiştirmekle en büyük iyiliği kendinize yapacaksınız.

ya tam tersi olursa ne olacak
Konu sahibesi eşine aşıkmış, sevgi konusunda sorunu yok. Bu şekilde psikolojik olarak kendine uzak kalmasını hatırlatıcı bir unsur daha eklemiş olacak, iradesi de kuvvetliyse bu işin altından kalkar. Kadın ve erkek yalnız kaldıkça, sanki dünyada o anda başkası yokmuş gibi hareket edebilirler ruhen birbirine uçuşabilirler ama gerçekleri hatırlamak ve hatırlatmak iyi bir yöntem olabilir diye düşünüyorum.

Allahin askina ya az kisa yaz, ya da yazi boyutunu buyut. Okuyamiyorum

KIzlar ben ne diyorum ne varsa Amerikan erkeginde var! Yeni dunyaya ilk goctuklerinde zor sartlarda hayatta kalanlar en guzel en yakisikli ... ve en zenginleri.
Pilav bende 30 yıl önce çekilmiş bir fotoğraf var. Bizim köy karpuzlarıyla ünlüdür.
Ablam akrabalarımızı çekmiş.
Senin profilini her gördüğümde aklıma o fotoğraf geliyor.
Hatta senin fotoyla o fotoyu yanyana koyup "hayaller ve gerçekler"diye caps yapasım geliyor.

Ve işte ne kadar akıldan ve mantıktan uzak bir cevap,üstelik oldukça da bel altı çirkef ama inan sizin tarzınızda konuşan birinden daha fazlası beknemezdi

Zaman geçirdiğiniz ve yakın bir ilişki içinde olduğunuz için size öyle geliyordur yeni bir heyecan falan ve artık bazı hareketlerini de anlamlandırmaya başlamışsınız bence bir bahaneyle bırakın başka yerde başlayın çünkü sonunun iyi olmayacağını düşünüyorum

yaa ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim.. Öyledir dimi hayranlıktır başka bişey değildir.. Ben gerçekten çok üzülüyorum.. Tedaviye devam etmesem bile üzülücem bu hissi yaşadığım için çünkü oldu artık geri döndürememki.. Neden eşimden başkasına böyle heycan duydum diye sanırım uzunca bi süre üzülücem bunun için

o zaman konu sahibi hemen aşkı memnuyu izlesin .. bence

Bende 2 defa düşük yaptım ,tedavi olduğum hiç bir erkek doktora ilgi duymadım..
Çünkü eşimin ve kendi mutsuzluğumuzun tamiri peşindeydim...
Siz böyle şeyleri mazur görmüş olabilirsiniz,başka bir şekilde olsaydı bende mazur görürdüm.
Ama eşininde kahrolduğu bir zamanda ondan bebek istediği bir çaba içerisindeyken ...Affedilmez affetmem ..

Ahahaha! Yap bence.. sakincasi yok. Ama Anadolu'yu iyi ararsaniz var boyle guzel adamlar, cok gordum! celimsizlerler ama kesinlikle varlar! Neden?Cunku eski Keltler'den gelenler bunlar!

Heyecan gizlilik korku merak en yapmam diyen insana bile neler yaptırır. Hemen değiştiirn doktorunuzu. Kendinizi hiç görmek istemeyeeğiniz durumlarda görme ihtimali bile yeter doktorunuzu değiştirmenize. O sizinle işi gereği ilgilenir o yüzden o soruları sorarken bu size kendinizi değerli hissettirmiş olabilir hoşunuza gitmiş olabilir. Bu kısmı normal bence bi çok kişinin başına gelebilir. Ama artık iş biraz çığrından çıkmış gibi gözüküyor

İnsan birine ilgi/alaka/sevgi/aşk hissettiği zaman karşı tarafın o enerjiyi aldığını okumuştum bir yerlerde.
Zınk diye öpüşen insanların aynı anda o isteği duyması da bununla alakalıymış falan filan..
Psikoloji konusunda uzman olan arkadaşlar varsa aydınlatabilir bizi.
Yani doktorunuz sizden o elektriği çoktan aldı galiba.

Ve işte ne kadar akıldan ve mantıktan uzak bir cevap,üstelik oldukça da bel altı çirkef ama inan sizin tarzınızda konuşan birinden daha fazlası beknemezdi
Terbiyenizi takının haddinizi bilin. Saygı çerçevesinde cevap verdim ama sizin hakaret dolu mesajınızı gördükten sonra saygıyı haketmeyen gülünüp geçilecek biri oldugunuzu gördüm. Siz kim oluyosunuz da tanımadıgınız biri hakkında bu şekilde konuşabiliyosunuz. Siz kendinizi çok mu akıllı sanıyosunuz. Terbiyesiz.
Üsluba bak "çirkef"miş

Hic zink diye opusme olayim olmadi. Kahretsin cok şanssizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…