- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Bu seferde 2 aile yıkıma uğramış olacak...
Karşı taraf da evli çoluklu çocuklu...
Ne be
Bence de bu sirf karsi tarafin ustu yonlerined uyulan bir hayranlik. Baska birsey olacagibi sanmiyorum. Benim de cok hayran oldugum bir unlu var. Normal bir vatandas olsa, asla ama asla farketmeyecegim bi tip. Farketsem bile yok artik selam vermem diyebilecegim kadar.Ama oyle ozellikleri var ki, ölüp bitiyorum.
Profilindeki herif ise ölüp bittigin çok çirkin beeBence de bu sirf karsi tarafin ustu yonlerined uyulan bir hayranlik. Baska birsey olacagibi sanmiyorum. Benim de cok hayran oldugum bir unlu var. Normal bir vatandas olsa, asla ama asla farketmeyecegim bi tip. Farketsem bile yok artik selam vermem diyebilecegim kadar.Ama oyle ozellikleri var ki, ölüp bitiyorum.
Çok teşekkür ederim.. Tüm arkadaşlar doktor değiştirmemi önermiş çok da haklılar ama ben o kadar zor bi süreçten geçiyorumki ve bu tedavimin yarım kalması belki de herşeyi daha kötüye götürebilir.. Tahmin edersiniz bu tedavi bi alternatif tıp tedavisi sayılır o yüzden her doktorun kendi yolu farklıdır çok yüksek ihtimalle başka bi doktor kaldığı yerden devam edemiycek farklı bi başlangıç yapıcak bu da benim tüp bebek sürecimi riske sokucak.. o yüzden hiç değiştirmek istemiyorum doktorumuDurumunuzu anlıyorum.
Benim de kendi doktoruma karşı bir hayranlığım olmuştu ancak bu kadar değil tabii.
Fakat ben tedavimi tamamlamıştım (farklı bir alanda, farklı bir konudaydı, bambaşka bir mevzuda).
Diyeceğim o ki, bir amaç için bu tedaviyi alıyorsunuz, yarım bırakmanız ve doktor değiştirmeniz sağlık açısından doğru olmayabilir, ki mantıklı çözüm bu olsa dahi.
Kendinize çeki düzen vermeniz gerekecek. Hislerinizi kontrol etmeniz gerekiyor.
Bana göre de adam sizi sadece cezbediyor o kadar, ona karşı eşinize hissettiğiniz duyguları hissetmiyorsunuz.
Fakat bu cezbedicilikte kafanızı kurcalıyor....
Verebileceğim tek tavsiye bu sanırım.
inşallah sadece öyle anlamıştırBelki ondan rahatsızlık mı duydunuz acaba diye yokladı?
Olamaz mı ki?
Sonuçta duygularınızı açıkça belli eder bir tavrınız yok.
Sizin sergilediğiniz tavırlar, rahatlıkla duyulan bir rahatsızlık belirtisi olarakta algılanabilir.
Yok kiz drogo degil. O siradan haliyle bile muhtesemDrogo sıradan vatandaş olsa , karşılaşsan neler olur du acaba?
Beyne iğneyi batirdikca ne salabilir ki sadece acı duyar karşılıklı duygusal sinyaller mi yolluyor demek istedinizAkupunktur alternatif tedavidir, tibbi degil. Sorun sizi tedavi eden adamda. O sizi bastan cikarmaya calisiyor, cunku beyninizi ele gecirmis, manipule ediyor. Asil onun yaptigi etik degil. Kacin oradan!
hahahahTedavini tamamla.
Eşini bu kadar severken yanlış bir adım atacağını düşünmüyorum.
Sonrasında kesinlikle iletişimin kesilmesi gerekiyor.
Bende evliyim ama jason statham dan çok etkileniyorum
Neyse ki ulaşılabilir değil
Yok kiz drogo degil. O siradan haliyle bile muhtesem
+10000Başıma gelmedi, bilmiyorum.
İtiraf edilmedikçe, kendi içinizde kaldıkça ve eşinizden uzaklaşmanıza sebebiyet vermedikçe sorun olmaz.
İnsanız kusurlar bize mahsus.
Geçici bir heyecan olarak kalacaktır.
Abartmayın sadece kafanızda, büyütmeyin.
İnşallah çabucak kurtulursunuz bu düşüncelerinizden
Bence de bu sirf karsi tarafin ustu yonlerine duyulan bir hayranlik. Baska birsey olacagibi sanmiyorum. Benim de cok hayran oldugum bir unlu var. Normal bir vatandas olsa, asla ama asla farketmeyecegim bi tip. Farketsem bile yok artik selam vermem diyebilecegim kadar.Ama oyle ozellikleri var ki, ölüp bitiyorum.
Ne beSoru da mi sormayalim
Bi itiraf ta ben yaziyim bari bende kıvanç tatlituga bayılıyorum aramızda kalsın eşim duymaz inşallahBir itiraf da benden gelsin; bazı yabancı rock gruplarının solistlerine hayran hayran baktığım doğrudur.
Abartma ya. Yanacak kadar vahim bir durum degil. Hem bir cogumuz yaniyoruz o zaman.Bu şeye benzedi biraz ,Biri yanıyor sen kurtarmaya koşuyorsun,Üzerindekileri çıkarmaya çalışıyorsun gözün markaya takılıyor ..Adam yanarken ''aaa yıllarca bu penyeyi aradım sen bunu nerden aldın ??'' DEMEYE BENZİYOR...
Kadın yanıyorrr ne akupunkturu ne migreni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?