• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

Keşke bunu içinde tutsaydın konu acmasaydin.ya tanıdığın biri ya da esin okursa diye söylüyorum bunu.hayat bu tesadüfen denk gelir anlar sen olduğunu bir şekilde. Ya da ne bilim tlfdan falan görür yazdığını. Sen ne kadar çok seviyorum eşimi desen de bunlari okuyan insan sevgini görmez senin. Ki ben olsam ben de çok kızardım hatta soğurdum eşimden. Bence senin duyduğun hayranlık. Yalnız şuna takildim neden adamın seni bırakirdim demesine ve kapını açmasına takıldın? O da etkileniyorsa bunu bilmek mi istiyorsun? Eğer öyleyse seninki sadece hayranlık değil.bir de bana adam sanki anlamış da sana yaklaşmaya çalışıyor gibi geldi nedense

pardon hanımlar noluyo erkek mi koyuyoruz ortaya o zaman ben de koyarım kusura bakmayın

Gerard-Butler-30-e1370300286419.jpg

adamı değil tarzını begeniyorsun.
aynı tarzda başka solistlerden de etkilenebilirsin.
içinde keşfedilmeyi bekleyen bir rock star yatıyor olabilir :rapci:
konu sahibi doktor değiştirmeye neden ısrarla bahane bulup sıcak bakmadiginizi anlayamıyorum.
yazdığınız bütün sebeplere çözüm bulunabilir.sanki biraz içten içe hoşunuza gidiyor verdiği heyecan.
yanlış anlamayın ama bu aşamada doktordan da bir atak gelse o an karşı koymanız çok zor gözüküyor.
eşinizi sevmeniz farklı birşey vicdan azabı duymanizda normal ama bunlar anlık heycaninizi önlemeye yetmediği gibi anlık bir olayida onleyemeyebilir.
bir an önce başka doktor bulun.
ayrıca erkekler bu konuda çok zeki.
doktor bey çoktan hissetmiş olabilir.
geçmiş olsun bu arada migrenden dolayı.
Bahane değil bunlar gerçek.. önümüzdeki teavi sürecime 3 haftadan az bi zaman kaldı.. Akupunktır her hastanede bulunan bi bölüm zaten değil, özel yerlerse çoğu maddi sömürüden başka bişey değil.. Ben bu 16-17 günde nerden hangi akupunktur yapan doktor bulayım da tedaviye başlayım ve bitireyim siz söyleyin o zaman?

Seanstan almaya eşiniz gelsin sizi. Muayene odasına çıksın ve yanyana gelsinler doktorla. Eşinizle doktoru yanyana görünce, ister istemez daha şiddetli bir uzaklaşma arzusu hissedeceksiniz doktordan. Bence işe yarar.

konu sahibi bak bu denemeye değer

Bilmem gözümün önüne eşimin böyle bir konu açması geldi çok gerildim.
Sadakat benim için sevmekten değerli..
Abartmışımdır belki bilmem ...Ben affedemezdim...
Bebek için mücadele veren bir eş var ortada 2 taraflı bir mücadele var. İnsanın aklına farklı hissiyatlar gelemezdi-gelmemeliydi. :KK51:
Kadincagiz üç defa düşük yapmış, içinde bulundugu psikolojiyi hayal edebiliyor musun? Kendisi de tam olarak farkında değil belki yaşadığı şeyin. Bir arkadaş yazmış, belki de hissettiği şey hoşlanma değil, hayranlık gibi birşey. Belki eşine anlatsa adam affedecek. O kadar katı olmaya gerek yok bence ya

Seanstan almaya eşiniz gelsin sizi. Muayene odasına çıksın ve yanyana gelsinler doktorla. Eşinizle doktoru yanyana görünce, ister istemez daha şiddetli bir uzaklaşma arzusu hissedeceksiniz doktordan. Bence işe yarar.
Bu adamla yanliz kalmamasi lazim cunku adam ile hassas bir iliski penceresi acilmis bile.

Bu adamla yanliz kalmamasi lazim cunku adam ile hassas bir iliski penceresi acilmis bile.
Eşiyle doktor tanışırsa normal bir sohbet ortamı oluşabilir. Adam da kendi eşinden bahseder, ya da adam da bişiler hissettiyse bakar ki bu kadının kocası var, o daha çeker kendini. Bilmek evet, ama evli olduğunu görmek farklı ve daha etkili olur.

Gayet normal ama tehlikeli ve ileri boyutları etik değil.
İnsanların tek eşli olduğuna inanmıyorum. Eşinize aşıkken başka birine ilgi duymanız bana imkansız gelmiyor. Herkes eşinin aklını okusa kimse evli kalamaz. Tek eşlilik bi seçimdir. Eğer aile hayatı yaşamak ve yalnız ölmemek istiyorsanız tek eşlilik seçer, ürer, kalabalıklaşır, huzurlu bi aile ortamında yaşayabilirsiniz. Çok eşlilik de bi seçimdir fakat ahlaki açıdan, özellikle evlilik söz konusu olunca haliyle çok kabul görülen bir durum değil.

Hiç başıma gelmedi, eğer gelseydi o ortamdan uzaklaşırdım. Ama siz iradenize güveniyorsanız en azından tedaviniz bitene kadar devam edin. Bence doktorunuzun da bu etkileşimde payı olabilir. Sizi manipüle ediyor olabilir. Bunun için konuşmasına gerek yok.

odanın kapısı açık olsa bu sorunlar doğmaz.dr değiştir.bayanlar olarak dıkkat etmek gerek iş ortamı yada herhangı bır ortam da olsa.hoş ve doğru değil.ya dr muayen falan dersenızkı ılla drların yanında sekreter oluyor.hiç olmazsa aıle yakını alınır.

adamı değil tarzını begeniyorsun.
aynı tarzda başka solistlerden de etkilenebilirsin.
içinde keşfedilmeyi bekleyen bir rock star yatıyor olabilir :rapci:
konu sahibi doktor değiştirmeye neden ısrarla bahane bulup sıcak bakmadiginizi anlayamıyorum.
yazdığınız bütün sebeplere çözüm bulunabilir.sanki biraz içten içe hoşunuza gidiyor verdiği heyecan.
yanlış anlamayın ama bu aşamada doktordan da bir atak gelse o an karşı koymanız çok zor gözüküyor.
eşinizi sevmeniz farklı birşey vicdan azabı duymanizda normal ama bunlar anlık heycaninizi önlemeye yetmediği gibi anlık bir olayida onleyemeyebilir.
bir an önce başka doktor bulun.
ayrıca erkekler bu konuda çok zeki.
doktor bey çoktan hissetmiş olabilir.
geçmiş olsun bu arada migrenden dolayı.

Aynen öyle adam değil, tarzı... Buraya 10 tane sıralayayım, baksanız hani "Senin de tip yelpazen amma genişmiş kız herkeşlere mi hayransın" dersiniz ama işte ortak bir noktası olur o kişilerin, belirgin bir yetenekleri ve o alanda kendilerini ispatlamış olmaları. Öyledir.

Konu için de öyle diyorum, yakın olup, biraz sohbet ve temas da olunca o kalp çarpıntısı olabilir çünkü hayranlık için alan mevcut. İlgi alanları ortak "Psikoloji" ve adam mesleğiyle önde, konuya hakim vb. Yoksa o doktorla sokakta karşılaşsalar üzerinde doktor önlüğü olmasa ve alelade psikolojiden vb. sohbet etseler bu kadar etkileyeceğini zannetmiyorum. Burada mesleki hayranlığa kadar olabilir yani hepsi mümkündür.
Dediğin gibi doktor önceden hissetmiş de olabilir, kendine yorması "Rahatsızlık verecek bir şey mi yaptım?" kadar basit bir doktor-hasta muhabbeti de olabilir bilinmez de işte konu sahibi kendini ayarlayacak.
Ben zannetmiyorum bir hataya düşeceğini ama insanlık halidir, bir an gelir o hatayı yaparken bulur insan kendini. Bu yüzden kendini tartıp çekilmesi gereken yeri iyi ayarlamalı diye düşünüyorum.

Back