- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Bahane değil bunlar gerçek.. önümüzdeki teavi sürecime 3 haftadan az bi zaman kaldı.. Akupunktır her hastanede bulunan bi bölüm zaten değil, özel yerlerse çoğu maddi sömürüden başka bişey değil.. Ben bu 16-17 günde nerden hangi akupunktur yapan doktor bulayım da tedaviye başlayım ve bitireyim siz söyleyin o zaman?adamı değil tarzını begeniyorsun.
aynı tarzda başka solistlerden de etkilenebilirsin.
içinde keşfedilmeyi bekleyen bir rock star yatıyor olabilir
konu sahibi doktor değiştirmeye neden ısrarla bahane bulup sıcak bakmadiginizi anlayamıyorum.
yazdığınız bütün sebeplere çözüm bulunabilir.sanki biraz içten içe hoşunuza gidiyor verdiği heyecan.
yanlış anlamayın ama bu aşamada doktordan da bir atak gelse o an karşı koymanız çok zor gözüküyor.
eşinizi sevmeniz farklı birşey vicdan azabı duymanizda normal ama bunlar anlık heycaninizi önlemeye yetmediği gibi anlık bir olayida onleyemeyebilir.
bir an önce başka doktor bulun.
ayrıca erkekler bu konuda çok zeki.
doktor bey çoktan hissetmiş olabilir.
geçmiş olsun bu arada migrenden dolayı.
Aa ben ne alaka?
Neden ? begenmedin mi abiyi?
Seanstan almaya eşiniz gelsin sizi. Muayene odasına çıksın ve yanyana gelsinler doktorla. Eşinizle doktoru yanyana görünce, ister istemez daha şiddetli bir uzaklaşma arzusu hissedeceksiniz doktordan. Bence işe yarar.
Kadincagiz üç defa düşük yapmış, içinde bulundugu psikolojiyi hayal edebiliyor musun? Kendisi de tam olarak farkında değil belki yaşadığı şeyin. Bir arkadaş yazmış, belki de hissettiği şey hoşlanma değil, hayranlık gibi birşey. Belki eşine anlatsa adam affedecek. O kadar katı olmaya gerek yok bence yaBilmem gözümün önüne eşimin böyle bir konu açması geldi çok gerildim.
Sadakat benim için sevmekten değerli..
Abartmışımdır belki bilmem ...Ben affedemezdim...
Bebek için mücadele veren bir eş var ortada 2 taraflı bir mücadele var. İnsanın aklına farklı hissiyatlar gelemezdi-gelmemeliydi.
Çok yakışıklıymış sıpaBenimki Chris Hemsworth. Thor'daki haline hastayım
Bu adamla yanliz kalmamasi lazim cunku adam ile hassas bir iliski penceresi acilmis bile.Seanstan almaya eşiniz gelsin sizi. Muayene odasına çıksın ve yanyana gelsinler doktorla. Eşinizle doktoru yanyana görünce, ister istemez daha şiddetli bir uzaklaşma arzusu hissedeceksiniz doktordan. Bence işe yarar.
ya tam tersi olursa ne olacakSeanstan almaya eşiniz gelsin sizi. Muayene odasına çıksın ve yanyana gelsinler doktorla. Eşinizle doktoru yanyana görünce, ister istemez daha şiddetli bir uzaklaşma arzusu hissedeceksiniz doktordan. Bence işe yarar.
Pilav begendimki sana artı verdim zaten alıntı yaptığım arkadaşa eksi verdim yafNeden ? begenmedin mi abiyi?
aplaa bu abi kim :))))))))))))))))pardon hanımlar noluyo erkek mi koyuyoruz ortaya o zaman ben de koyarım kusura bakmayın
Eki Görüntüle 2130761
ya tam tersi olursa ne olacak
Eşiyle doktor tanışırsa normal bir sohbet ortamı oluşabilir. Adam da kendi eşinden bahseder, ya da adam da bişiler hissettiyse bakar ki bu kadının kocası var, o daha çeker kendini. Bilmek evet, ama evli olduğunu görmek farklı ve daha etkili olur.Bu adamla yanliz kalmamasi lazim cunku adam ile hassas bir iliski penceresi acilmis bile.
adamı değil tarzını begeniyorsun.
aynı tarzda başka solistlerden de etkilenebilirsin.
içinde keşfedilmeyi bekleyen bir rock star yatıyor olabilir
konu sahibi doktor değiştirmeye neden ısrarla bahane bulup sıcak bakmadiginizi anlayamıyorum.
yazdığınız bütün sebeplere çözüm bulunabilir.sanki biraz içten içe hoşunuza gidiyor verdiği heyecan.
yanlış anlamayın ama bu aşamada doktordan da bir atak gelse o an karşı koymanız çok zor gözüküyor.
eşinizi sevmeniz farklı birşey vicdan azabı duymanizda normal ama bunlar anlık heycaninizi önlemeye yetmediği gibi anlık bir olayida onleyemeyebilir.
bir an önce başka doktor bulun.
ayrıca erkekler bu konuda çok zeki.
doktor bey çoktan hissetmiş olabilir.
geçmiş olsun bu arada migrenden dolayı.
ondan sonra gelsin bize banlarrr :) allah onuda bizide korusuncarsi pazar karisir haci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?