- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Zaten görmeyince aklıma falan gelmiyo.. ya da sürekli onu düşünüyo falan öyle bişey değil.. Seans sırasında oluyo sadece.. Geçicidir mutlaka ona hiç şüphem yok ama adam da anlayacak rezil olcam diye iyce panik yaptım heralde ne biliyim.. Tabi eşime karşı suçluluk hissimi söylemiyorum bileO zaman geçici bir durum gibi geldi bana
İnsan doyumsuz işte
2 gün görmeseniz bu adamı unutursunuz bence
Artı verdik ya daha ne yapiyimAa ben ne alaka?
Benimki yasini basini almis usturuplu bir beyefendi
düşündüğünüz gibi bi hata yapmam ama bana göre bu hisler de hata işteDurumunuz herhangi bir ünlüye duyulan hayranlıktan farklı.
Riske atmayın bence, hata yapabilirsiniz.
Selam kızlar bir derdim var ki bana 2. üyeliği aldıracak kadar saçmasapan bi durum.. Ama bunun doğru olmayacağını düşündüm ve almadan bu üyeliğimden dümdüz herşeyi olduğu gibi anlatmaya karar verdim.. Uzatmadan konuya gireyim yoksa her an anlatmaktan vazgeçebilirim.. Uzun olacak şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim
Eşimle 5 yıldır birdikteyim 3 yıldır evliyiz.. Ve bu evlilikteki tek eksiğimiz bir bebek bana göre.. birbirimizi çok seviyoruz, çok iyi giden, gıptayla bakılan bi ilişkimiz var, beni üzdüğü gün hatta an sayısı bi elin 5 parmağını geçmez keza benim de öyle.. Tam birbirimize göre biçilmiş kaftanız desem yeridir.. Anlaşamadığımız hiçbi konu yok genelde fikirlerimiz bile aynıdır, cinselliğe gelince 5 yıldır aşkla sevişiyoruz birbirimizin gözünün içine bakıyoruz.. Hastalık dönemleri ve 2 riskli gebelik dönemlerimiz hariç 1 günden fazla boşluğumuz olmadı.. yani eksik bişey yok ne his ne tatmin yönünden.. bu 3 yılda 3 gebelik kaybı yaşadık birisi tüp bebek diğerleri doğaldı.. O tüp bebek sürecinde alınan hormonlardanmıdır nedir bilmem, 15 yıl önce akupunkturla tedavi ettirdiğim ve 15 yıldır başağrısı nedir bilmediğim günlerim sona erdi ve ard arda migren nöbetlerim başladı.. Ve eşimle konuşup karar verdiğimiz akupunktur tedavisine bi üniversite hastanesinde rastgele seçtiğimiz bir profösörle başladım.. Bu süreçte tüp bebek doktoruma da gitmeye devam ettim bikaç ay kist tedavisi ve son olarak bi histeroskopi geçirdim.. bi yandan da tüp bebek doktorum akupunktura hormonları düzenlemesi ve stresimi azaltmaya yardımcı olması açısından devam etmemi önerdi.. Ve ben de bu tedavi sürecimi akupunktır doktoruma anlattım ve yardınımı rica ettim.. Ve hem migren için (2 aydır sadece 1 kez atak geçirdim) hem de tüp bebeğe başlamadan önce sürece yardımcı olması açısından son 2 seanstır da stresi ve hormonları düzenlemesi için devam etmekteyim..
Evet buraya kadar herşey normal gözüküyo farkındayım.. ama atladığım bişey var ki.. Bu akupunktur doktorundan utanarak söylüyorum etkileniyorum.. Bu arada kendisi anotomi profosörü ama sanırım özel ilgi alanı da psikoloji çünkü odasındaki kitaplıkta psikolojiden başka kitap yok.. Yanılmıyosam bu sebeple en başından beri çok fazla özel soru soruyo ve seanstan önce ufak bi terapi yapıoyoruz diyebilirim.. Yani geçtiğimiz hafta içinde neler olduğunu, kendimi nasıl hissettiğimi, genel olarak beni geren ve stresime neden olan durumları, kişileri, olayları çok detaya girmeden konuşuyoruz.. Sonra seansa başlıyoruz falan filan.. Adam benden en az 8-10 yaş büyük çocuklu çocuklu evli barklı adam.. Yani hoş biri olduğunu itiraf etmeliyim ama ne hoş insalarla karşılaşıyoruz her hoş adamdan etkilenicek olsak yanmıştık.. Önce bu bakış açısıyla seanslara devam ettim kendime saçmalama diye diye.. Adama evliliğimi, eşimi, mutluluğumu falan sürekli anlatıyorum güya mesafe mi koyuyorum kendimce artık bilmiyorum gerçekten.. Ama bu saçmasapan ilgim eksilmek yerine ivme kazanarak artıyo.. Adam iğneleri takarken elim ayağıma falan karışıyo napıcağımı şaşırıyorum.. Kalbimin atış sesi kendi kulağıma kadar geliyo.. En son seansta ayaklarıma, başıma iğneleri taktı, en son el bileklerime takıyodu, artık kalbimin sesini mi duydu nedir bilmiyorum "bi sorun var mı" diye sordu.. yok dedim acı falan herşey normal.. "peki benle ilgili bi sorun var mı?" dedi ben şok.. Yok dedim ama o neyi sordu ben neye yok dedim bilmiyorum gerçekten hiçbişey.. O seanstan sonra benimle birlikte çıktı hastaneden.. Sohbet ettik normal.. sonra ben gördüğüm ilk taksiye doğru hamle yaptım.. "Sizi bırakırdım ama burdan bi hastama gidiyorum malesef" dedi.. Ben de" yok hocam estağfsullah hiç gereği yok" diyip taksiye atladım kapımı falan açtı kapadı.. Taksi hareket etti ama ben gerçekten kalp krizi geçirecektim.. Noldu orda anlamadım anlamak da istemedim.. Yol boyunca tedaviyi bırakma düşüncesi sardı kapladı içimi.. Noluyo böyle lütfen bişey diyin.. Normal diyin.. Olabilir böyle şeyler falan diyin.. Kendimi inanılmaz kötü ve suçlu hissediyorum eşime karşı
Konu sahibesi eşine aşıkmış, sevgi konusunda sorunu yok. Bu şekilde psikolojik olarak kendine uzak kalmasını hatırlatıcı bir unsur daha eklemiş olacak, iradesi de kuvvetliyse bu işin altından kalkar. Kadın ve erkek yalnız kaldıkça, sanki dünyada o anda başkası yokmuş gibi hareket edebilirler ruhen birbirine uçuşabilirler ama gerçekleri hatırlamak ve hatırlatmak iyi bir yöntem olabilir diye düşünüyorum.ya tam tersi olursa ne olacak
Nerde yaşıyor bu herif ayy bana biseyler oluyooopardon hanımlar noluyo erkek mi koyuyoruz ortaya o zaman ben de koyarım kusura bakmayın
Eki Görüntüle 2130761
Allahin askina ya az kisa yaz, ya da yazi boyutunu buyut. OkuyamiyorumAynen öyle adam değil, tarzı... Buraya 10 tane sıralayayım, baksanız hani "Senin de tip yelpazen amma genişmiş kız herkeşlere mi hayransın" dersiniz ama işte ortak bir noktası olur o kişilerin, belirgin bir yetenekleri ve o alanda kendilerini ispatlamış olmaları. Öyledir.
Konu için de öyle diyorum, yakın olup, biraz sohbet ve temas da olunca o kalp çarpıntısı olabilir çünkü hayranlık için alan mevcut. İlgi alanları ortak "Psikoloji" ve adam mesleğiyle önde, konuya hakim vb. Yoksa o doktorla sokakta karşılaşsalar üzerinde doktor önlüğü olmasa ve alelade psikolojiden vb. sohbet etseler bu kadar etkileyeceğini zannetmiyorum. Burada mesleki hayranlığa kadar olabilir yani hepsi mümkündür.
Dediğin gibi doktor önceden hissetmiş de olabilir, kendine yorması "Rahatsızlık verecek bir şey mi yaptım?" kadar basit bir doktor-hasta muhabbeti de olabilir bilinmez de işte konu sahibi kendini ayarlayacak.
Ben zannetmiyorum bir hataya düşeceğini ama insanlık halidir, bir an gelir o hatayı yaparken bulur insan kendini. Bu yüzden kendini tartıp çekilmesi gereken yeri iyi ayarlamalı diye düşünüyorum.
Pilav bende 30 yıl önce çekilmiş bir fotoğraf var. Bizim köy karpuzlarıyla ünlüdür.KIzlar ben ne diyorum ne varsa Amerikan erkeginde var! Yeni dunyaya ilk goctuklerinde zor sartlarda hayatta kalanlar en guzel en yakisikli ... ve en zenginleri.
Ve işte ne kadar akıldan ve mantıktan uzak bir cevap,üstelik oldukça da bel altı çirkef ama inan sizin tarzınızda konuşan birinden daha fazlası beknemezdiÖnyargıyla alakası size normal geliyorsa yok sizin eşiniz bu durumu yaşarsa olabilir hayatım sıkıntı yok dersiniz ben diyemem çünkü başlıkta normal mi diye sormuş normal değil bana göre. Siz destekletici yorum yapabilirsiniz benim yorumum bu şekilde. İyi günler
yaa ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim.. Öyledir dimi hayranlıktır başka bişey değildir.. Ben gerçekten çok üzülüyorum.. Tedaviye devam etmesem bile üzülücem bu hissi yaşadığım için çünkü oldu artık geri döndürememki.. Neden eşimden başkasına böyle heycan duydum diye sanırım uzunca bi süre üzülücem bunun içinBencede tedavini tamamla.Hastalarda doktorlarına karşı böyle yoğun duygular hissetmelrini normal olduğunu düşünüyorum.Bende tüp bebek tedavisi gördüm ve ne yaşadığını tahmin edebiliyorum.O kadar zor tedavilerki.Bu aşamada bize uzanan o ele hayranlık duyuyoruz,yüceltiyoruz.Senin yaşadığın hayranlık ama sen bunu sürekli kafanda evirip çevirdiğin için(ki buda normal yanlış bişey yapma korkusu var içinde,kendini sürekli sorgulayıp duruyorsun artık sen bile bu hissin doğru olmadığına kendini kaptırmışsın, kafanı karıştırmış,ama biz dışarıdan bakan bir gözle yazıyoruz burada)Bazen ben de şuan evlensem bir doktorla evlenmek isterim herhalde diye aklımdan geçiriyorum,bunun nedeni sadece hayranlık "sabyoseksüel" yaptı beni yaşadıklarım.Bence duygunu sorgulama seni tedavi etmesinin tadını çıkar ona olan hayranlığının da tadını çıkar çünkü saf bir taktir etme duygusu o(sana olan yardımının sonucunda oluşan minnet duygusu)
o zaman konu sahibi hemen aşkı memnuyu izlesin .. benceKonu sahibesi eşine aşıkmış, sevgi konusunda sorunu yok. Bu şekilde psikolojik olarak kendine uzak kalmasını hatırlatıcı bir unsur daha eklemiş olacak, iradesi de kuvvetliyse bu işin altından kalkar. Kadın ve erkek yalnız kaldıkça, sanki dünyada o anda başkası yokmuş gibi hareket edebilirler ruhen birbirine uçuşabilirler ama gerçekleri hatırlamak ve hatırlatmak iyi bir yöntem olabilir diye düşünüyorum.
Kadincagiz üç defa düşük yapmış, içinde bulundugu psikolojiyi hayal edebiliyor musun? Kendisi de tam olarak farkında değil belki yaşadığı şeyin. Bir arkadaş yazmış, belki de hissettiği şey hoşlanma değil, hayranlık gibi birşey. Belki eşine anlatsa adam affedecek. O kadar katı olmaya gerek yok bence ya
Pilav bende 30 yıl önce çekilmiş bir fotoğraf var. Bizim köy karpuzlarıyla ünlüdür.
Ablam akrabalarımızı çekmiş.
Senin profilini her gördüğümde aklıma o fotoğraf geliyor.
Hatta senin fotoyla o fotoyu yanyana koyup "hayaller ve gerçekler"diye caps yapasım geliyor.
Allahin askina ya az kisa yaz, ya da yazi boyutunu kucult. Okuyamiyorum
Terbiyenizi takının haddinizi bilin. Saygı çerçevesinde cevap verdim ama sizin hakaret dolu mesajınızı gördükten sonra saygıyı haketmeyen gülünüp geçilecek biri oldugunuzu gördüm. Siz kim oluyosunuz da tanımadıgınız biri hakkında bu şekilde konuşabiliyosunuz. Siz kendinizi çok mu akıllı sanıyosunuz. Terbiyesiz.Ve işte ne kadar akıldan ve mantıktan uzak bir cevap,üstelik oldukça da bel altı çirkef ama inan sizin tarzınızda konuşan birinden daha fazlası beknemezdi
Hic zink diye opusme olayim olmadi. Kahretsin cok şanssizimİnsan birine ilgi/alaka/sevgi/aşk hissettiği zaman karşı tarafın o enerjiyi aldığını okumuştum bir yerlerde.
Zınk diye öpüşen insanların aynı anda o isteği duyması da bununla alakalıymış falan filan..
Psikoloji konusunda uzman olan arkadaşlar varsa aydınlatabilir bizi.
Yani doktorunuz sizden o elektriği çoktan aldı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?