Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

Yorumunuz içime su serpti çok teşekkür ederim.. Evet ben de muhtemelen bahsettiğiniz gibi özelliklerinden etkilenmiş olabilirim.. Zaten o benim doktorum kendimi kontrol edememe gibi ihtimal yok benim aklımda.. Sadece suçluluk hissi ve çocuk gibi heycanlanma falan kendime yakıştıramadım işte ne biliyim

YA bence adam akupunktur ilgisi yuzunden sinir sistemini cok iyi biliyor ve muhtemelen kizi tahrik edici seyler yapiyor farkinda bile degil. Yani kendisi doktor degil sadece alternatif tip practise ediyor. Ben guvenip vucudumu teslim etmezdim boyle tiplere. Istismar edilme olasiligi cok buyuk.

Bence 3-4 seans idare edebilirsiniz. Eşinizi çok sevdiğinizden ve sadakatinizden zerre şüphem yok... Hepimiz insanız duygularımız var bence doktor ile aranızda bir çekim oluşmuş sanırım... Her çekim olan insanla bir şey yaşamayacağımıza göre sorun yok...

Eşini seviyorsundur da,asik degilsin.Aşık insan başkasından bu derece etkilenmez çünkü.İnsaniz hepimiz demek ki basa gelebiliyor boyle seyler.

Eşime çılgınca aşığım onun için deli oluyorum onsuz bi hayat asla düşünemiyorum .. ama bu saçma durumu yaşamama engel olamadı ne yazıkki

Başka doktor mu kalmadı canım kesinle devam etme bu doktorla sonra işler iyice sarpa sarar kocamı aldattım çok pişamanım diye konu açarsın Allah korusun.. ne güzel giden mutlu bir evliliğin varmış niye kurcalıyosun heyecan arıyorsun anlamadım.. Allah en kısa zamanda hamileliği nasip etsin inşallah.

Eşime çılgınca aşığım onun için deli oluyorum onsuz bi hayat asla düşünemiyorum .. ama bu saçma durumu yaşamama engel olamadı ne yazıkki

O zaman geçici bir durum gibi geldi bana
İnsan doyumsuz işte
2 gün görmeseniz bu adamı unutursunuz bence

Ya migrende herseyden once PMS var mi ondan emin olun. Sonra hava kalitesini gozden gecirin.. Metropolde yasiyorsaniz veya eviniz havasizsa karbon monoksit veya diger emisyonlar bulundugunuz yerde yuksek olabilir. Ucuncu buyuk nedense dehidrasyon ve stress.Eger asiri alkol tuketmisseniz susuzluk migren tetikliyor.

Ya yargılamak istemiyorum ama bu kadar aşıksınız eşinize, ilişkiniz süper cinsellik bomba da niye başkasından etkileniyorsunuz o zaman? mutlaka bir sebebi vardır bana göre...

Migren atağından sağ sağlim çıkmış birine vız gelir tırıs gider o iğneler diyorum başka da bişey demiyorum canım.. Bi an önce başla bence.. 15 yıl önce yaptırdım 15 yıl baş ağrısı nedir bilmedim.. bu tüp bebek tedavisinden sonra ataklarım tekrar başladı.. Şimdi 2 ayda yaklaşık 7-8 seans aldım sadece 1 defa atak geçirdim iyi gidiyoruz bakalım.. tabi devam edebilirsem

Bencede tedavini tamamla.Hastalarda doktorlarına karşı böyle yoğun duygular hissetmelrini normal olduğunu düşünüyorum.Bende tüp bebek tedavisi gördüm ve ne yaşadığını tahmin edebiliyorum.O kadar zor tedavilerki.Bu aşamada bize uzanan o ele hayranlık duyuyoruz,yüceltiyoruz.Senin yaşadığın hayranlık ama sen bunu sürekli kafanda evirip çevirdiğin için(ki buda normal yanlış bişey yapma korkusu var içinde,kendini sürekli sorgulayıp duruyorsun artık sen bile bu hissin doğru olmadığına kendini kaptırmışsın, kafanı karıştırmış,ama biz dışarıdan bakan bir gözle yazıyoruz burada)Bazen ben de şuan evlensem bir doktorla evlenmek isterim herhalde diye aklımdan geçiriyorum,bunun nedeni sadece hayranlık "sabyoseksüel" yaptı beni yaşadıklarım.Bence duygunu sorgulama seni tedavi etmesinin tadını çıkar ona olan hayranlığının da tadını çıkar çünkü saf bir taktir etme duygusu o(sana olan yardımının sonucunda oluşan minnet duygusu)

Kim kız o ünlü merak ettim

Bi itiraf ta ben yaziyim bari bende kıvanç tatlituga bayılıyorum aramızda kalsın eşim duymaz inşallah

Foster the people solistini ele alalım mesela. Şimdi bak adamı böyle görünce bi şey yok:
(Ortadaki)

Böyle görünce bi kelebeklenmeler bende:

Akupunktur alternatif tedavidir, tibbi degil. Sorun sizi tedavi eden adamda. O sizi bastan cikarmaya calisiyor, cunku beyninizi ele gecirmis, manipule ediyor. Asil onun yaptigi etik degil. Kacin oradan!
Adamın beni baştar çıkardığı kanısına nerden vardınız onu çözmeye çalışıyorum?

Abartmamış mısınız biraz

inşallah benimki de öyle bişeydir.. mesela bak şimdi görmeyince yaklaşmayınca falan bi hissim yok.. Adam yakınıma girdiği anda bayılacak gibi oluyorum

Abartma ya. Yanacak kadar vahim bir durum degil. Hem bir cogumuz yaniyoruz o zaman. Alt tarafi hoslaniyor. Sen hic migren oldun mu? Migren acisinin yaninda bu duygular ne ki? Migreni tek gecerim

Valla ''migrenim tuttu'' diye konu açmadı farkındaysan ..demek ki migren faso fiso ..

Bu arada migrenden kurtulmak istiyorsan,hacamat haptır 7 seans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…