Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

Yaptığı işten dolayı bir hayranlık duyuyorsunuz bence. Etkilenmek değil bu.
Yalnız adam da fark etmiş gibi ,asıl tehlikeli olan bu.
En iyisi başınız ağrımadan başka doktor bulun.

bence eşinizle hiçbir sorununuz olmaması asıl sorun, her ilişkide ufak tefek sorunlar olur ki sizin sorununuzda saglıksız gebelik denemeleriniz sonucu psikolojikmen etkilenmeniz, belki cinsel yönden para yönünden eşiniz mükemmel eş olabilir ama ne kadar duygularınıza kalbinize hitap ediyor??? bu bir düşünün derim ben...
doktor kısmına gelirsek bence kendisi sadece mesleğini yapıyor, sordugu soruların özel bir anlamı olduğunu düşünmüyorum, ama centilmen ve kibar tavrı sizi cezbetmiş , bence bir hataya düşmek istemiyorsanız doktorunuzu değiştirin..

Bence çok ön yargılısınız konu sahibi ne hissettiğinin farkında değil ve bizden konuyla ilgili yardım bekliyor duyguları konusunda,siz direct konuyu alıp "yasak aşk yada sevgi " duygusuna yordunuz.Keşke konuya tek yönden düz mantıkla değilde kişilerin yaşadıkları olaylar ve içinde bulundukları durumlar çerçevesinden bakabilseniz. İnsanlar sağlık kuruluşlarında yaşadıkları tecrüberler sonucunda farklı psikolojik deneyimler yaşayabiliyorlar ama bunu ancak gerçekten tecrübe edenler anlayabilir.Hatta bu konuda psikolojik destek bile alınıyor.Normal bir psikolog ya da psikiyatrist yardımcı olamıyor,alanı farklı.

Tüp bebeğe başlamama 3 haftadan az bi süre kaldı.. Bu süreçte de tüp bebek doktoruma göre akupunktura devam etmem benim için çok önemliymiş.. 3-4 seansım kalmışken sıfırdan başlamam herşeyi aksatabilir de o yüzden doktor değişimini bi seçenek olarak görmüyorum.. Bu çocukça saçmasapan heycanı kontrol etmeye çalışcam.. yapamazsam da artık şunun şurasında adamı en fazla 4 defa daha görücem ve biticek.. ah bi de kendimi suçlu hissetmesem

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama tüpüm değal

Benim de değil
Ama deri ceketli serseri imajı ile bir araya gelen elektro gitar, benim hayranlık bugum oluyor
Diğer adam tipim olsa, bu olmazdı mesela (En öndeki)
Adamlar değil, yüzler değil, rock müzik etkisi bendeki çünkü çalmayı isteyip çalamadığım bir elektrogitar, söylemeyi isteyip söyleyemediğim, çığlık bağrık bir rock parça. Hayranlık böyle bir şey :)) Konudaki olay da benziyor.

Abartmamış mısınız biraz

Bilmem gözümün önüne eşimin böyle bir konu açması geldi çok gerildim.
Sadakat benim için sevmekten değerli..
Abartmışımdır belki bilmem ...Ben affedemezdim...
Bebek için mücadele veren bir eş var ortada 2 taraflı bir mücadele var. İnsanın aklına farklı hissiyatlar gelemezdi-gelmemeliydi.

Eşime çılgınca aşığım onun için deli oluyorum onsuz bi hayat asla düşünemiyorum .. ama bu saçma durumu yaşamama engel olamadı ne yazıkki

inşallah benimki de öyle bişeydir.. mesela bak şimdi görmeyince yaklaşmayınca falan bi hissim yok.. Adam yakınıma girdiği anda bayılacak gibi oluyorum
Ya adamin aurasi cok guclu de olabilir. Ote taraftan birine cok asik olmamiz, baska birinden etkilenmemize engel degil. Bence senin hissettigin sadece cinsel cekim. Ozelikle adam yaklasinca etkileniyorsun cunku.

Foster the people solistini ele alalım mesela. Şimdi bak adamı böyle görünce bi şey yok:
(Ortadaki)

Böyle görünce bi kelebeklenmeler bende:
adamı değil tarzını begeniyorsun.
aynı tarzda başka solistlerden de etkilenebilirsin.
içinde keşfedilmeyi bekleyen bir rock star yatıyor olabilir
konu sahibi doktor değiştirmeye neden ısrarla bahane bulup sıcak bakmadiginizi anlayamıyorum.
yazdığınız bütün sebeplere çözüm bulunabilir.sanki biraz içten içe hoşunuza gidiyor verdiği heyecan.
yanlış anlamayın ama bu aşamada doktordan da bir atak gelse o an karşı koymanız çok zor gözüküyor.
eşinizi sevmeniz farklı birşey vicdan azabı duymanizda normal ama bunlar anlık heycaninizi önlemeye yetmediği gibi anlık bir olayida onleyemeyebilir.
bir an önce başka doktor bulun.
ayrıca erkekler bu konuda çok zeki.
doktor bey çoktan hissetmiş olabilir.
geçmiş olsun bu arada migrenden dolayı.

Abartma ya. Yanacak kadar vahim bir durum degil. Hem bir cogumuz yaniyoruz o zaman. Alt tarafi hoslaniyor. Sen hic migren oldun mu? Migren acisinin yaninda bu duygular ne ki? Migreni tek gecerim
Yanma tabiri biraz abartı olmuş ben de katılıyorum Ve migren ağrısını ben de tek geçerim buna da +10000000.. Acaba bu adam beni ağrıdan kurtardı diye mi bu hisler diye de düşünmüyo değilim

Şu an hayal kırıklığı yaşıyorum resmen Yinemipilav COLIN artı sen eksi

Ya adamin aurasi cok guclu de olabilir. Ote taraftan birine cok asik olmamiz, baska birinden etkilenmemize engel degil. Bence senin hissettigin sadece cinsel cekim. Ozelikle adam yaklasinca etkileniyorsun cunku.
Benim başıma ilk kez geliyo ve etik anlayışıma pek uygun değil açıkçası bu durum.. Valla ne çekimiyse artık bi gitsin benden yaa lanet olsun böyle çekime auraya

Önyargıyla alakası size normal geliyorsa yok sizin eşiniz bu durumu yaşarsa olabilir hayatım sıkıntı yok dersiniz ben diyemem çünkü başlıkta normal mi diye sormuş normal değil bana göre. Siz destekletici yorum yapabilirsiniz benim yorumum bu şekilde. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…