Evliyken başkasından etkilenmek normal mi?

Bu seferde 2 aile yıkıma uğramış olacak...

Karşı taraf da evli çoluklu çocuklu...

bu konu için demiyorum genel olarak konuşuyorum, evliyken başkasına aşık olan biri aldatmak yerine boşanmak istiyorum derse bence bu yuva yıkmak olmaz

Drogo sıradan vatandaş olsa , karşılaşsan neler olur du acaba?

Profilindeki herif ise ölüp bittigin çok çirkin bee

Çok teşekkür ederim.. Tüm arkadaşlar doktor değiştirmemi önermiş çok da haklılar ama ben o kadar zor bi süreçten geçiyorumki ve bu tedavimin yarım kalması belki de herşeyi daha kötüye götürebilir.. Tahmin edersiniz bu tedavi bi alternatif tıp tedavisi sayılır o yüzden her doktorun kendi yolu farklıdır çok yüksek ihtimalle başka bi doktor kaldığı yerden devam edemiycek farklı bi başlangıç yapıcak bu da benim tüp bebek sürecimi riske sokucak.. o yüzden hiç değiştirmek istemiyorum doktorumu

Aynı şeyi ben de yaşadım,gittigim spor salonun hocasina karşı,etkilenmeye basladim ondan,bana gosterdigi ilgi hoşuma gitmeye basladi,kafam karıştı,kendimi suçlu hissediyordum,esimle hic bir sorunum yokken hemde,sonra acaba esimi sevmiyor muyum da boyle seyler hissediyorum dusunyordum baya,sacma sapan şeyler aklima geliyordu....herneyse 2 hafta dayanabildim,sonra da spor salonumu degistirdim...ve bitti,2 hafta sonra da tamamen yasadiklarimi unuttum:))hic olmamış gibiydi, herşey.
Bence siz de daha fazla uzatmadan doktorunuzu degistirin,olur biter:)

inşallah sadece öyle anlamıştır

eşin aynı şekilde başkasından etkilense ne hissedersin? bana göre yanlış ve normal değil canım
bende yanlış bişey yapabileceğini düşünmedim diğer üyelergibi..ama valla canım zor bi durumdasın tedavini devam ettirsen bu adam aklını karıştırıp durucak doktor değiştirsen tedavin belki çok iyi olmayacak.. ama ben senin yerinde olsam tedavi için başka doktor araştırırdım

Akupunktur alternatif tedavidir, tibbi degil. Sorun sizi tedavi eden adamda. O sizi bastan cikarmaya calisiyor, cunku beyninizi ele gecirmis, manipule ediyor. Asil onun yaptigi etik degil. Kacin oradan!
Beyne iğneyi batirdikca ne salabilir ki sadece acı duyar karşılıklı duygusal sinyaller mi yolluyor demek istediniz

hahahah valla içime su serptiniz.. bu adam da zaten benim için aynı mesafede sayılır :) Asla yanlış bi adım atmam sadece bu aptalca heycanlar falan sinirlerimi bozdu suçlu hissettirdi

+10000

Bir itiraf da benden gelsin; bazı yabancı rock gruplarının solistlerine hayran hayran baktığım doğrudur.

Ne be Soru da mi sormayalim

Bu şeye benzedi biraz ,Biri yanıyor sen kurtarmaya koşuyorsun,Üzerindekileri çıkarmaya çalışıyorsun gözün markaya takılıyor ..Adam yanarken ''aaa yıllarca bu penyeyi aradım sen bunu nerden aldın ??'' DEMEYE BENZİYOR...

Kadın yanıyorrr ne akupunkturu ne migreni

Abartma ya. Yanacak kadar vahim bir durum degil. Hem bir cogumuz yaniyoruz o zaman. Alt tarafi hoslaniyor. Sen hic migren oldun mu? Migren acisinin yaninda bu duygular ne ki? Migreni tek gecerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…